Taky nemam moc rad modeling atd.
Kytara, ruce, kombo...
Samozrejme teda mysleno tak, ze krabicka na zkresleni je povolena...
Ono moc nas nema par desitek tisic na poradnou lampicku...
A u tech trandaku je to vetsinou lepsi nez ty jejich zkresleni...
chehe, ne ne ,ja su prave rad, jen poradne do me:)Jimator píše:A do riti, Pavle, mas recht, ted sem si to poslechl!!!! Ja sem to blbe namichal .. mel sem tam dva tracky, tendle byl prvni, pak sem opravil zvuk, ten druhej je hutnejsi a no proste .. sem trotl .. ten druhej track sem smazal( Ja sem ale vul. No nic uz to necham
Hele, a to me IT zivi .. no nazdar
)
Gaudio: Hele asi te nepotesim, ja bylo receno, protlacils to moc, ten feeling se tam jakoby uz uz objevuje a ve chvili kdy to cekam je pryc. Zbytecne to pretlacis. Mas tam spousty mooooc hezkejch obratu, vskutku. Vybavilo se mi chvilema Riding with the King .. a jinak, mohls to klidne zahrat na cistej, vuuubec by to nevadilo, ba naopak. Na takhle pomaly blues clovek musi bejt asi hodne unavenej a nebo napitej. Pak teprva tam zahraje to co tam vskutku ma byt) Ale jo .. you rock!
Tak esi to bylo na me. Tak bez ohledu na to jak hraju ja, budu soudit podle meritek ktery mam nasazeny ja (a sou hodne vysoko), pac si dospelej chlap a nerozbrecis se mi tu snadpavel68 píše:Furt tu čekám až rozcupuješ mou nahrávku
Tak s tim tak nejak docela aji souhlasim, ale jinak fakt moc pekny pavle:)Jimator píše:Tak esi to bylo na me. Tak bez ohledu na to jak hraju ja, budu soudit podle meritek ktery mam nasazeny ja (a sou hodne vysoko), pac si dospelej chlap a nerozbrecis se mi tu snadpavel68 píše:Furt tu čekám až rozcupuješ mou nahrávku
Tak hele ... na tom zvuku me neco strasne vadi. Je hrozne ostrej, na druhou stranu, mi asi vadi jen to ze to sou dve kytary se stejnym zvukem a ne a ne si vybrat jednu nebo druhou. Hodne se mi tam motaji. Jinak tam mas krasny cisty momenty, kdy zatinam nohy v pest a hraju v duchu s tebou. Akorat misty uz mi pripada ze jako by ti dochazely napady a opakujes licky pro vyplneni prostoru. Takze secteno podtrzeno. Jedna kytara staci, trosku ten zvuk uhlad, zakulat, otup, nebo neco, ale jen krapitek .. a pak z toho poleze ta spravna nalehavost kterou to ma. Jinak jako technicky kvalita samozrejme, to ne ze ne) Vesmes je to kladne hodnoceni
ahooj no nedelamvikicek píše:Sakra pupack, ty si z nás s ronniem asi děláš prču, nebo já nevim... hustý
![]()
gaudio: Moc moc moc pěkný
zkus jednu vec. tak to delam ja. jestli ti ten track alespon na pocitaci neco prehraje, tak ho pust. no a pak staci dat v audacity zdroj nahravni "what u hear" a nahraj si treba minutu nebo kolik chces jamovat. a je topavel68 píše:Pohoda Jime![]()
Chlapi ten novej track mi Audacity nebere
jojo delay sem tam mel. priste budu hrat na cisto. ja jak hraju jinak U2 tak sem na ten delay nakej navyklejJimator píše:Aha, tak sorry, ja se priznam, ze se tady v tech vecech vubec nevyznam. Dycky sem se tahal se starejma pardalama, kteri uznavali jen praci s nastrojem a aparatem po strance technicke a tak. Nejaky modelovani a simulace, slysel sem o tom, ale nejak se v tom nevyznam a v podstate moje odpaneni v podobe krabicek a afaktu bylo pred tremi tydnz, kdyz sem zacal hrat pres overdrive, do te doby sem secko delal jen kombem. Mam na mysli zkresleni a volume) Tak sorry, ale i tak je ten zvuk hodne preefektovanej, ten delay je tam tak silnej, ze to az vadi kdyz tam napriklad sjede pres struny a tak .. to je hezky slyset jednou .. ale ne styrikrat v ozvene
)