Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Docela s tebou souhlasim:)
Taky nemam moc rad modeling atd.
Kytara, ruce, kombo...
Samozrejme teda mysleno tak, ze krabicka na zkresleni je povolena...:)
Ono moc nas nema par desitek tisic na poradnou lampicku...:)
A u tech trandaku je to vetsinou lepsi nez ty jejich zkresleni...
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jinak jaks psal, ze ti nejde stahovat z ulozto...
Tak tady je to pro tebe teda jeste jednou

http://www.edisk.cz/stahni/63447/blues.mp3_1.7MB.html

Ono teda asi neni moc o co stat, ale kdyby ses treba nahodou nudil nebo tak...:D:)
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

A do riti, Pavle, mas recht, ted sem si to poslechl!!!! Ja sem to blbe namichal .. mel sem tam dva tracky, tendle byl prvni, pak sem opravil zvuk, ten druhej je hutnejsi a no proste .. sem trotl .. ten druhej track sem smazal :o( Ja sem ale vul. No nic uz to necham :-D Hele, a to me IT zivi .. no nazdar :o)

Gaudio: Hele asi te nepotesim, ja bylo receno, protlacils to moc, ten feeling se tam jakoby uz uz objevuje a ve chvili kdy to cekam je pryc. Zbytecne to pretlacis. Mas tam spousty mooooc hezkejch obratu, vskutku. Vybavilo se mi chvilema Riding with the King .. a jinak, mohls to klidne zahrat na cistej, vuuubec by to nevadilo, ba naopak. Na takhle pomaly blues clovek musi bejt asi hodne unavenej a nebo napitej. Pak teprva tam zahraje to co tam vskutku ma byt :o) Ale jo .. you rock!
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jimator píše:A do riti, Pavle, mas recht, ted sem si to poslechl!!!! Ja sem to blbe namichal .. mel sem tam dva tracky, tendle byl prvni, pak sem opravil zvuk, ten druhej je hutnejsi a no proste .. sem trotl .. ten druhej track sem smazal :o( Ja sem ale vul. No nic uz to necham :-D Hele, a to me IT zivi .. no nazdar :o)

Gaudio: Hele asi te nepotesim, ja bylo receno, protlacils to moc, ten feeling se tam jakoby uz uz objevuje a ve chvili kdy to cekam je pryc. Zbytecne to pretlacis. Mas tam spousty mooooc hezkejch obratu, vskutku. Vybavilo se mi chvilema Riding with the King .. a jinak, mohls to klidne zahrat na cistej, vuuubec by to nevadilo, ba naopak. Na takhle pomaly blues clovek musi bejt asi hodne unavenej a nebo napitej. Pak teprva tam zahraje to co tam vskutku ma byt :o) Ale jo .. you rock!
chehe, ne ne ,ja su prave rad, jen poradne do me:)
Aspon vim, co mam zlepsovat...:)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Furt tu čekám až rozcupuješ mou nahrávku :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

pavel68 píše:Furt tu čekám až rozcupuješ mou nahrávku :roll:
To myslis jako ja?
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Tak esi to bylo na me. Tak bez ohledu na to jak hraju ja, budu soudit podle meritek ktery mam nasazeny ja (a sou hodne vysoko), pac si dospelej chlap a nerozbrecis se mi tu snad :-D

Tak hele ... na tom zvuku me neco strasne vadi. Je hrozne ostrej, na druhou stranu, mi asi vadi jen to ze to sou dve kytary se stejnym zvukem a ne a ne si vybrat jednu nebo druhou. Hodne se mi tam motaji. Jinak tam mas krasny cisty momenty, kdy zatinam nohy v pest a hraju v duchu s tebou. Akorat misty uz mi pripada ze jako by ti dochazely napady a opakujes licky pro vyplneni prostoru. Takze secteno podtrzeno. Jedna kytara staci, trosku ten zvuk uhlad, zakulat, otup, nebo neco, ale jen krapitek .. a pak z toho poleze ta spravna nalehavost kterou to ma. Jinak jako technicky kvalita samozrejme, to ne ze ne :o) Vesmes je to kladne hodnoceni :-D
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jimator píše:
Tak esi to bylo na me. Tak bez ohledu na to jak hraju ja, budu soudit podle meritek ktery mam nasazeny ja (a sou hodne vysoko), pac si dospelej chlap a nerozbrecis se mi tu snad :-D

Tak hele ... na tom zvuku me neco strasne vadi. Je hrozne ostrej, na druhou stranu, mi asi vadi jen to ze to sou dve kytary se stejnym zvukem a ne a ne si vybrat jednu nebo druhou. Hodne se mi tam motaji. Jinak tam mas krasny cisty momenty, kdy zatinam nohy v pest a hraju v duchu s tebou. Akorat misty uz mi pripada ze jako by ti dochazely napady a opakujes licky pro vyplneni prostoru. Takze secteno podtrzeno. Jedna kytara staci, trosku ten zvuk uhlad, zakulat, otup, nebo neco, ale jen krapitek .. a pak z toho poleze ta spravna nalehavost kterou to ma. Jinak jako technicky kvalita samozrejme, to ne ze ne :o) Vesmes je to kladne hodnoceni :-D
Tak s tim tak nejak docela aji souhlasim, ale jinak fakt moc pekny pavle:)
Jinak ty dve kytary Jime, to uz se tu resilo, to byl omyl...
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Pravda..taky sem si toho vsiml. Jako jo, ale zhodnotil sem to jako nahravku tak jak sem si to poslechl :o) Stejne tak ja sem to posral s tou svoji :o) Takze v klidecku, zitra v noci sem postnu to blues G7, bude cas na to nahrat a pak budu tri dni off :o)
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jimator píše:Pravda..taky sem si toho vsiml. Jako jo, ale zhodnotil sem to jako nahravku tak jak sem si to poslechl :o) Stejne tak ja sem to posral s tou svoji :o) Takze v klidecku, zitra v noci sem postnu to blues G7, bude cas na to nahrat a pak budu tri dni off :o)
tak to uz se tesim:)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jim-thanks :twisted:
Pokusím se splašit kvalitní mikofon-ten z těch sluchátek to prostě nepobere ať se Mikrouš snaží sebevíc.Jinak kritika konstruktivní a oprávněná jest-což je jedině dobře.Zvednu tedy laťku a dám si záležet na celku.Doteď jsem to prostě fláknul z první a nazdar hodiny :oops:

Původní záměr byl tento:http://www.edisk.cz/stahni/06409/sejsn.ogg_3.58MB.html
Prostě z původího bordelu jedna kejtra pryč :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

No pekny, o moc lepsi!!!! Ted uz to na me pusobi ... no nalehave .. opravdu to co sem od toho cekal. Krasny. I ten zvuke je mi ted milejsi. Pekny momenty .. opravdu...delal si ted dodatecne neco s tim zvukem, jak sem ti rikal, nebo to je ciste to co pred tim minus jeden track? Ted uz je to ono pane :-D
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Pohoda Jime :wink:
Chlapi ten novej track mi Audacity nebere :cry:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Sakra pupack, ty si z nás s ronniem asi děláš prču, nebo já nevim :D ... hustý :wink:

gaudio: Moc moc moc pěkný :wink:
ahooj no nedelam :) pravdou je ze jsem hral pred tim na akustiku asi rok a pul ale to sem hral akordove, proste Colorado a spol v hospode :)))) mezi nama. me pride lehci improvizovat do tracku, nez hrat doprovody ci akordy. Tady sem se naucil od Stefla pentatoniku, casem zjistil jaky dalsi 2 tony uvnitr se kam hodi a pak uz clovek jenom jede a sedi to tam. Ale akord kdyz das jinej je to slyset :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pehve

Příspěvek od pehve »

pavel68 píše:Pohoda Jime :wink:
převeď do mp3
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

pehve píše:
převeď do mp3
Hmm-ten byl dobrej,jak :?: :oops: :oops:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pehve

Příspěvek od pehve »

sosni konvertor ( třeba All to MP3 WAV Converter ) , nainstaluj, tlačítkem Add označ ten .wma a dej convert. Skočí to do C:\AVOneExport a je to.
pupack
Kontaktovat uživatele:

muj figl

Příspěvek od pupack »

zkus jednu vec. tak to delam ja. jestli ti ten track alespon na pocitaci neco prehraje, tak ho pust. no a pak staci dat v audacity zdroj nahravni "what u hear" a nahraj si treba minutu nebo kolik chces jamovat. a je to :))
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jimator píše:Aha, tak sorry, ja se priznam, ze se tady v tech vecech vubec nevyznam. Dycky sem se tahal se starejma pardalama, kteri uznavali jen praci s nastrojem a aparatem po strance technicke a tak. Nejaky modelovani a simulace, slysel sem o tom, ale nejak se v tom nevyznam a v podstate moje odpaneni v podobe krabicek a afaktu bylo pred tremi tydnz, kdyz sem zacal hrat pres overdrive, do te doby sem secko delal jen kombem. Mam na mysli zkresleni a volume :o) Tak sorry, ale i tak je ten zvuk hodne preefektovanej, ten delay je tam tak silnej, ze to az vadi kdyz tam napriklad sjede pres struny a tak .. to je hezky slyset jednou .. ale ne styrikrat v ozvene :o)
jojo delay sem tam mel. priste budu hrat na cisto. ja jak hraju jinak U2 tak sem na ten delay nakej navyklej :D nic se nema prehanet to je fakt. jinak to kombo z repraku hraje velice vyborne (ostatne sou na nej i dobre recenze). ja to ale tahal pres line out pac nemam mikrofon :( a line out jede bez lampy. jinak tohle kombo ma na vystupu 12X7 lampu.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jime, kdyžtak zprzni i mou nahrávku, na ICQ jsem tě poslední dobou nějak neodchytával :D

Gaudio, je fajn, že to bereš takhle, to je správný řístup ke kritice :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“