Neoklasika
Neoklasika neni klasika ale je hráná na el. kytaře víš...třeba vivaldi na el. kytaře atd....K.I.T.T. píše:O co jako?
Co se týče prvního příspěvku,nechtěli sme znát tvuj názor
Chtěli ste znát muj názor,tak tady ho máte!!
ujde to...
Taky ti dám přátelskou radu,nekéruj do lidí co neznáš
Vadí ti že si sem tam zahraju i blues?já sem asi na rodíl od tebe nezačal hrát na kytaru kvuli nějaký póze,takže hraju všechno co se mi líbí a na čem se můžu zlepšit,rozšířit obzory...i takovej Slash Adams začínal na bluesu...jinak hraju víceměně tvrdou muziku
Vadí ti že si sem tam zahraju i blues?já sem asi na rodíl od tebe nezačal hrát na kytaru kvuli nějaký póze,takže hraju všechno co se mi líbí a na čem se můžu zlepšit,rozšířit obzory...i takovej Slash Adams začínal na bluesu...jinak hraju víceměně tvrdou muziku
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
K bluesu se holt musí vyspět... Jimiho (Hendrixovy) songy nemaj chybu, songy SRV, ostatní bluesové songy taky nejsou špatné... V Jeseníku v Blues klubu byl minulý rok nějaký australský kytarista Gwyn Ashton... To bylo to nejlepší, co jsem kdy slyšel... dokonalý
[na youtube jsou některé jeho songy
Tam hrál kytaru, harmoniku, zpíval a ještě hrál na kopák
Dost dobrej]
Jinak si poslechnu i některé songy od Malmsteena, až na to, že je namyšlenej, je dobrej...
Kdyby tu někde hrály zaráz dvě skupiny- 1 Neoklasici nebo 1 Bluesmani, tak vyberu Blues!
Jinak si poslechnu i některé songy od Malmsteena, až na to, že je namyšlenej, je dobrej...
Kdyby tu někde hrály zaráz dvě skupiny- 1 Neoklasici nebo 1 Bluesmani, tak vyberu Blues!
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
ok, až budem hrát dám ti vědět, jestli ti nevadí takový Jazzrock/moderna
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Hele hoši at to tady čtu jak to tady čtu...proč se tady pořád opakaje jakési spojení že pomalá hra = feeling a rychlá hra = přihlouplá onanie....jako pomalá hra může bejt v klidu bez feelingu
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/