Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od wikxzen »

Nero píše:
Kamahl píše:
+1

Na sprosté vyjadřování vůči jiným tu není nikdo zvědavý. Hra na rádoby tvrďáky už vůbec ne. Běžte raději někam jinam. Tady vás nikdo nedrží a není ani zvědavý.
Varach

Příspěvek od Varach »

A co třeba thread Metallica přesunout do UG?
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Mám pocit, že pánové žebrák a dfleischer dluží Red Bullovi omluvu.. po všech těch blitkách, který jste tam psali, se nemůžete divit.. na tohle snad existujou i jiný způsoby komunikace :?
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

topic o metallice se od začátku točí v kruhu těch samých názorů a témat... St.Anger, Cliff, omg kirk měl krátké vlasy atd atd pořád dokola. COž je samozřejmě prokládáno OT a flamy - voilá, zde máme 140tistránkový thread - zbytečně. Mám dojem, že přesun do UG už mohl proběhnout před nějakým časem

Bull má mou plnou podporu - vážně to není on, kdo by se měl vzpamatovat :idea: někteří zdejší fanoušci Metallicy by se měli přestat chovat jako vidláci. Pak s nimi bude zacházeno jak by si přáli :idea:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přesun do UG není řešení. Navíc by to naopak mohlo vést k tomu, že by to uživatele vedlo k myšlence, že ted už si tam opravdu mohou řešit, cokoli chtějí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

dfleischer píše:si děláš prdeI ne? :roll: to si jako nemůžem normálně povídat? docela zneužíváš svejch pravomocích...nespamujem tady chujovinama jako u jinejch tématech kde to nezamknete a tady hned jo...chápu že když si moderátor,si u lidí kvůli zamikání atd. za zm.rda ale tohle už je o něčem jinym...(si za ču.ráka :D ) sory,ale můžeš si za to sám,a tim že to tu zamkneš nebo nás zabanuješ se týhle vizitky už nezbavíš... :idea:
Tak tohle mi příjde opravdu velice nevkusné :roll: a dětinské. Bull dělá to co má. Neříkám občas tam jsou zajimavé věci, hlavně za dob kdy se o ten to thread staral Ronn!e. Dával zajimavé odkazy, playlisty a fotografie. Ale teď je to opravdu tak, jak tu zmiňují ostatní. Zamyslet by se nad sebou měli jiní lidé.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Už jenom ten post je jak od vidláka, nádherný pravopis, je vulgární... No, DFleischer si taky udělal nádhernou vizitku. :roll:
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

na pravopis seru,to je pravda,a je mi u prdele jestli mě máš za vidláka,nemam potřebu tady psát pravopisnej diktát jak ve škole :roll: je to internetoví forum a píšu jak mi klávesnice chodí pod ruku :) ...a jenom sem chtěl říct že je od Red Bulla nefér zamykat zrovna tohle téma když se tam oběvilo pár OT příspěvků (ze 140 stránek) přičemž se všude řešej chujoviny (a v mnohem většim množství) a nikdo to tam nezamkne...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Myslím, že v koncentraci "chujovin" je daný thread na špici pomyslného žebříčku. Navíc se tam permanentně opakují. Red Bull udělal dobře.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dfleischer

Nero píše:Myslím, že v koncentraci "chujovin" je daný thread na špici pomyslného žebříčku. Navíc se tam permanentně opakují. Red Bull udělal dobře.
OK...nechci dělat zle a už vůbec ne nasrat adminy,proto radši budu držet hubu a krok :oops: je to vaše forum a s tim sme měli bohužel počítat když sme se sem registrovali...tímto se omlouvam a do topicu Metallica budu psát jen to co chce Red Bull a spol.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Buď v klidu, mě jen tak nerozházíš, takže máš-li ještě co říct k věci, tak klidně pokračuj...

PetrPeter 1975 - 2008
dfleischer

Nero píše:Buď v klidu, mě jen tak nerozházíš, takže máš-li ještě co říct k věci, tak klidně pokračuj...
V žádnym případě se Tě nesnažim nijak "rozházet"...jenom sem tim chtěl ukončit celou tuhle nesmyslnou diskusi...je to jenom o tom ukázát kdo tady má pravdu a mě to dohadování nebaví, proto tímto přiznvam že já jí nemam a máte jí vy
Varach

Příspěvek od Varach »

Klidně za OT zamykejte, ale to, že v jednom vlákně padne jeden OT, všichni jedou bez problému dál a pak to zamknete a v jiném je stránka a půl plná OT o tom co se psem udělá 230V a nikoho to moc nebere mi přijde docela zvláštní...
EDIT: A myslím si, že to se zamykáním začalo ne proto, že by si po několika dnech kdy se do toho vlákna nepsalo všimnul, že je tam pár OT, ale proto, že žebrák si ''dovolil moc a zesměšnil moderátory''
Naposledy upravil(a) Varach dne 8.08.2010 21:15, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jestli se nepletu, tak zmińovaný OT byl v Undergroundu. A pokud bych měl postupovat dle tvého návrhu i v UG, tak ho můžu ted hned zavřít celý jako sekci. Proto tam jsou pravidla volnější, ergo se jimi nedá ohánět.

PetrPeter 1975 - 2008
Varach

Příspěvek od Varach »

Nero píše:Jestli se nepletu, tak zmińovaný OT byl v Undergroundu. A pokud bych měl postupovat dle tvého návrhu i v UG, tak ho můžu ted hned zavřít celý jako sekci. Proto tam jsou pravidla volnější, ergo se jimi nedá ohánět.
Tak proč nepřesunout Metallicu do UG?Stejně všichni víme, že tam nepřispívá nikdo jinej, než skalní fandové který se budou klidně bavit jakou barvu maj Kirkovi trencle :wink:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

To se zdá jako rozumný řešení, protože je jasný, že někteří si nedají říct a OT se bude řešit dál a zamezí to i hloupému dohadování mezi mody a uživateli, já bych byl i pro.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kdybyste si aspoň pročetli tuhle diskuzi, když se o tom mluví...

Několik postů zpět jsem napsal, že přesun do UG není řešení, protože by pouze utvrdil usery v tom, že si můžou řešit co chtěj a jakýmkoli způsobem chtěj, pak se to prostě zamete pod podlahu a je vyřešeno. Tak to tady ale chodit nebude. Navíc je zde pořád několik lidí, kteří by se o té kapele rádi bavili seriozně.

Jestli si chtěj skalní fandové řešit barvu Hammettova spodního prádla, ať si najdou nějaké specializované fórum, kde podobných skalních fandů bude více.

http://www.metallicaworld.co.uk/forum/

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Myslím si, že někde by prostor pro debatu fandů o kirkovejch trenkách být měl, a kde jinde než na hudebním fóru. Nicméně ty offtopic příspěvky by tam být neměly... Takhle je to ale moc - buď OT (bordel), nebo nic (zamčeno). To je k ničemu. Přešel bych na osvědčený systém mazání, varování a banování. Tady je to trochu volné a přísné zároveň. Ban je až moc výhradní, mazání nikdy ničemu nepomáhalo - balastu zbaví, ale uživatele nespraví a zamykání zabije možnost debaty. Ubral bych zamykání a přidal banování, asi takto.

Pro ujasnění stran: metallicu mám zařazenou v hudební knihovně jako spoustu dalších interpretů. Hraju ji možná o něco radši, a zdejší téma na fóru je mi vzhledem k vysoké koncentraci OT (a tomu, že je teď zamčené) naprosto volné.

Ono by to chtělo asi novou pracovní sílu, ale chápu nera, že se mu do toho nechce, ono to není lehké vybrat lidi, kteří nedělají bordel (v téhle komunitě to ale ani tak moc není), pracují (problém všude), zaučit a tak.

Metallica v UG je blbost, už jen z názvu, možná zvlášť neseriózní kecy o metallice.

Rozepsal jsem se ale a nedostal se k jádru věci - ne kvůli metallice, ale z principu, vadí mi, že je téma zamčené, že se o něm nemůže diskutovat. Přemýšlet o tom, zda to bylo či nebylo právem nechci, zase by z toho byl flame.

EDIT: to o spodním prádle je dost nadnesené
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Pár poznámek, mycountry, k jinak velmi rozumně formulovanému postu:

1) thread zamčený není
2) pracovní síly je dost, ale tenhle thread je s daným způsobem vystupování přispívajících uživatelů sysifovskou prací - i kdyby tady bylo 30 modů, problém to nevyřeší
3) se spodním prádlem přišel Varach...

PetrPeter 1975 - 2008
Varach

Příspěvek od Varach »

Red Bull:
Plácáte tu hovadiny - ....
Typický zaslepený fanoušek...

Ty se mi nelíbíš - nejsi majitelem pravdy, já nejsem už ani zdaleka takový fanoušek metallicy, jako si ty zůstal, na koncert bych nešel, nestojí mi za to, ale papouškovat večnou frázi o tom kdy metallica začala klesat. Je to jako zaseknutá deska, pořád dokola. Není v tom ani náznak vlastního úsudku, ale jen papouškování fráze. Přečti se ještě jednou co jsem napsal, já srovnám album od alba a ne období striktně, jako ty.

Tímto rozhovor s tebou končím, nebudu reagovat na žádné blbosti co budeš v tomto vlákně plodit. Zkus zaměřit svou nezměrnou inteligenci na trénink používání editu a nepsání x příspěvku pod sebou. Jako moderátoři toto spamování neuznáváme.

Pokud se je rozhodneš nectít, tak budeš potrestán. Nikdo ti nezakazuje tu dělat bordel, ale počítej s tím, že nejdřív příjde napomenutí a pak sankce. Na ostatních fórech si to dělej, jak chceš.

Chápu ve svém světě tuc tuc tuc asi neumíte používat google.

Tak že si to ty: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... o/prevence
Jen takový výčet Red bullovych zpráv ve vlákně Metallica...A tady pro srovnání za co vlákno zamyká...
Red Bull píše:
žebrák píše:
Redbulle tebe hodně baví bejt moderátor co?
Jasný OT na takové dotazy jsou Soukromé Zprávy - tudíž za odměnu:

LOCK

13:00-14:00
EDIT: páni ja nečekal ze Kirkovi trenky tu vyvolají takový rozruch... :lol:
EDIT2:Timto svou ucast zde asi koncim... :)
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“