Nero píše:
+1Kamahl píše:
Na sprosté vyjadřování vůči jiným tu není nikdo zvědavý. Hra na rádoby tvrďáky už vůbec ne. Běžte raději někam jinam. Tady vás nikdo nedrží a není ani zvědavý.
Nero píše:
+1Kamahl píše:
Tak tohle mi příjde opravdu velice nevkusnédfleischer píše:si děláš prdeI ne?to si jako nemůžem normálně povídat? docela zneužíváš svejch pravomocích...nespamujem tady chujovinama jako u jinejch tématech kde to nezamknete a tady hned jo...chápu že když si moderátor,si u lidí kvůli zamikání atd. za zm.rda ale tohle už je o něčem jinym...(si za ču.ráka
) sory,ale můžeš si za to sám,a tim že to tu zamkneš nebo nás zabanuješ se týhle vizitky už nezbavíš...
OK...nechci dělat zle a už vůbec ne nasrat adminy,proto radši budu držet hubu a krokNero píše:Myslím, že v koncentraci "chujovin" je daný thread na špici pomyslného žebříčku. Navíc se tam permanentně opakují. Red Bull udělal dobře.
V žádnym případě se Tě nesnažim nijak "rozházet"...jenom sem tim chtěl ukončit celou tuhle nesmyslnou diskusi...je to jenom o tom ukázát kdo tady má pravdu a mě to dohadování nebaví, proto tímto přiznvam že já jí nemam a máte jí vyNero píše:Buď v klidu, mě jen tak nerozházíš, takže máš-li ještě co říct k věci, tak klidně pokračuj...
Tak proč nepřesunout Metallicu do UG?Stejně všichni víme, že tam nepřispívá nikdo jinej, než skalní fandové který se budou klidně bavit jakou barvu maj Kirkovi trencleNero píše:Jestli se nepletu, tak zmińovaný OT byl v Undergroundu. A pokud bych měl postupovat dle tvého návrhu i v UG, tak ho můžu ted hned zavřít celý jako sekci. Proto tam jsou pravidla volnější, ergo se jimi nedá ohánět.
Jen takový výčet Red bullovych zpráv ve vlákně Metallica...A tady pro srovnání za co vlákno zamyká...Plácáte tu hovadiny - ....
Typický zaslepený fanoušek...
Ty se mi nelíbíš - nejsi majitelem pravdy, já nejsem už ani zdaleka takový fanoušek metallicy, jako si ty zůstal, na koncert bych nešel, nestojí mi za to, ale papouškovat večnou frázi o tom kdy metallica začala klesat. Je to jako zaseknutá deska, pořád dokola. Není v tom ani náznak vlastního úsudku, ale jen papouškování fráze. Přečti se ještě jednou co jsem napsal, já srovnám album od alba a ne období striktně, jako ty.
Tímto rozhovor s tebou končím, nebudu reagovat na žádné blbosti co budeš v tomto vlákně plodit. Zkus zaměřit svou nezměrnou inteligenci na trénink používání editu a nepsání x příspěvku pod sebou. Jako moderátoři toto spamování neuznáváme.
Pokud se je rozhodneš nectít, tak budeš potrestán. Nikdo ti nezakazuje tu dělat bordel, ale počítej s tím, že nejdřív příjde napomenutí a pak sankce. Na ostatních fórech si to dělej, jak chceš.
Chápu ve svém světě tuc tuc tuc asi neumíte používat google.
Tak že si to ty: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... o/prevence
EDIT: páni ja nečekal ze Kirkovi trenky tu vyvolají takový rozruch...Red Bull píše:Jasný OT na takové dotazy jsou Soukromé Zprávy - tudíž za odměnu:žebrák píše:
Redbulle tebe hodně baví bejt moderátor co?
LOCK
13:00-14:00