Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Skořepný Šokátor

Re: Metallica

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

to tu musí být 2X? :lol: :roll:
fekál.
Mightning
last.fm: http://www.last.fm/user/Mightning
Bandzone: http://bandzone.cz/backslider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mightning »

mno tak taky neco napisu, musim rict hned na zacatek ze to byla bomba a byl jsem potom totalne mrtvej :D
takze poporade, celou dobu jsem byl na ty hlavni stagi, proste tam byly vsechny kapely co jsem chtel videt.... prvni byla panic cell, coz jsem vubec neznal, ale musim rict ze se mi to libilo, dobrej zpev a ty songy celkem chytlavy, urcite si to nekdy musim poslechnout... devildriver me nejak extra nezaujali i kdyz jsem par songu znal tak na ty jsem zaparil, pak jse mtaky nabeh do mosh pitu, kterej byl velkej a fajn (umeli si to kluci zaridit :D )
pak konecne prisli anthrax, ktery predcili moje ocekavani, byla to super show, joey belladona tomu dodaval stavu, treba kdyz pri indians tam behal s tema perama na hlave a vubec byl proste dobrej :) mosh pit byl taky super, ne nejak extremne vrazednej, tak akorat pro me, takze jsem se vybil krasne :) jediny co bych vytknul bylo ozvuceni, celkove zvuk byl v pohode, ale stejne jako u vsech ostatnich kapel zbytecne hlasitej kopak, takze kdyz hrali treba only, tak to proste ta dvojslapka strasne prehlusovala a to byla skoda... jinak fakt dobry, skoda ze nehrali NFL ale jinak fakt super :)
na megadeth jsem se hodne tesil a nezklamali me, akorat lidi kolem me moc neparili, a kamosi rikali ze se jim to nelibilo, ja byl teda spokojenej... proste vim co od toho muzu cekat, ne ze bude dave nejak extra komunikovat s publikem nebo tak... hrali fakt paradne, broderick si to daval, fakt borec... a kdyz zahrali hook in mouth tak jsem myslel ze se poseru, to jsem necekal a bylo to super, jenom bylo videt ze to nikdo moc nezna, takze ty jakoby pismena v tom refrenu kolem me moc lidi nervalo, nebo jsem je neslysel pres sebe... jinak co se tyce zvuku tak fakt to bylo potichu, ja teda zpival kazdej song z plnejch plic a myslim ze to mohlo nekoho kolem me trochu srat, ale proste me nebavilo se drzet na uzde :D
po megadeth jsem naposledy vylez z golden circlu a sel si koupit piti, vratil jsem se na druhej song alice in chains, ktery mi taky prisli dost potichu, takze jsem se snazil to se zpivanim neprehanet :D ale jinak se mi to libilo, mam je fakt rad a byl to prijemnej oddych po tech narezech a nadech pred slayer a metallicou... bylo videt ze moc lidi tam nezajimali protoze odezva nebyla tak velka, ale ja jsem si to uzil :)
potom slayer, ktery se mi z big4 libili asi nejmin, byl to sice narez a par songu jsem si fakt uzil (jmenovite angel of death, raining blood, seasons in the abyss a south of heaven, jeste teda disciple) ale jinak vetsina rychlejch songu mi prisla, ze jsou proste vsechny stejny... byl jsem zhruba proti bicim tak 10 metru od podia, a vedle ans se strh teda brutalni mosh pit, asi pri tretim songu jsem si rikal tak co a nabeh jsem do nej, byl jsem v nem asi minutu a behem ty doby jsem byl trikrat malem na zemi (vzdycky jsem se na posledni chvili o nekoho vytah), tak jsem si rek ze je to na me fakt moc brutalni a uchylil jsem se ke kraji, ale ke konci uz me sralo jak do me vsichni tak moc narazej (fakt to tam bylo kruty :D ) protoze se nadalo moc normalne parit a asi jsem si to neuzil uplne na 100%...
metallica byla super, i kdyz uz jsem teda chcipal na nohy (od poledne jsem furt stal no) a na dehydrataci :D ale svoje misto uprostred asi v desaty rade jsem nepustil, nejsem babovka :D s kamosema jsme byli celkem rozptyleny, ale nastesti vedle me byla parta dobrech typku, co zpivali vsechny texty a i dost riffu :D takze kolem me byla parba dobra a zas jsem se nemusel "stydet" ze rvu vsechny songy :D jinak snazil jsem se parit a davat do toho co nejvic, ale uz jsem byl fakt hodne vyflusanej, ale stejne aspon pri par songach jsem skakal a tak... tech chyb v bubnovani jsem si moc nevsimal, je fakt ze ted nevim kde to bylo, v jednom songu mi prislo ze fakt ten rytmus byl trochu mimo, ale celkove jsem tomu nejak nevenoval pozornost a proste si uzival :D
no kdyz to shrnu, bylo to proste fakt super a uzil jsem si to na maximum :) akorat teda nacpat tolik super kapel na jeden den je proste moc a nejde to vydrzet parit na vsechny z nich ze vsech sil
http://bandzone.cz/backslider

Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A

http://www.last.fm/user/Mightning
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Já se k Larsovi stavím tak, že je to dobrej bubeník což předvedl v letech dávno minulých, teď už je starej, má problémy, hodně koncertů ( musí to být hroznej zabírák na tělo ) atd atd. Myslím, že se na něj nemá nikdo co zlobit, prostě svoje už dávno předvedl. Jestli tam měl nějaké chybky tak je to možný, Lombardo je určitě kvalitativně lepší bubeník jestli i lepší to si musí rozhodnout každý sám, a možná ty hrubky vynikly kvůli tomu, že Megadeth ani Anthrax nemají zas tak složité bicí...možná. Já být na jejich koncertě tak si ho užívám do poslední chvíle a třeba bych si ani žádného kiku nevšiml, bohužel jsem se tam nedostal. A teď se nasměřuju na roniieho, který byl prvně obrovský fanda metalliky a vždy bojoval jen za ni a teď tomu tak není a proto se na to tolik zaměřoval...neříkám to ve špatným.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

kirkhammett62 píše:Jasný jak tu bylo napsáno určitě znáš ve svým okolí plno bubeníků co je daleko lepší než Lars a hrajou taky líp než on. Vono když si vezmu Slayer tak se ti ani nedivím, že si ty chyby nepoznal. Při tý rychlosti to fakt nejde ani poznat, že tam nějaká chyba byla. Nemá to cenu řešit, tvoje věc že se ti Metallica nezdá dost dobrá, ale dokázala toho z těch čtyř kapel nejvíce. A nejde tady vůbec o emoce, já to beru, že Lars nehraje úplně perfektně, ale rozhodně si jeho výkon nezaslouží takovou kritiku.
Někoho jsem nekritizoval. Popsal jsem přesně to, jak hrál. Kritizovat můžu leda tak jeho oblečení, nebo něco takového. Ale to je nesmysl.

Je to úplně stejné, jako v topicu: Zhodnoťte naše nahrávky. Jebnu tam svůj cover Metallicy, jsem zdrbán za to, že jsem mimo rytmus. Co to znamená? Že mě někdo kritizoval? Ne, naopak, někdo kdo se na to dívá s odstupem mi říká, že jsem mimo rytmus, protože to tam slyší, a pro mě to znamená, že bych se měl zlepšit.

Já, stejně jako valná většina fanoušků kapely, jenž byli v mém blízkém okolí jsme slyšeli to co Lars hrál a nehrál. A pár z nich bylo docela znechuceno. Chvílema někteří kroutili hlavou, že WTF?!

Metallicu miluju, bohužel ty doby, kdy jsem chodil na koncerty a slyšel jsem dokonalost - jsou pryč. Už mám trochu uši otevřené, myslím si, že k tomu dojde každý sám.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Mightning píše:... a kdyz zahrali hook in mouth tak jsem myslel ze se poseru, to jsem necekal a bylo to super, jenom bylo videt ze to nikdo moc nezna, takze ty jakoby pismena v tom refrenu kolem me moc lidi nervalo, nebo jsem je neslysel pres sebe...
Neskutečná skladba, neskutečně překvapila. Absolutně jsem jí taky nečekal. Ta skladba je naprosto geniální a nadčasová!!!
kirkhammett62

Příspěvek od kirkhammett62 »

Aha takže to když píšeš: To co předvedl Lars bylo na poblití. To podle tebe není kritika? A co to teda je pochvala? Nevim jsem fanoušek Metallicy a bez Larse i když to není Nicko McBrain by prostě Metallica nebyla Metallicou. Myslím že bez něj by některý jejich pecky neexistovaly nejspíš i samotná skupina.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

padají tu teda dobré perly :-D
...bez Larse i když to není Nicko McBrain...
to je teda přirovnání nad všechny :-D

hlavně žádný flame, když už řešíte celý sonisphere v topicu o metallice :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

kirkhammett62 píše:Aha takže to když píšeš: To co předvedl Lars bylo na poblití. To podle tebe není kritika? A co to teda je pochvala? Nevim jsem fanoušek Metallicy a bez Larse i když to není Nicko McBrain by prostě Metallica nebyla Metallicou. Myslím že bez něj by některý jejich pecky neexistovaly nejspíš i samotná skupina.

Ano, bylo to na poblití. Dobře mi to určitě nedělalo. Spíš na to ale zapomeň, radějc hlídej YouTube, a až budou nějaký kvalitní videjka z publika, házej linky.
kirkhammett62

Já ti to neberu, když si z toho chtěl blít tak prosím, ale třeba ti bylo šoufl z něčeho úplně jinýho. Většině tady se Metallica líbila. Nikdo tu nevyvrací, že tam chybky nebyly, jen tvrdím, že ta přehnaná kritika není na místě, protože koncert byl povedený.
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Natočil sem na foták solo z Disposable heroes...kvalita zvuku/videa nic moc ale docela to jde...
Disposable Heroes.MPG

...píšou že ten link vyddrží 19 dní tak kdyby to už smazaly dejte vědět po SZ
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Miluju ten clean sound metallicy přes ten Roland, jak to tam ti bedňáci testovali :D A nevíte někdo, co vše hráli Fear Factory? A já si nezapamatoval skoro ani Setlist, natož abych věděl, kde Lars v jaké sekundě udělal chybu, na to ho mám moc rád :) A hell YEAH!

Fixja: JJ přesně tak, a já stál když jsem se díval rovně tak 5 metrů od Larsových bubnů vlevo. Jsme zvažovali s kámošem, že to přelezem :D NENÁVIDÍM ten pocit, když si říkám, přesně před 1,2,3,4,5,6.....dny jsem teď čuměl na StoneSour, Slayer, Metallicu, GOD DAMNED! Chci mít kapelu, a hrát pro lidi :cry: SANYSFÉJA :lol:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
kirkhammett62

to Joey01: Přesně, taky ten pocit znám. :D Už teď bych si to celý zopakoval znova.

Tady ještě přidávám Kirkovo (clean) sólíčko:
dfleischer

nemá na tuhle věc co hraje vždycky před NeM taby? už to hraje docela dlouho tak by to někde mohlo být...
Mightning
last.fm: http://www.last.fm/user/Mightning
Bandzone: http://bandzone.cz/backslider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mightning »

http://tvreport.rajce.idnes.cz/Sonisphe ... Metallica/#

asi nejlepsi fotky, fakt je tam hodne uplne skvelejch :)
http://bandzone.cz/backslider

Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A

http://www.last.fm/user/Mightning
dfleischer

taky ted sjíždim rajče...tohle je dobrá fotka :D :D
http://losers.rajce.idnes.cz/19.6.2010_ ... 010198.jpg
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Oj, chudák :D

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Ronnie vono to neni tak dlouho cos tu byl nejvíc ujetej do Metallicy :) No doufám, že mě todleto nadávání na svojí oblíbenou kapelu nepotká.
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Přesně, jak jsem říkal, já je mám natolik rád, že i kdyby hráli sebenejvíc špatně, tak bych to nepoznal, jelikož bych je stále žral. :D

dfleischer

tak já je hodnotim objektivně (bez ohledu jestli je mam rád nebo ne) a sobotu zahráli dobře...určitě tam náký chyby byli (já zaznamenal asi 2) ale tam prostě lidi nepřišli aby počítali chyby,ale aby si poslechli dobrou muziku...jestli chcete bezchybnou metallicu,puste si CD :D
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Bože celej tenhle kyd o tom jakej je Lars vlastně amatér a jaky to je kopyto je postaveny na hlavu...už to neřešte.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“