A jsem teď trochu zmaten výsledky, co mi vychází. Pověz, kolik jsi kde naměřil?

Výstupák z Mono 130 nemá 4ohmový výstup. Má 8, 16ohm a 100V výstup. A pak tam je ještě zpětnovazební vinutí.kmensik píše:Nepředbíhej, předimenzované výstupní trafo je výhoda, jen ho správně zapojit.
Jednak Mono 130 měl 4 koncové lampy, ty máš jen 2, takže tím je impedance konce dvojnásobná (na 4ohm výstup bych připojil 8ohm zátěž). Pak ty 6p7s mají 6kohm, zatímco EL34 se zatěžují i pod 4kohm, takže zase 1,5x rozdíl. Takže pokud to máš i správně zapojené podle původního schemata, máš možná převodní poměr 3x špatně, sorry, snad se mýlím. Podle schematu je tam těch výstupů nějak moc, tak bych to stejně znovu přeměřil, abys repro náhodou nevěšel na 100V výstup. Které piny výstupáku máš zapojené?
Já jen teoretizuju ze známých fakt, někdo tomu tady určitě rozumí líp a hlavně s konkrétně těmato trafama dělal, já ne.

ParádníStanley06 píše:Aktuální aparát ve výrobě - vycházím z Orange Rockerverb + úpravy (tak aby se líbilo), konec osazen párem 6p6s, klasicky dva kanály, smyčka + jako bonus pružinový reverb buzený lampou. Zbývá dodělat přepínání a bednu, zatím jsem spokojen