Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Drobák píše: No občas to vypadá že sis stříkl do trenek :D ..ale jinak pěkná hra,máš feeling a nemáš trému před kamerou,ož se o mě říct nedá,jak mile to chce někdo točit tak se to snažim dát co na max a o to víc to ....ale jinak dobrý :wink:
Tyjo dík :) ...Nemám trému před kamerou? to teda mám :D .. ale je fakt, že si nepamatuju, že by jsi tu měl někdy video .. to taky zkus :)

P.S. Jojo , občas se tvářim mimořádně jako k****, to je jak řikáš že sem si střík do trenek ... :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Borda13 píše: Uz jsem ti to i okomentoval na tube :-) Proste silene vyrazy :-D pripominals mi DavidMeShow....z youtube :-)
DavidMeShow je mnohem lepší :( :D
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Drobák

Příspěvek od Drobák »

vikicek píše:
Drobák píše: No občas to vypadá že sis stříkl do trenek :D ..ale jinak pěkná hra,máš feeling a nemáš trému před kamerou,ož se o mě říct nedá,jak mile to chce někdo točit tak se to snažim dát co na max a o to víc to ....ale jinak dobrý :wink:
Tyjo dík :) ...Nemám trému před kamerou? to teda mám :D .. ale je fakt, že si nepamatuju, že by jsi tu měl někdy video .. to taky zkus :)

P.S. Jojo , občas se tvářim mimořádně jako k****, to je jak řikáš že sem si střík do trenek ... :D
Teď nemam čim nahrávat,digitál se mi rozbil po pádu na beton,ale vdžycky když sem něco zkoušel nahrát,tak pohoda,hrál sem a furt si říkal:ještě sem to neskurvil...no a jak si to furt říkám,tak to nakonec stejnak skurvim :D...
Ale jo,někdy sem něco postnu,mám to v plánu :wink:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Jo to znám .. člověk jede jede a nesmí u toho myslet ... jakmile se zamyslíš nad tim, že je to dobrý a že si to ještě nezkurvil, tak v ten moment to posereš :)

P.S. V 2:10 mam uplně hustej pohyb :shock: :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

vikicek píše:Takžéééé mám tu pro vás jednu mega extra super klasiku ...

Iron Maiden - The Trooper !!

http://uk.youtube.com/watch?v=z-tquW5X30g

Samozřejmě to není bez chyby, ale co se dá dělat...
Tak mi to zhodnoťte, dík :) ... na 8 měsíců to jde ne? :)
dost dobrý :-)

a máš u mě + za osobitý výraz :D

edit: a ++ za sólo. nebylo to přesně, bylo to ale hodně pěkné... hlavně je vidět, že na sobě makáš a že se snažíš :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dark Axel: Tyjo dík, to sem nečekal .. to solo je dost o držku, nechtěl jsem v tom songu dělat pauzu a hrát to bez sola ( pak tam vznikne divná mezera) ... tak jsem se o to pokusil. No, je to dost znát, že se nechytám, ale aspoň sem to zkusil :) ... jo, muj osobitý výraz už komentovalo asi 5 lidí, budu se muset zklidnit :oops: :D

P.S. Příště musim víc ztlumit origo song, docela se v tom zvukově utápim :( .. i když je tam dost chyb (občas je tam o příklep míň), takže člověk pozná, co hraju já :D
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dal jsem na youtube to vidko konečně co tu bylo moje..
Ale z .avi to docela podělalo kvalitu, proto s tímto videem zároveň prosím o radu !!
Existuje nějaký nástroj, abych si to převedl na .flv sám doma a nezkotlil mi to tam ten jejich server? Plno nahrávek na YT má nádhernou kvalitu. Jak toho dosáhnout?? Mám originál v .MOV z foťáku a obraz je nádherný - 30 fps a vcelku vysoké rozlišení + zvuk je taky o třídu lepší..
Takže máte nějaký program, nebo jak to udělat?? Díky za rady

Zde tedy, jak to dopadlo (obraz špatný ale zvuk ujde..)
http://www.youtube.com/watch?v=Kq5wx-q7Uyc&fmt=18

Jsem si vědom nedostatků v rytmu, ale syndrom červeného tlačítka mě nutí hrát rychleji jsem zjistil z této nahrávky :lol: Druhá půlka je improvizace, protože se mi nechtělo končit :lol:
Naposledy upravil(a) Demilich dne 30.08.2008 18:31, celkem upraveno 1 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Demilich píše:Dal jsem na youtube to vidko konečně co tu bylo moje..
Ale z .avi to docela podělalo kvalitu, proto s tímto videem zároveň prosím o radu !!
Existuje nějaký nástroj, abych si to převedl na .flv sám doma a nezkotlil mi to tam ten jejich server? Plno nahrávek na YT má nádhernou kvalitu. Jak toho dosáhnout?? Mám originál v .MOV z foťáku a obraz je nádherný - 30 fps a vcelku vysoké rozlišení + zvuk je taky o třídu lepší..
Takže máte nějaký program, nebo jak to udělat?? Díky za rady

Zde tedy, jak to dopadlo (obraz špatný ale zvuk ujde..)
http://www.youtube.com/watch?v=Kq5wx-q7Uyc

Jsem si vědom nedostatků v rytmu, ale syndrom červeného tlačítka mě nutí hrát rychleji jsem zjistil z této nahrávky :lol: Druhá půlka je improvizace, protože se mi nechtělo končit :lol:
Ahoj! s tema videama na youtube je to celkem peklo no. jinak existuje finta, za odkaz na tve video na konec pripis toto (bez uvozovek) "&fmt=18" a video by se melo prehrat ve vysoke kvalite. cili tve video v puvodni kvalite ma tento odkaz http://www.youtube.com/watch?v=Kq5wx-q7Uyc&fmt=18 ale i tak to prochazi na serveru nejakou flv kompresi, kterou to projde i kdyz si to flv udelas sam. Kazdopadne ja videa na youtube davam vzdy jako avi, protoze ja naopak kvalitu videa zhorsuju abych mohl zvednou kvalitu zvuku a nezabiralo to vic jak 10mega pac me to pak nebavi uploadovat :D jinak nahravka pekna, lec nedokazu zhodnotit protoze tento styl nehraji ani neposloucham at zhodnoti jini. Ahooj
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Pupack: Jo díky, finta dobrá, vypadá to lépe. Zkusím ještě upnout origo video co má 75 MB ale to se asi zvencnu než to bude :? Pak kdyžtak prohodím link jestli to za to bude stát.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Demilich píše:Pupack: Jo díky, finta dobrá, vypadá to lépe. Zkusím ještě upnout origo video co má 75 MB ale to se asi zvencnu než to bude :? Pak kdyžtak prohodím link jestli to za to bude stát.
oki jinak si myslim ze ty videa co jsou tam fakt v luxusni kvalite jsou proste hodne velika nic jinyho bych za tim nehledal, ale ty lidi maj asi jinou rychlost uploadu nez ja 256kb :DD jinak si myslim ze to video jak tam mas je pro ilustraci dostacujuci asi bych to nehrotil vetsim souborem, ale kdyz se ti do toho chce :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

No já jsem uploadoval tohle
http://uk.youtube.com/watch?v=yftgqluNa1k&fmt=18
přímo z foťáku a mělo to 650mb, ale kvalita na tom jde zase znát.
Nechtělo se mi to totiž komprimovat. 8)

Edit: Taky mám 256 kbps. :)
Naposledy upravil(a) Adamz Asah dne 30.08.2008 21:14, celkem upraveno 1 x.

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Demilich píše:Pupack: Jo díky, finta dobrá, vypadá to lépe. Zkusím ještě upnout origo video co má 75 MB ale to se asi zvencnu než to bude :? Pak kdyžtak prohodím link jestli to za to bude stát.
Buď v klidu, já uploadoval na YT 160MB .. :) a upload mám 256kb :D
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

to adamz:k***a pekny lp,na zivo vypada fakt dobre!!! :shock:
________
Rock'n'Roll !!!
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

hagridek píše:to adamz:k***a pekny lp,na zivo vypada fakt dobre!!! :shock:
já vím Bohumile, já vím 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Lichu, myslím, že já budu jeden z mála lidí, kteří tvou nahrávku pochopí :D jsi blázen, ale je to nářez :-)

edit: kdyžtak to pak zpracujte s Dramatone ;-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

něco bych tady poslal, ale jelikož hraju 2 měsíce, tak to zatím není žádná sláva.. popravdě bych sem mohl dát SLTS, ale asi bych nevydržel kritiku.. :D
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Tak taky prispeju...neni to nic moc, je to snimany mikrofonem od sluchatek z malyho Laneye...obcas sem to pokazil, ale sem moc linej to nahravat stokrat...a hlavne do me husti mama ze je to nahlas :lol:

Takze zhodnotte :))

Blink 182 - Feeling this
http://michalowic.ic.cz/ft.mp3

Blink 182 - First date
http://michalowic.ic.cz/fd.mp3

Offspring - The kids aren't allright - improvizace obcas..
http://michalowic.ic.cz/Offspriong.mp3

Sum 41 - Motivaion - zacatek sem 2x nechyt :roll:
http://michalowic.ic.cz/Motivation.mp3

Tak sem zvedav na nazory a rady :)
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Pěkně hraješ ten Sum 41, ale zvolil bych nějaké hezčí zkreslení, je to totiž podle mě moc skřiplavé ... 8)
Naposledy upravil(a) Adamz Asah dne 31.08.2008 18:37, celkem upraveno 1 x.

vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Je hodně štiplavý :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Diky..no zkresleni, to je neco silenyho, ten zoom budto zkresluje jak metalak, nebo vubec, ale naky lehce nabrouseny z toho vubec nedostanu..ze ja debil prodal krabku :?
Uz abych mel ten lampión (lampu :D ), to bude neco jinyho, to si i koupim kvalitni mikrofon, tenhle nebere basy ani trochu :roll:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“