Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

vikicek píše:Vám to tak jde klucí ... já chci taky umět něco od jimiho .. :)
:lol: :lol: já umím začátek The star spangled banner.. :lol: ale jenom začátek :D ale jde jim to, hodně no..
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

To chce čas hele, uvědom si že mi hrajem oba tak ty 4 roky. Ty hraješ kolik si říkal dva měsíce? Všechno přijde. :wink: Jinak teď tu bude asi co se týče Jimiho tvrdá konkurence... :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Pajur

Příspěvek od Pajur »

tak, jsem se dneska nudil, a chtěl někomu ukázat co umím.. umím toho víc, ale už jsem to nechtěl zbytečně prodlužovat :lol: je to hodně moc nic moc, ale tak co.. SLTS nahraju někdy až budu mít lepší mikrák.. je to opět a zase nahráno na mobil, ale tentokrát si myslím že se to dá poslouchat.. takže soráč, ale je to tu.. :lol:

pro rasa: jestli to budeš poslouchat, tak tam je kusek hymny USA a kusek Machine Gun.. :D:D :lol:

http://uloz.to/725206/ponožky.mp3

(jestli si to chcete poslechnout, tak to musíte označit celé, ten konec se tam neto..)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Hey Joe - bylo dosti pekne. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Pajur: fakt hraješ 2 měsíce? Bych tipoval dýl...bylo to docela good až na pár "uširvoucích" tónů :lol: Ale nelíbil se mi tam ten American idiot... :D
Pajur

Příspěvek od Pajur »

alkaba píše:Pajur: fakt hraješ 2 měsíce? Bych tipoval dýl...bylo to docela good až na pár "uširvoucích" tónů :lol: Ale nelíbil se mi tam ten American idiot... :D
ano hraju 2 měsíce.. :) jo, ty tóny, to nestíhá mobajl.. :) no a ten american idiot, to bylo tak jakože z hecu.. :D ale to co bylo zatím (nebo předtím) to jsem si vymyslel, je to dobré? :lol:
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Atkins píše:Hey Joe - bylo dosti pekne. :)
Díky :oops:
Pajur píše:
alkaba píše:Pajur: fakt hraješ 2 měsíce? Bych tipoval dýl...bylo to docela good až na pár "uširvoucích" tónů :lol: Ale nelíbil se mi tam ten American idiot... :D
ano hraju 2 měsíce.. :) jo, ty tóny, to nestíhá mobajl.. :) no a ten american idiot, to bylo tak jakože z hecu.. :D ale to co bylo zatím (nebo předtím) to jsem si vymyslel, je to dobré? :lol:

No ono je to celkově dobré na to, že hraješ 2 měsíce...Ale ono se to blbě posuzuje, když je to nahrané na mobil. Doporučuju Guitar rig 3 (stačí demo). Tam nahrávám všechno a je to v dobré kvalitě a hlavně tam máš plno efektů. No však si to stáhni a uvidíš ;)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Brý den :D

tak opět něco: http://www.youtube.com/watch?v=ArxEvPcY4Ag

malej jam s backing track Bullet the blue sky Ujela mi ruka s reverbem tak to má trošku zahuhlaný zvuk - sem blb sorry :D

squier by fender standard (1/2 podladen), trošku gainu, trošku autowah mxr dynacomp a vox ac30tb s delay 400ms (resp. pod xt a nožní přepínač)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Disasterpiece píše:
Smrťokvítek píše:
Dirty.Pig píše:http://www.youtube.com/watch?v=-a8XVdHLo6c - zhodnoťte mi prosim tuhle nahrávku hraju asi půl roku :-) :oops:
Dám ti radu, dokud není pozdě začni používat malíček. :wink:
a dat si jinam kameru, cumet ti na koule neni to pravy orechovy, hrat nahoru dolu, a uvolnit se hrajes to jakoby ti prave kourila...
no a kdyz vezmeme ciste jenom hrani? :-D
Pajur

Příspěvek od Pajur »

Pajur píše:

No ono je to celkově dobré na to, že hraješ 2 měsíce...Ale ono se to blbě posuzuje, když je to nahrané na mobil. Doporučuju Guitar rig 3 (stačí demo). Tam nahrávám všechno a je to v dobré kvalitě a hlavně tam máš plno efektů. No však si to stáhni a uvidíš ;)
oukej, až budu doma, tak si to stáhnu.. a jaký bych si měl pořídit mikrofon? nějaké tipy? mám jenom takový ten slabší se sluchátkama..
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Pajur píše:
Pajur píše:

oukej, až budu doma, tak si to stáhnu.. a jaký bych si měl pořídit mikrofon? nějaké tipy? mám jenom takový ten slabší se sluchátkama..
jen tak na nahravani ti to v pohode staci jestli to neni uplnej sh*t
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pupack píše:Brý den :D

malej jam s backing track Bullet the blue sky Ujela mi ruka s reverbem tak to má trošku zahuhlaný zvuk - sem blb sorry :D

squier by fender standard (1/2 podladen), trošku gainu, trošku autowah mxr dynacomp a vox ac30tb s delay 400ms (resp. pod xt a nožní přepínač)
Chlape, hraješ ty někdy něco jinýho než U2? to už je šílený tohle :) ... ale pěkný to máš, pěkný :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:
pupack píše:Brý den :D

Chlape, hraješ ty někdy něco jinýho než U2? to už je šílený tohle :) ... ale pěkný to máš, pěkný :wink:
nehraju :DD ja si koupil kytaru jen kvůli U2 :DD až umřou založim revival :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Šak počkej, až zcoveruješ celou diskografii tak tě to pak omrzí ! :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Šak počkej, až zcoveruješ celou diskografii tak tě to pak omrzí ! :D
to tezko maj asi 17 alb na kazdym tak 12 songů a ted vydavaj další a ja umim tak 5 a to jeste blbe :DD

ale na akustiku hraju vsechno mozny nejsem zase fanatik .. jen proste na elektriku hraju to co mam rad a libi se mi to.. mam rad spousty veci, jako Claptona, Moora, BB Kinga, A.Colinse, ZZ top , blues obecne, ale tak na to si nejak netroufam :)) zatim
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

dobře ty :-) to sólo je excelentní :-) hlavně skvělý zvuk
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Dark Axel píše:dobře ty :-) to sólo je excelentní :-) hlavně skvělý zvuk
to jsi myslel to moje solo?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Dirty.Pig píše:
Obávám se, že to bylo myšleno na pupacka...
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Kamahl píše:
Dirty.Pig píše:
Obávám se, že to bylo myšleno na pupacka...
asi jo no :-(
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

na pupacka, jo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“