Sounder
Pravidla fóra
- Iron Kaslík
Re: Sounder
Já osobně vlastním Les Paul Sounder, kterou jsem koupil na aukru za 2000 kč a jsem spokojen
žádná vada, suprově se na ní hraje!
-
Electropunker
Chtel bych se zeptat jestli ma nekdo LES PAULa od SOUNDERU, jake je zpracovani? Muj duvod nakupu je takovy, ze si chci kytaru koupit na misto obrazu do bytu. A zde je moje prvni otazka? Jelikoz nemam moc financi na original GIBSON, tak me zajimaji prave kopie, typu STAGG, SOUNDER atd.-------------- jelikoz ceny jsou do nejakych 4000. A tady se ptam, jake je zpracovani techto napodobenim? Porad se zde bavime o vystaveni kytary a ne o tom jak ci jaka hraje......jde mi hlavne o to aby na te zdi, co nejlepe vypadala a co nejvice se podobala originalu. Dekuji za kazdy prispevek a odpoved.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pokud ti jde jen o vzhled, tak řeš vzhled a ne zpracování...
A oči snad máš, takže dej na to, co se líbí tobě...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Electropunker
Je mi to jasny, ale pokud se k te kytare nedostanes, abych ji mohl okouknout na zivo, tak se radeji zeptat v tomto topicu, kde s tim nekdo mozna ma zkusenosti.Nero píše:Pokud ti jde jen o vzhled, tak řeš vzhled a ne zpracování...A oči snad máš, takže dej na to, co se líbí tobě...
-
Hypocrites
mám v plánu asi tak za měsíc koupit sounder sg rock queen a chci se zeptat jestli je stále možnost si to vyzkoušet v Ostravě sem s ostravy takže by se mi to celkem šiklo ale vůbec nevím kde tu ...klidně bych ju objednal ale když je ta možnost tak se určitě vyplatí vyzkoušet si přesně ňákej kus:)
Ahoj mohl by někdo hodit sem aktuální katalog těchto kytárek prosím? Slyšel jsem tu na ně docela chválu, a tak jestli nemají e-stránky nebo tak. Děkuji. Konkrétně nějaké PRS či LP
S tím neladěním v oktávách o 2 tony mimo jsi to ale krapec přehnal. Už i půlton se mi zdá trochu moc... 
No nevím s tím Staggem jsi udělal skok, z louže do hluboké bažiny...ale budiž:))SpaceHans píše:nazdar lidi, vidím (a to mě celkem překvapilo) že tuhle firmu celkem chválíte, možná až moc... já teda mám základní pokus o napodobeninu strata (DC 157) byla to moje první kytara... Vzhledově vypadá dobře, ale co mě fakt zarazilo byli snímače a potenciometry, strašně nekvalitní plast, tak moc, že jsem si musel poťáky koupit nové, protože jsem se na to nemohl dívat! Hraju na ni teda dodnes, ale dostal jsem ji v takovém stavu, že ladění s 12tým pražcem bylo na každé struně tak o 2 tóny mimo (s čímž jsem mimochodem asi rok hrál) Potom jsem to všechno začal víc chápat, a asi po půl roce se mi ji podařilo dát do "kytarového" stavu... Nejvíc se mi na ní líbí, že je úžasně lehká, jakoby to ani nebylo dřevo.. i 22 pražců je dobrým zpestřením, protože jako levák narážím u stratů vždy na 20-21, trošku mě zarazilo že mi začali po čase rezivět póly u snímačů, ale aspoň to dostalo trochu relic styl
jinak to není nejhorší kytara, ale ani ne nejlepší... Moje druhá kytara byl Stagg
ale ten jsem si koupil už s tím, že do něho budu muset investovat... a to hodně, takže hned jsem si u kobylky nasadil R.M. minihumbucker, potom blbosti jakože jsem si vyměnil potenciometry, pickguard atd... a musím říct, že ta kytara hraje fakt dobře, asi bych to přirovnal k ibanezce levnější kategorie. Ale DC157 mám rád převážně proto, že ji můžu mít na zádech hodiny a jsem v klidu...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
řekl jsem, moje druhá kytara byla stagg, to naznamená, že byla poslední, teď hraju přes rok na Jacksona a Epi LP custom a i v porovnání s těmito, mi ten stagg nepřipadá zas tak hrozný... Jak jsem psal, levnější Ibanezka ze sebe nevydá víc... jinak pro mě nej kytara rozhodně Jackson DK2
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
Hypocrites
nemají tam v tom polsku nebo v číně nebo skama to berete les paul junior? bo od epi je to prej sh*t a ještě mi příjde předraženej a na gibsona nemám
potřebuju nějakou kytaru do zálohy a ta by byla ideal
-
woro90-1
U Sounderu jde o co nejnižší ceny, takže kvalita bude za stejné peníze jen o něco lepší než u Epi (neplatíš za značku), a LP Jr. fakt nemají, stačí se podívat do jejich nabídky.
Nezkoušel někdo v blízké době Les Paula s lepeným krkem? Mám na něj docela zálusk.
Měl jsem teď jednoho černého v ruce a byl celkem v klidu, až na nic moc ladící kolíky
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Nemohl bys to trošku rozvést? Mám v merku pár kytar a tato je jedna z nich. Samozřejmě od ní něco extra nečekám, ale za tu cenu mě velmi zajímá.
Za tu cenu se dají... když do toho tak 500 investuješ - kompletní seřízení a přebroušení hmatníku. Do budoucna možná i ladící kolíky a snímače, ale jinak za ty prachy pohoda. Rozdíly mezi kusy jsou spíše kosmetické. Jeden má třeba nedoleštěnou šmouhu na laku jiný zas škrábnutý roh, ale samé nepodstatné věci kterých si z 20cm nevšimneš.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Já mám tuto kytaru http://www.ikytary.cz/?14,kytara-elektr ... thic-black a nemůžu si moc stěžovat až na rychlý rozlazování, u kobylky se sloupává barva což taky ničemu nevadí a tremolo tam je spíš jako doplněk aby to vypadalo pže se za to třikrát vezme a je rozlazená ... hraju na ní 3/4 přibližně a nemůžu si za ty peníze stěžovat ... Akorát jediný že mě nejdou naladit oktávy at se snažím jak se snažím a ty šrouby na seřízení jsou z nějakýho materiálu že se s tim párkrát votočí a je strženej takže to je v řiti ale je to vo necelej čtvrt ton takže v rachotu další kytary a basy se to ztratí
asi tak
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
No nedrží ladění, nejdou naladit oktávy, ale není si za co stěžovat

2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
-
woro90-1
Pokud budeš chtít tu kobylku vyměnit, za čtyři stovky ti jednu můžu poslat. Objednal jsem si omylem levoruký kus. Když to pak seřídíš podle mého článku, bude to fungovat bez problémů.Chmelař píše:Já mám tuto kytaru http://www.ikytary.cz/?14,kytara-elektr ... thic-black a nemůžu si moc stěžovat až na rychlý rozlazování, u kobylky se sloupává barva což taky ničemu nevadí a tremolo tam je spíš jako doplněk aby to vypadalo pže se za to třikrát vezme a je rozlazená ... hraju na ní 3/4 přibližně a nemůžu si za ty peníze stěžovat ... Akorát jediný že mě nejdou naladit oktávy at se snažím jak se snažím a ty šrouby na seřízení jsou z nějakýho materiálu že se s tim párkrát votočí a je strženej takže to je v řiti ale je to vo necelej čtvrt ton takže v rachotu další kytary a basy se to ztratíasi tak