Emo kapely

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

2barry: no jesi si lakujes nehty .. tak sory ale jo, ses idiot.
barry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barry »

pigdestroyer píše:2barry: no jesi si lakujes nehty .. tak sory ale jo, ses idiot.
ty mě taky, pane dokonalý! :P

koukám, že tohle fórum je plné lidí zřejmě duševně, opravdu, na výši. Místo aby si zde lidi navzájem radili a pomáhali, je to tu plné lidí, zcela nezapadajících do mé vize o této společnosti. :lol:

Každopádně není nad to, když se lidi mají rádi a věřte, že já Vás mám také rád, i když jsem idiot :D
www.bandzone.cz/kokosass - alternative sweet metal :D
www.endofsummer.ic.cz - my festival :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ach jo, co takhle řešit emo KAPELY a ne si navzájem dokazovat kdo je větší ingnorant nebo idiot? Táhněte s tím někam...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Wohma sorry,ale zrovna od tebe sem takovej vejhlas nečekal,za to že si někdo lakuje nehty :roll: ..dyť ty máš taky dlouhý vlasy a k životu je nepotřebuješ ne?neni to pózerství?myslim že by se tu nemělo řešit jak lidi vypadaj,ale co sou zač,myslim že to o ničem nevypovídá...můžeš nad tim zakroutit hlavou,ale to je tak jediný,v jiný společnosti bys byl zasi ty vyhlášenej jako hipík,levičák smažka a já nevim co ještě...takže tu povrchnost ber nějak s rezervou,když vidim že někdo vypadá jako šašek,tak se zasmějuje že vypadá jak šašek,ale rozhodně přece nebudu snižovat jeho schopnosti a ego...Takovej Manson vypadá taky extravaganťně a v palici má vědomostí o kterých se mi sní(ale jinak je to k****) naopak takovej ve své době stallin nebo hitler vypadali jako normální pánové svojí doby :idea:
Jinak si nehty nelakuju,protože se to ke mě nehodí a ani to neni zrovna moje gusto,ale rozhodně bych někoho domrtě nerozebral a neodsoudil za to že má barevný nehty,nebo melír ve vlasech a podobně...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Sve nehty si pravidelne striham nuzkami na nehty urcene. V kozenkovem pouzdre mam troje nuzky, dva pilniky a "dloubatko". Nemuzu pripustit, abych mel osklive, spinave a neupravene nehty. Hmatnik kytary si to nezaslouzi!
Drobák

Příspěvek od Drobák »

wikxzen píše:Sve nehty si pravidelne striham nuzkami na nehty urcene. V kozenkovem pouzdre mam troje nuzky, dva pilniky a "dloubatko". Nemuzu pripustit, abych mel osklive, spinave a neupravene nehty. Hmatnik kytary si to nezaslouzi!
To je z nějaký reklamy nebo si to fakt napsal ty? :lol: joke...

Já se je snažim taky mít upravený,stále zastřihávaný,jem mam každou chvilku stínku z práce,takže to taky vypadá jak kdybych si na přeskáčku lakoval nehty :D...možná že kdybych si je lakoval,tak se to skryje :D
Naposledy upravil(a) Drobák dne 8.10.2008 21:05, celkem upraveno 1 x.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pánové a dost už i Nero tady postoval ať toho necháte.Tak prosím o to abyste rozhodnutí admina respektovali.

\\Smrťokvítek: Smazán SPAM od kerim.22.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
serj-tankian.lucy
Kontaktovat uživatele:

Re: Emo kapely

Příspěvek od serj-tankian.lucy »

Marilyn Manson prej hraje Emo metal ...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

serj-tankian.lucy píše:Marilyn Manson prej hraje Emo metal ...
No, MM sem moc nepatří, je to součást nové metalové vlny, jako třeba SOAD, Korn, Slipknot,...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
eMptY.SMile

Příspěvek od eMptY.SMile »

EMO není o ničem jiném než o hudbě... má to taky svuj modní styl stejně jako metal, gothic, hip hop a podobně. emo není o řezání a o žádných takových kravinách jak čtete na netu například ty emo pravidla. To si vymyslela prostě malý děcka který tomu prd rozumí a myslí si že pobrali rozum světa. ti co tohle vymysleli, nebo se tím řídí jsou jen pozéři co pposlocuhají už zminované TH nebo MCHR... ale tohle není emo... zkuste si o tom přečíst třeba něco na wikipedii a ne na nějakých blogískách který patřej 13ti letým holkám a klukům který tam maj samí žvásty o tom, jak sou emo smutní a řežou se...emo se taky rozděluje na další větvě, pošlu odkaz: http://www.religion-emo.estranky.cz/str ... styl-hudby to ostatní co je na tý stránce např: Co je Emo? mi moc nesedí... podle mě emo není o tom, že lidi sou citliví, všichni sou stejný jenom někdo to moc řeší a jiný to nechávaj bejt. Tim asi chtějí říct že diskanti a hopeři třeba vůbec nejsou citliví..těm je uplně šumák že se s nima rozešla holka třeba xD je to prostě o hudbě a to ostatní jako řezání, bisexualita, brečení a zvýšená citlivost vyznavačů emo stylu jsou jen výmysli lidí co tomu prostě nerozumí. Stejně si o tom každej myslí svoje dokat si nepřečte nějakej rozumnej článek takže nemá cenu to tu víc rozebírat...
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tady to mate: zapomente na popovy pseudo kapely:
http://www.last.fm/music/Tephra/_/Endle ... ?autostart
- celej val
http://www.youtube.com/watch?v=YXN3BtKkuks
- nejlepsi cast a konec live - masakr
Odpovědět