Digitech Trio/Trio+ Band Creator

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
filo01

Re: Digitech Trio Band Creator

Příspěvek od filo01 »

Jo!!! :D
Na první pohled to vypadá bombasticky: přidali looper s undo, SD kartu s možností importu/exportu přes USB, Metal do žánrů, efektovou smyčku, "programovatelný" externí FS3X, metronom při nahrávání a basa půjde přehrávat bez kudrlinek ;)
http://rdn.harmanpro.com/product_docume ... iginal.pdf

a možná ještě praktičtější video
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
filo01

Příspěvek od filo01 »

Tom Cram z Digitechu avizoval z Namm, že Trio dostane v nejbližší době update (část funkcí z Trio+)
zmínil "preselect" stylu, stejné tři módy pro FS3X footswitch a možnost jednodušší basové linky.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

filo01 píše:Tom Cram z Digitechu avizoval z Namm, že Trio dostane v nejbližší době update (část funkcí z Trio+)
zmínil "preselect" stylu, stejné tři módy pro FS3X footswitch a možnost jednodušší basové linky.
Na to jsem zvědav,co pošlou....
filo01

Příspěvek od filo01 »

U Thomanna už mají Trio+ k předobjednávce (7862 Kč)
http://www.thomann.de/cz/digitech_trio_ ... B_379507_0

Začínám se těšit ;)
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

filo01 píše:U Thomanna už mají Trio+ k předobjednávce (7862 Kč)
http://www.thomann.de/cz/digitech_trio_ ... B_379507_0

Začínám se těšit ;)
Budeš šťastným majitelem?
Takhle to bylo s před objednávkou i u prvního ,to měl Thomann jako první,ale pořídil jsem ho už v Čechách v tom datu....

filo01

Příspěvek od filo01 »

jirkatol píše:Budeš šťastným majitelem?
Psychicky se na to připravuju ;) Ještě omrknu situaci v CZ a PL shopech, ale +/- jsem takovou cenu očekával a nemám námitek ;)
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

filo01 píše:
jirkatol píše:Budeš šťastným majitelem?
Psychicky se na to připravuju ;) Ještě omrknu situaci v CZ a PL shopech, ale +/- jsem takovou cenu očekával a nemám námitek ;)

Já si myslím,že to ještě půjde o nějakou stovečku dolů :-)
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Koukám, že na efekt "NAMM" dokonale zafungoval - po víkendu hned dvě Tria na bazaru... :)
Digitech si mne ruce - prodá to samé dvakrát během jednoho roku :D
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
filo01

Příspěvek od filo01 »

qwer 4.06.2015 14:48 píše:Ono se stačí podívat na to, kolik má Digitech Jammanů a všem musí být jasné, že i Trio bude mít min. 3 verze. Teď představili nejspíš základ, na který budou nabalovat funkce. Ti, kteří už Trio pořídili, budou přecházet na dražší pedály. Vidím to na nějakou verzi s jednoduchým looperem, pak na verzi s Midi a nějakou řádnou bankou na uložení všech možných paternů a nastavení. Ten základ už udělali, teď na to akorát nabalí nějakou tu vatu, aby vatu vydělali. Kdybych byl v představenstvu Digitechu, tak to nebudu chtít udělat jinak...
Prorocká slova :-)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

nekdy byste si meli zkusit research&developement s dnesnim ultrarozmazlenymi a zaroven extremne vychcanymi zakazniky ;)
Pak by vam snaha prodat jednu dobrou myslenku v ruznych podobach neprisla tak demonicka 8)

Porad se opakuju, ale momentalne prozivame uzivatelsky RÁJ.
Kazdy úzce personalizovany detailni nesmysl se driv nebo pozdeji pretavi do nejakeho vyrobku, dokonce v nekolika cenovych hladinach a neni problem si objednavat veci z celeho sveta s podporou dokonale informovanosti.... netusim co vic bychom si mohli přát.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Nad postupem Digitechu se vůbec nepozastavuju, naopak - sám dělám na vývoji produktové masovky, takže tomuhle naprosto rozumím. Digitech holt kuje železo, dokud je ještě žhavé - má na to stoprocentní právo... :)
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Poznámka hyenika je naprosto pravdivá a trefná a týká se nejen oné krabky. Je potřebí si všimnouti, jak kapitalismus dokázal vybudovati takové technologie a nenechat chcípnout hlady (či nepohřbít či odradit) takovou spoustu chytrých a tvořivých lidí (jako jiné režimy), že se to opravdu přetavilo do RÁJE spotřebitelů a uživatelů. Užívejte, přátelé, než se to zase přehoupne jinam.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Dotaz na současné majitele: Jak se Trio popasuje s tím, když během učení jednoho partu změním "styl" hraní pravé ruky? Dejme tomu jeho první část zahraju kila na každou čtvrťovou a druhou část na dvě půlové ... je pak ta změna "frázování" slyšet i v bicích a base nebo si to Trio nějak zprůměruje a v rámci partu hraje furt to samé dokola?
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Přesně tohle mne zajímá také, protože to je prokletí všech looperů, že si tam všechny změny ve výrazu skladby (rychlost, rytmika, back, prostě "ty tvoje kila") musíš nahrát sám (byť to není problém) na víc stop, které si uložíš poblíž sebe a footswitchem přepínáš ze stopy na stopu nebo z fráze do fráze, během skladby ... Přesto to není úplně ono, muzikant potřebuje rychlejší odezvu, jsme spíše "emocionální lidé". Sám jsem na to před hodinou narazil, mám do skladby tři riffy v rhytmguitar a potřebuji je prostřídat .... i s následnou reakcí v base a bicích.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
grock

Příspěvek od grock »

Pokud tvému dotazu dobře rozumím, tak je to jinak. Trio vybere k tvému hraní jeden ze svých druhů doprovodů (stylů-patternů) a ten pak ve dvou velmi jemně odlišných variacích, které se pravidelně střídají, opakovaně přehrává. Žánry i styly lze během přehrávání měnit přepínáním, vždy však hraje jen jeden, ten právě přepnutý.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
filo01

Příspěvek od filo01 »

No, částečnou odpověď na můj dotaz tam cítím (že to Trio zprůměruje), ale radši ještě upřesním.
Žánry a styly na Triu nechme stranou, o ty mi nejde. Zapnu Trio, vyberu žánr a styl (lhostejno jaký) a začnu Trio učit. Zahraju/naučím Trio dejme tomu 8 taktů. Během prvních čtyř hraju kilo na každou čtvrťovou notu a u druhých čtyř taktů kilo jen na každou celou. Když pak spustím přehrávání (bez přepínání čehokoliv, stylu, žánru, patternu ...), změní se po prvních čtyřech taktech charakter bicích a basy? Tj. bude Trio reflektovat to, že jsem hrál v rámci jednoho osmitaktového patternu druhé čtyři takty výrazně jinak než první? a přizpůsobí tomu v polovině patternu i bicí, basu?
miro

Příspěvek od miro »

filo01 píše:No, částečnou odpověď na můj dotaz tam cítím (že to Trio zprůměruje), ale radši ještě upřesním.
Žánry a styly na Triu nechme stranou, o ty mi nejde. Zapnu Trio, vyberu žánr a styl (lhostejno jaký) a začnu Trio učit. Zahraju/naučím Trio dejme tomu 8 taktů. Během prvních čtyř hraju kilo na každou čtvrťovou notu a u druhých čtyř taktů kilo jen na každou celou. Když pak spustím přehrávání (bez přepínání čehokoliv, stylu, žánru, patternu ...), změní se po prvních čtyřech taktech charakter bicích a basy? Tj. bude Trio reflektovat to, že jsem hrál v rámci jednoho osmitaktového patternu druhé čtyři takty výrazně jinak než první? a přizpůsobí tomu v polovině patternu i bicí, basu?
Ahoj, ne tak to nefunguje. Trio zvolí jednotné přehrávání, pravděpodobně dle toho rychlejšího kila. Dá se to vyřešit tak, že to nahraješ jako 2 stopy, každou jinak "rychle". A pak mezi nimi přepneš (mám k tomu ten FS - takže se dá nohou).
filo01

Příspěvek od filo01 »

Díky, rozumím.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Hezké shrnutí Trio+ v češtině http://frontman.cz/digitech-trio-nastup ... d-creatoru
a dvě informace, co se týče SD karty:
1. Trio+ už bude dodáváno včetně 8GB SD.
2. V manuálu je sice uvedena podpora 8-32GB, ale nemá cenu do nich pořizovat větší než 8GB, protože to Trio+ nevyužije.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

filo01 píše:Hezké shrnutí Trio+ v češtině http://frontman.cz/digitech-trio-nastup ... d-creatoru
a dvě informace, co se týče SD karty:
1. Trio+ už bude dodáváno včetně 8GB SD.
2. V manuálu je sice uvedena podpora 8-32GB, ale nemá cenu do nich pořizovat větší než 8GB, protože to Trio+ nevyužije.

Hledal jsem,ale nenašel..
Takže přes softwarem Trio Manager to půjde ukládat do pc?Myšleno z looperu...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“