LED ZEPPELIN

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Fořt

Re: LED ZEPPELIN

Příspěvek od Fořt »

Tak to sorry, nevšiml jsem si, že tu už jsou. Ale k diskusi LZ se myslím hodilo je trochu oprášit ...
Elodie
Nový uživatel

Re: LED ZEPPELIN

Příspěvek od Elodie »

Fořt píše: 19.11.2018 14:05 Když už jsme u LZ, co říkáte, vy nejskalnější fandové, na Gretu van Fleet? Love/Hate?
,

Fanda jsem, ale ne nejskalnejsi, tak nevim zda ma muj nazor "valeur". Ale mne se malokto libi, ja mam rada blues soulovou muziku, pak neco z klasicke hudby a pak Led Zeppelin. Takze mne se malokto libi, tim padem neni divu, ze se mi nejak extra nelibi ani Greta Van Fleet. Ale nevyrusuje me a to uz je co rict.

Ale rada bych se zeptala fandu LZ, pripadne muzikantu. Myslite si, ze je mozne, aby dnes vznikli takove kapely jak Led Zeppelin, anebo treba Pink Floyd? Proc tohle uz dneska v showbize neni? Ja vim, ze se hudba meni casem....ale proc mam pocit, ze takove talenty dnes nejsou? Protoze tehdy to byli manazeri a producenti, kteri vyhledavali talenty, opravdove talenty a dnes jsou to hudebnici, kteri se doprosuji , aby je producenti vzali ? Jak to vlastne dnes funguje? Je era, kdy vznikali kapeli jako Led Zeppelin nenavratne minulosti? Anebo si myslite, ze takove talenty jsou, ze kvalitni muzika byla, je a bude, jenom se o nich nevi a posluchac si je musi najit v klubech a podobne?
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“