Identifikace kytary (sběrné téma)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Sajmon

Re: Identifikace kytary (sběrné téma)

Příspěvek od Sajmon »

Díky moc za nové info. :)

Jinak kufr by mně osobně byl fuk, pokud by nešlo o nějakou historickou a cennou kytaru. Ale to už každej asi vidí jinak. :) Plast mám taky radši, o tom žádná.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Kufr je na 99% originál - měl jsem ke svému stratu stejný. Je to hrozný šmejd :) resp ten materiál prostě takovou dobu nevydrží - jak je vidět a fotkách, jeden pant už je fuč. Můj měl vypadávající panty, prasklou plastovou desku, urvaný jeden zámek... Ale předal jsem ho kamošovi a ten si ho dal do pořádku.

Nicméně za ty prachy kufr, nekufr, super cena. Kdybych si teď měl vybírat, stejně ke všemu nakoupím softcasy :)
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

zdarec, nevíte někdo, co je tohle za kytaru? Hledal jsem jí na stránkách Gibsonu i v Českých e-shopech, ale marně... http://www.studentpoint.cz/files/silvie ... -bolan.jpg
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Gibson Firebird non-reverse? Založeno pouze na popisu obrázku.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
pbla4024

Příspěvek od pbla4024 »

For release Thursday, July 18th 2002
Non-Reverse Firebird: Another great Gibson, the "non-reverse" Firebird of the 1960s has been brought up to date with new metallic finish colors. The original version, made from 1965-69, was the showcase model for Gibson's custom colors of the 1960s, and the new version is available in Pthalo Blue, Cardinal Red and Antique Natural.

http://www.gibson.com/press/namm/custom.html
http://www.gibson.com/press/namm/images ... irdRed.jpg
http://www.music123.com/guitars/gibson- ... 7000151000
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Buď je ten chlápek trpajzlík, nebo to má nějak podezřele dlouhou menzuru.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

na 99% non reverse firebird, moc popularni vec to nebyla (podobne jako reverse flying V a podobne vyplody gibsonu v poslednich deseti letech) - ted se da ta CS verze sehnat obcas za velmi slusny penize na ebayi.
Dusek

Typ kytary

Příspěvek od Dusek »

Ahoj chci se poptat o jaký tvar (typ) kytary se jedná na níže uvedeném obrázku? Popřípadě jak se tomu to typu říká?

Obrázek

Obrázek

Nebo jestli poznáte o jakou kytaru jde?
Díky
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 12.09.2014 7:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno do sběrného threadu.
stepanb

Příspěvek od stepanb »

Pripomina mi to rickenbacker. Az se dostanu k PC, tak upresnim (mozna :) )

Odesláno z mého Lenovo A820 pomocí Tapatalk

Edit: teda ta hlava je nejaka divna. Ne li homemade
hOI!!!
lathur

Příspěvek od lathur »

Podle těch snímačů, divné kobyly a vůbec bych to šacoval na nějaký klon Jolana Superstar. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
pap

Příspěvek od pap »

Rickenbacker teda rozhodně nepřipomíná :)). Bude to homemade nebo kytarář. Předlohou nejspíš byla Peavey T60
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 12.09.2014 12:25, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Proveden RESIZE obrázku.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Hezká kytara.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

peavey T60 s jinym krkem
stepanb

Příspěvek od stepanb »

A mě se plete Rick a Peavey :D
hOI!!!
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Stagg (R500FB)
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Neví někdo, co to přesně je?
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=8 ... =25&order=
Na Special mi to nepřijde, nikdy jsem neviděl žádnou limitovku s topem (ani teď jsem nic na netu nenašel) a přijde mi, že má normální malou hlavu. Ale to by mohla mást fotka.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Tak nejvíc se mi na tom nezdá ten top. Podle mě to není javor, takový top bez flame fládrování Fender myslím na kytary nedává, dělá se to právě jen asi pro vizuální efekt. Myslím, že je to jasan, a ten se nedává jako top, bude to nejspíš celojasanové tělo. Pak by to mohl být DeLuxe Stratocaster:
http://www.blueshawk.info/strat_deluxe.htm
Tahle kytara, co postuju, má ale S1 switch na volume poťáku, což ta na bazaru nemá. Mohl by to být starší model, ty S1 neměly. Každopádně u DeLuxe by měly být nápis Fender na hlavě a orientační značky z barevné perleti. To se z fotky nepozná. Snímače by asi měly být asi Samarium Cobalt Noiseless, ale to se z fotek nepozná, já měl v ruce DeLuxe, co na nich měly nápis, ta z bazaru ani postovaná jej nemají.
Každopádně, pokud to není fejk, je to skvělá nabídka.
Jenže to mlžení a nejasnosti kolem identifikace jsou dost podezřelé ... Ale třeba to koupil někde v USA v pawnshopu a sám neví, co to vlastně je. Já si podobně dovezl takového zvláštního Gibson Explorera, velice limited edition, pseudo Custom Shop - někde tady jsem o něm psal. Ale nelíbil se mi a zbavil jsem se ho za pořizovací cenu, zlomek ceny, kterou bych za něj asi mohl dostat od sběratele. Tady to může být podobné - lehce nabyl, lehce pozbyl.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

No, ale zase Deluxy nikdy neměly na hlavě nápis Original Contour Body, aspoň myslím. A kolem roku 2007 určitě ne. Malá záhada. :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Chtělo by to víc fotek, krk vypadá na am. Std ale tělo se mi nezdá, vibráto Fender nebude asi určitě.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“