Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Decka neutrhnete mi hlavu za nepresnosti a podobny blbosti. Zvukova kvalita rovna se nule, improvizace rovna se jednomu vyzivnemu spicku, snaha o vyjimecnost a umelecky dojem zadna. Nahral sem si to jen tak pro srandu, neni nutne ani nijak hodnotit.
http://www.youtube.com/watch?v=9QiM2xbCeM4
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
NoooJimator píše:Decka neutrhnete mi hlavu za nepresnosti a podobny blbosti. Zvukova kvalita rovna se nule, improvizace rovna se jednomu vyzivnemu spicku, snaha o vyjimecnost a umelecky dojem zadna. Nahral sem si to jen tak pro srandu, neni nutne ani nijak hodnotit.
- Jimator
- Kontaktovat uživatele:
To Giof:
"..ale je dobrý, že se to snažíš udělat po svém... jen se mi tam dost věcí vůbec nehodilo do téhle písně... jinak vše O.K..."
preklad:
"ale je to bily, jen se mi nelibila spousta cernych mist, ale jinak je vsechno bily"
Covece nez komentovat takhle, radsi nerikat vubec nic
Fakts me rozesmal. Nesnazim se o nic, hraju si takhle, vyhovuje mi to tak. A kdyz proste udelam chybu, snazim se zi zopaknout, abych ji potvrdil a aspon to vypadalo ze to tak ma bejt
Ale whatever.
Darku:
bude jich vic .. myslim tech odmlk, mam spousty prace, do toho kupuju byt a sotva stiham zkousky s bb. Pripoj se nekdy na icq, at pokecame 
"..ale je dobrý, že se to snažíš udělat po svém... jen se mi tam dost věcí vůbec nehodilo do téhle písně... jinak vše O.K..."
preklad:
"ale je to bily, jen se mi nelibila spousta cernych mist, ale jinak je vsechno bily"
Covece nez komentovat takhle, radsi nerikat vubec nic
Darku:
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
No jakoJimator píše:To Giof:
preklad:
Covece nez komentovat takhle, radsi nerikat vubec nicFakts me rozesmal. Nesnazim se o nic, hraju si takhle, vyhovuje mi to tak. A kdyz proste udelam chybu, snazim se zi zopaknout, abych ji potvrdil a aspon to vypadalo ze to tak ma bejt
Ale whatever.
Mě se to moc líbíJimator píše:Decka neutrhnete mi hlavu za nepresnosti a podobny blbosti. Zvukova kvalita rovna se nule, improvizace rovna se jednomu vyzivnemu spicku, snaha o vyjimecnost a umelecky dojem zadna. Nahral sem si to jen tak pro srandu, neni nutne ani nijak hodnotit.
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- Jimator
- Kontaktovat uživatele:
Posledni koment at to nejak nerozmazavame:-)Giof píše:No jakoJimator píše:To Giof:
preklad:
Covece nez komentovat takhle, radsi nerikat vubec nicFakts me rozesmal. Nesnazim se o nic, hraju si takhle, vyhovuje mi to tak. A kdyz proste udelam chybu, snazim se zi zopaknout, abych ji potvrdil a aspon to vypadalo ze to tak ma bejt
Ale whatever.
takhle to hodnotím, protože vím že dokážeš hrát dost dobře
jen mi tohle podání moc nesedlo no.. taky že jsi to vše zahrál dobře.. ale jak říkám.. hlavní problém je v tom, že je to Hendrixova písnička předělaná do něčeho nehendrixovského...
http://www.youtube.com/watch?v=31QQ1gNpAaY
Co je treba na tomhle hendrixovskeho? A dost, abysme neresili OT o nicem
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Trackill super musim pochvalit moc příjemně se to poslouchá chlape, pohodovka! 
all tak jsem si dal pauzu od U2 a zkusil jsem na radu jiných taky něco jiného. Takže pokus o ACDC a Highway to hell s backing trackem.
http://www.bar-kruh.cz/pupack/acdcpupack.mp3
Upozorňuju že jen pokus
pokud tu je nějaký zarytý Acdc fanda tak ať raději neposlouchá
jinak solo jsem nezkoumal takže improvizace, ostatně zastávám názor že sola se namají coverovat tón po tónu. Du do práce čuuus
all tak jsem si dal pauzu od U2 a zkusil jsem na radu jiných taky něco jiného. Takže pokus o ACDC a Highway to hell s backing trackem.
Upozorňuju že jen pokus
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack: Jedna rada, jak se hraje ten main riff, tak jak je ten druhej akord D, tak přitom zkus palcem zmáčknout Ečko palcem na 2. pražci, uvidíš
..
Jinak to bylo pěkný, improvizovaný sólo super !
Jediný co se mi nelíbilo byl zvuk ...
.. ale to chce holt tu lampu 
Jediný co se mi nelíbilo byl zvuk ...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
ahoj díky za koment, jinak palcem držim Evikicek píše:pupack: Jedna rada, jak se hraje ten main riff, tak jak je ten druhej akord D, tak přitom zkus palcem zmáčknout Ečko palcem na 2. pražci, uvidíš..
Jediný co se mi nelíbilo byl zvuk ..... ale to chce holt tu lampu
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Zvuk je strašnej. Ten úvodní riff - nevím jestli zní tak divně kvůli soundu, nebo ho hraješ trošku nesprávně...pupack píše:Trackill super musim pochvalit moc příjemně se to poslouchá chlape, pohodovka!
Upozorňuju že jen pokuspokud tu je nějaký zarytý Acdc fanda tak ať raději neposlouchá
jinak solo jsem nezkoumal takže improvizace, ostatně zastávám názor že sola se namají coverovat tón po tónu. Du do práce čuuus
A těší mě, že ses dokázal urvat od U2 a zkusit jiné řemeslo. To se cení.
Však jsem to říkal, jde o to, aby tam bylo slyšet to palcem držené E, jinak to nezní jako originál .Kamahl píše: Zvuk je strašnej. Ten úvodní riff - nevím jestli zní tak divně kvůli soundu, nebo ho hraješ trošku nesprávně...![]()
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Kamahl + Vikicek : dikec za komenty
dal jsem si za cíl to vypilovat! zkouknu par lekcí a tabů jak správně to má být. Ahoooj
edit: ahaa uz vim kde byla chyba resp. víc chyb
) hral sem ten riff krapet jinak, špatně . našel sem dobrej tutorial na youtube tak časem hodim reupload az to vypiluju nejak jsem ten song podcenil
)
edit: ahaa uz vim kde byla chyba resp. víc chyb