Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jj není zač, máš to moc pěkný. Koukám že jsme tu taková hej džou mordparta :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Decka neutrhnete mi hlavu za nepresnosti a podobny blbosti. Zvukova kvalita rovna se nule, improvizace rovna se jednomu vyzivnemu spicku, snaha o vyjimecnost a umelecky dojem zadna. Nahral sem si to jen tak pro srandu, neni nutne ani nijak hodnotit.

http://www.youtube.com/watch?v=9QiM2xbCeM4
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Jimator píše:Decka neutrhnete mi hlavu za nepresnosti a podobny blbosti. Zvukova kvalita rovna se nule, improvizace rovna se jednomu vyzivnemu spicku, snaha o vyjimecnost a umelecky dojem zadna. Nahral sem si to jen tak pro srandu, neni nutne ani nijak hodnotit.

Nooo :) těžce neHendrixovské podání :) ale je dobrý, že se to snažíš udělat po svém... jen se mi tam dost věcí vůbec nehodilo do téhle písně... jinak vše O.K.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jime, moje pochopení mít budeš :-) můj styl tu taky občas byl nepochopen :D

je to zajímavý, vcelku originální (v mezích možností) a dobře se to poslouchá :-) pěkná nahrávka po dlouhé odmlce :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

To Giof:
"..ale je dobrý, že se to snažíš udělat po svém... jen se mi tam dost věcí vůbec nehodilo do téhle písně... jinak vše O.K..."
preklad:
"ale je to bily, jen se mi nelibila spousta cernych mist, ale jinak je vsechno bily"

Covece nez komentovat takhle, radsi nerikat vubec nic :-D Fakts me rozesmal. Nesnazim se o nic, hraju si takhle, vyhovuje mi to tak. A kdyz proste udelam chybu, snazim se zi zopaknout, abych ji potvrdil a aspon to vypadalo ze to tak ma bejt :-) Ale whatever.

Darku: :-) bude jich vic .. myslim tech odmlk, mam spousty prace, do toho kupuju byt a sotva stiham zkousky s bb. Pripoj se nekdy na icq, at pokecame :-)
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Jimator píše:To Giof:
"..ale je dobrý, že se to snažíš udělat po svém... jen se mi tam dost věcí vůbec nehodilo do téhle písně... jinak vše O.K..."
preklad:
"ale je to bily, jen se mi nelibila spousta cernych mist, ale jinak je vsechno bily"

Covece nez komentovat takhle, radsi nerikat vubec nic :-D Fakts me rozesmal. Nesnazim se o nic, hraju si takhle, vyhovuje mi to tak. A kdyz proste udelam chybu, snazim se zi zopaknout, abych ji potvrdil a aspon to vypadalo ze to tak ma bejt :-) Ale whatever.
No jako :) takhle to hodnotím, protože vím že dokážeš hrát dost dobře :) jen mi tohle podání moc nesedlo no.. taky že jsi to vše zahrál dobře.. ale jak říkám.. hlavní problém je v tom, že je to Hendrixova písnička předělaná do něčeho nehendrixovského...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Jimator píše:Decka neutrhnete mi hlavu za nepresnosti a podobny blbosti. Zvukova kvalita rovna se nule, improvizace rovna se jednomu vyzivnemu spicku, snaha o vyjimecnost a umelecky dojem zadna. Nahral sem si to jen tak pro srandu, neni nutne ani nijak hodnotit.

Mě se to moc líbí :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Giof píše:
Jimator píše:To Giof:
preklad:

No jako :) takhle to hodnotím, protože vím že dokážeš hrát dost dobře :) jen mi tohle podání moc nesedlo no.. taky že jsi to vše zahrál dobře.. ale jak říkám.. hlavní problém je v tom, že je to Hendrixova písnička předělaná do něčeho nehendrixovského...
Posledni koment at to nejak nerozmazavame:-)
http://www.youtube.com/watch?v=31QQ1gNpAaY
Co je treba na tomhle hendrixovskeho? A dost, abysme neresili OT o nicem :-D
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Náhodou to zní skvěle. :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Jo, je to good.
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Kurnik mě to tady nikdo nehodnotí :? To je to tak strašné? :D
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Trackill píše:Kurnik mě to tady nikdo nehodnotí :? To je to tak strašné? :D
aaaah sorry, ten malý příspěveček jsem nějak přehlédl :) pěkné.. pěkné.. hlavně pěkné doplňování... víc nevím co na to říct.. je to prostě líbivé :)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Trackill super musim pochvalit moc příjemně se to poslouchá chlape, pohodovka! ;)

all tak jsem si dal pauzu od U2 a zkusil jsem na radu jiných taky něco jiného. Takže pokus o ACDC a Highway to hell s backing trackem.

http://www.bar-kruh.cz/pupack/acdcpupack.mp3

Upozorňuju že jen pokus :D pokud tu je nějaký zarytý Acdc fanda tak ať raději neposlouchá :D jinak solo jsem nezkoumal takže improvizace, ostatně zastávám názor že sola se namají coverovat tón po tónu. Du do práce čuuus
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pupack: Jedna rada, jak se hraje ten main riff, tak jak je ten druhej akord D, tak přitom zkus palcem zmáčknout Ečko palcem na 2. pražci, uvidíš :) ..

Jinak to bylo pěkný, improvizovaný sólo super !
Jediný co se mi nelíbilo byl zvuk ... :? .. ale to chce holt tu lampu :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:pupack: Jedna rada, jak se hraje ten main riff, tak jak je ten druhej akord D, tak přitom zkus palcem zmáčknout Ečko palcem na 2. pražci, uvidíš :) ..

Jinak to bylo pěkný, improvizovaný sólo super !
Jediný co se mi nelíbilo byl zvuk ... :? .. ale to chce holt tu lampu :D
ahoj díky za koment, jinak palcem držim E ;) jenom mozna ho pokazde neprejedu trsadléém. ahoj p.s. nojo zvuk :)) lampovej marshall je na acdc zaklad no :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

když už je tady AC(blesk)DC mánie, nahrejte někdo símVás thunder stuck.. :lol: já chcu vědět jak na tom jsem.. :D
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

pupack píše:Trackill super musim pochvalit moc příjemně se to poslouchá chlape, pohodovka! ;)

all tak jsem si dal pauzu od U2 a zkusil jsem na radu jiných taky něco jiného. Takže pokus o ACDC a Highway to hell s backing trackem.

http://www.bar-kruh.cz/pupack/acdcpupack.mp3

Upozorňuju že jen pokus :D pokud tu je nějaký zarytý Acdc fanda tak ať raději neposlouchá :D jinak solo jsem nezkoumal takže improvizace, ostatně zastávám názor že sola se namají coverovat tón po tónu. Du do práce čuuus
Zvuk je strašnej. Ten úvodní riff - nevím jestli zní tak divně kvůli soundu, nebo ho hraješ trošku nesprávně... :? Ale zato sólo je dost dobrý, to fakt jo. :wink:

A těší mě, že ses dokázal urvat od U2 a zkusit jiné řemeslo. To se cení. :)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Kamahl píše: Zvuk je strašnej. Ten úvodní riff - nevím jestli zní tak divně kvůli soundu, nebo ho hraješ trošku nesprávně... :? :)
Však jsem to říkal, jde o to, aby tam bylo slyšet to palcem držené E, jinak to nezní jako originál . :wink: ...a ten zvuk je blbej no .. :?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Kamahl + Vikicek : dikec za komenty :) dal jsem si za cíl to vypilovat! zkouknu par lekcí a tabů jak správně to má být. Ahoooj

edit: ahaa uz vim kde byla chyba resp. víc chyb :)) hral sem ten riff krapet jinak, špatně . našel sem dobrej tutorial na youtube tak časem hodim reupload az to vypiluju nejak jsem ten song podcenil :))
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Jen co koupim novej zdroj do digitka tak sem hodim Thunderstruck
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“