Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Tyjo, to zní skoro tak fikaně, jako nerův plán na ovládnutí světa 
-
woro90-1
Sedm táců?
Tak to bych si radši tohle ubastlil, jsou to součástky kolem dvou stovek a práce na pár večerů; pokud by se to stavělo rovnou s kytarou, bylo by to ještě jednodušší
Jestli mě vylejou z architektury, asi začnu stavět - jednoho telemastera a jednu offsetku se sustainerem ovládaným takovým udělátkem co jsem popisoval 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ja nikdy nebyl na to staveni efektu atd... jediny co bych chtel postavit je custom shop kytaru.A sedm tisic neni moc, kdyz clovek vi jak tak to za 4 dny vydela.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jakože takový kaos pad?woro90-1 píše:Coby - dlouho promýšlený domabastl, jen s tím, že pokud bych si to dával na kytaru já, ovládal bych tou anténou sustainer, jako pedálem u Moog Guitar.
Abys pochopil - šlo by o efekt vestavěný v kytaře.
Pickguard by byl vodivý a fungoval by jako anténa snímající vzdálenost tvé ruky. Byl by součástí snímacího obvodu, který je třeba v Zvex Fuzz Probe.
V phaseru je pomalý oscilátor (LFO), který udává tempo efektu. Ten by byl nahrazen obvodem snímajícím vzdálenost tvé ruky od vodivého pickguardu.
Phaser by byl jeden celek s elektronikou kytary.
Už chápeš?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
-
woro90-1
Kaoss Pad je dotykový XY controller, tohle by mělo jen jednu osu snímání, ale zato bezdotykovou, řízenou kapacitní anténou (jako u těreminu) a bylo by to čistě analogové.Fade píše:Jakože takový kaos pad?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně mím snem je přestat mít s kytarou problém 
Porouchaná ?Wocass píše:Momentálně mím snem je přestat mít s kytarou problém
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Pořád mi praská stejná struna na stejném místě. (už sme to tu někde psal) Zkoušel jsem zabrousit kámen pilníčkem a dneska cca 10 minut zpět "rup"
Asi budu muset koupit jinej kámen. Ještě nejdříve jej zkusím prohodit se spodním E (těch strun mám doma hodně)
, abych věděl, že je to určitě tím. Jinak mě už nic nenapadá.
binson echorec nebo aspoň EHX memorymena a EHX electric mistreless
a konečně se rozhoupat postavit esquiere/strat hybrida
a konečně se rozhoupat postavit esquiere/strat hybrida
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
já bych si nechal líbit tohle:

nebo:

nebo:

nebo tahle kráska (téměř moje, úplně stejná - hrála prostě božsky...)
http://www.gretsch-talk.com/forum/membe ... d-neck.jpg

nebo:

nebo:

nebo tahle kráska (téměř moje, úplně stejná - hrála prostě božsky...)
http://www.gretsch-talk.com/forum/membe ... d-neck.jpg
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Naposledy upravil(a) VFiser dne 6.01.2011 15:48, celkem upraveno 1 x.
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Frytol: Tohle byl taky můj sen 
Skervesen 4AP Custom Shop
Taky, taky...Fade píše:Frytol: Tohle byl taky můj sen
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- BroncekAndy
- Kontaktovat uživatele:
Mojím snom je nechať si spraviť nejaké Custom ľavácke ESP
No a potom ten trochu reálnejší sen - Schecter Hellraiser C-1, ktorý by sa mal stať realitou začiatkom Februára. Teším, teším, teším 
Schecter Hellraiser C-1 | Ibanez GRG170DXL | Crate FW65 | Marshall MG 15 | Marshall MS2 | Boss MT-2 MetalZone | Digitech RP 255 | M-Audio FT MK II | Dunlop Jazz III
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Ibanez by měl dělat víc hardtail věcí, je to škoda.frytol píše:Já jsem na ní teď hrál a fakt mi sedla. Takže je to jasný.Fade píše:Frytol: Tohle byl taky můj sen
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- SynysterGate$

..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
Správná emo kytara pro správnýho emo kytaristu. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410