tak to normalne vypiluj.. co resis????rasomaso píše:No lol mě se to nevejde ani do nulťáku.Tak teď babo raď.
struny!!!
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Paanove...tak sem po dlouhym experimentovani se vsema moznejma i nemoznejma strunama kompletne presedlal na D'Addario .010 a maj fakt krasnej zvuk. Presne tohle sem si predstavoval
Asi sem ,,objevil ameriku" ale budiz 
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
ameriku těžko to bys musel použivat ernie ballMichalowic píše:Paanove...tak sem po dlouhym experimentovani se vsema moznejma i nemoznejma strunama kompletne presedlal na D'Addario .010 a maj fakt krasnej zvuk. Presne tohle sem si predstavovalAsi sem ,,objevil ameriku" ale budiz
Už nehraju, pouze poslouchám ...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- TakJakyhoMeZnas
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Chystám je zítra jet do Brna pro GHS ISM
Struny pro elektrickou kytaru, ocelové, Infinity Steel Medium - sada, (.011, .015, .018, .026, .036, .050)
Struny s vysokou životností za dobrou cenu. Vinuté struny s černým opředením z nekorodujícího kovu. Nemají téměř žádné ruchy ve výškách. Broušené - Sub Zero Serie.
Máte někdo zkušenosti?
Struny pro elektrickou kytaru, ocelové, Infinity Steel Medium - sada, (.011, .015, .018, .026, .036, .050)
Struny s vysokou životností za dobrou cenu. Vinuté struny s černým opředením z nekorodujícího kovu. Nemají téměř žádné ruchy ve výškách. Broušené - Sub Zero Serie.
Máte někdo zkušenosti?
Final Frontier
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
já teď koupil niklové Ernie Ball Hybrid Slinky .... velikost je 0.09-0.46
http://www.musiccenter.cz/Ernie%20Ball% ... inky:14911
Takže až mi dojdou nové Gotoh ladicí mechaniky, tak to ozkouším, ale zatím zvenku vypadají pěkně
http://www.musiccenter.cz/Ernie%20Ball% ... inky:14911
Takže až mi dojdou nové Gotoh ladicí mechaniky, tak to ozkouším, ale zatím zvenku vypadají pěkně
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
jj davali kazdymu jedny kdyz tam byl ten workshopSmrťokvítek píše:Rozdávali ? Tak to je pěkný. Zrovna jsem se na ně díval že moc levný nejsou.Martin656 píše:A co ty struny co rozdavali v kytarac...Sfarzo
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Konečně jsem našel pro sebe ideální tloušťku... 10 - 60 (hraju standartně v dropped C)...krásně drží ladění a pnutí, ale jsou od GHS...osobně mám nejradši Ernie Bally... Nevíte o nějaký jiný značce která dělá tenhle rozměr?
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Struny se standardně nedělí na LPčkový telestruny a stratstruny - já měl v jednu dobu jak LP tak superstrata a tahal jsem na ně naprosto stejný 11tky 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
souhlas, ten rozdíl tam neni znatelnej.Red Bull píše:Struny se standardně nedělí na LPčkový telestruny a stratstruny - já měl v jednu dobu jak LP tak superstrata a tahal jsem na ně naprosto stejný 11tky
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
No, rozdíl znatelnej je, nebo se to dá říct tak, že
krátká menzura (Gibson) + 10ky = (přibližně) delší menzura (Fender) + 9ky
.. srovnatelný napětí strun, při vytahování a tak..
a v podstatě to platí na všechny síly strun, o tu 1 sílu rozdíl
Jinak jsem si teď poprvé natáh na tele 9ky DR Pure Blues (nikl) a moooc dobrý
, předtím nějaký CarlMartin taky nikl ale nic moc. Uvidíme jak tyhle dlouho vydrží... Fender struny předtím 150 Bullet -dobrý.
Na LP mám Gibson Vintage Reissue 10ky, zatím nejlepší (měl jsem tam BriteWires a DÁdárka- ty ale nebyly to nic moc.), asi zkusím taky DR Pure Blues (10)
Druhý tele: Markley Blue Steel, dobrý, moc dlouho vydrží, zvuk pořád stejně jasnej...
krátká menzura (Gibson) + 10ky = (přibližně) delší menzura (Fender) + 9ky
.. srovnatelný napětí strun, při vytahování a tak..
a v podstatě to platí na všechny síly strun, o tu 1 sílu rozdíl
Jinak jsem si teď poprvé natáh na tele 9ky DR Pure Blues (nikl) a moooc dobrý
Na LP mám Gibson Vintage Reissue 10ky, zatím nejlepší (měl jsem tam BriteWires a DÁdárka- ty ale nebyly to nic moc.), asi zkusím taky DR Pure Blues (10)
Druhý tele: Markley Blue Steel, dobrý, moc dlouho vydrží, zvuk pořád stejně jasnej...
I´m wheels... movin´wheels
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: