český dobrý kapelky...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Kůůůrnik já sem ňáky neinformovanýDark Axel píše:no kapelu mám, ale ne na bandzóněa jelikož klávesák putuje kvůli nohy do nemocnice, tak kdov jak to všechno dopadne a hlavně kdy
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
nemel bys neakej nahled na ty tvoje songy..?treba jenom kytary ..abych mel takovej prehled co za styl tak skladasDark Axel píše:se zadařilopísničky jsou složené, chybí texty a bohužel... chybí zkoušení-schopní lidé D
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
všechno to mám sepsané v GP, vše až na některé bicí jsem skládal já...
hmm, nevím, nebudu ti to dávat, ale zkus si představit něco jako... těžko to přirovnat, ale tak klidnější věci třeba jako Porcupine tree? sice by mě fakt zajímalo, kde jsem nabral inspiraci pro takovýhle styl, ale stalo se
a ty energické... no tak mezi námi, s těmi nejsou někteří členové spokojení, kdoví, jestli vůbec budou realizované. melancholické klidně věci mi jdou líp
každopádně energické už vůbec nevím ke komu přirovnat
hmm, nevím, nebudu ti to dávat, ale zkus si představit něco jako... těžko to přirovnat, ale tak klidnější věci třeba jako Porcupine tree? sice by mě fakt zajímalo, kde jsem nabral inspiraci pro takovýhle styl, ale stalo se
a ty energické... no tak mezi námi, s těmi nejsou někteří členové spokojení, kdoví, jestli vůbec budou realizované. melancholické klidně věci mi jdou líp
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
u mě je to všechno celkově podle nálady
metalcore oslouchám jen občas, jako vzpomínku na starší časy, kdy jsem tyhle styly žral.
ale perfektní příklad budiž jedno z mých vůbec nejoblíbenějších CDček - Soulfly "prophecy". tvrdé album, ale miluju tam ty melancholické přelomy
já jsem celkově takový docela melancholický typ a promítá se to hlavně do hudby, kterou skládám
ale perfektní příklad budiž jedno z mých vůbec nejoblíbenějších CDček - Soulfly "prophecy". tvrdé album, ale miluju tam ty melancholické přelomy
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Počkej a kolik ti vůbec je?Sem nevěděl žes byl(jsi)metalistaDark Axel píše:u mě je to všechno celkově podle náladymetalcore oslouchám jen občas, jako vzpomínku na starší časy, kdy jsem tyhle styly žral.
ale perfektní příklad budiž jedno z mých vůbec nejoblíbenějších CDček - Soulfly "prophecy". tvrdé album, ale miluju tam ty melancholické přelomyjá jsem celkově takový docela melancholický typ a promítá se to hlavně do hudby, kterou skládám
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: