Huh?Nik 555 píše:Jako vždycky zajímavej názor..Wohma píše:Na nekytarovou muziku se to pouzit da (mimochodem je to tam slyset jako prase), na kytarovou tezko.
Mimochodem, k tematu:
Velmi se mi libi zvuk, kterej dostavam z teto kombinace:

Huh?Nik 555 píše:Jako vždycky zajímavej názor..Wohma píše:Na nekytarovou muziku se to pouzit da (mimochodem je to tam slyset jako prase), na kytarovou tezko.

Nedaří se mi nastavit latenci nižší než 35-40 ms...pak už to buď úplně šumí, nebo v lepším případě právě vynechává. Čím tomu můžu pomoct? Lepší procesor, více operační paměti (mám přes 2GB),...? Jako zvukovku mám při nahrávání externí Line6 TonePort.Amorph píše:Zkontroluj, jaka je nastavena u driveru latence, mela by byt maximalne 10ms nebo cca 512 samplu, aby zpozdeni nebylo prilis slysitelne. Samozrejme pokud to jde, tak muzes zkusit i nizsi latenci, jen to pak chce najit kompromis, aby to pocitac jeste stihal - totiz cim mensi zpozdeni, tim rychleji musi cpu pocitat a posilat signal do zvukovky a tim vic hrozi, ze to nestihne a v signalu budou vypadky - tomu se rika dropouty.
Tak jsem zkusil (s God's Cab impulzy) a paráda. Můžu prodat mikrák.Wohma píše: Mimochodem, k tematu:
Velmi se mi libi zvuk, kterej dostavam z teto kombinace:
img
Ahoj,Wohma píše: Impulzu se da na internetu stahnout spousta, ja pouzil podle me velmi dobre impulzy od Ryana z Catharsis studia, ke stahnuti zde:
http://catharsis.supremepixels.com/impulses/
Zejmena jeho posledni Fredman pack obsahuje primo lahudkove impulzy.