Že si vůbec pamatuje co jak, kde a kdy.. nebo spíš nepamatujeEnty™ píše:obří pedalboard? http://www.youtube.com/watch?v=CKcEbFEKNQUDark Axel píše:mě osobně asi nejvíce zaujal ten obří pedalboard
Na co hrajete?
Pravidla fóra
NEHRAJU POČ. HRY
Já mam Ibanez RG370DX, používam od Digitechu pedál Grunge a 15W Behringera AC 108 s lampou na předzesilovači:) a nestěžuju si
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
viz podpis
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
a to tveš to toho behráče za tím?Michalowic píše:Tak ted na Fender Lite Ash Telecaster...a nestezuju si![]()
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Jak ti jede ten zakk wylde??MrDeathCZ píše:Tak já se přidám
kytary: Stagg heavy-x 440...vyměněné šroubky v tremolu a ladící mechanika
Epiphone Les Paul Zakk Wylde Custom....ponechána tak jak byla zakoupena + vyleštěna + nové struny D´addario 0,11
amp: Line6 Spider II 30 + Line6 FBV Express Footswitch
v nejbližší době bude sand IMG Stage Line GAT 1250R
další příslušenství: trsátka od 0,66 až po 1mm ale převážně hraju s 0,88 Dunlop Tortex, 6m kabelu + další 4m kabel, chromatická ladička, popruh na kytaru "vytuňěný" pyramidkami a koženými koncovkami u úchytu na šrouby,
doposud tolerantní sousedi
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
No já jsem se rozhodl a dohodl s kytarářem že mi udělá přesnou kopii. a tam bych tu vínovou chtěl. je to parádní nástroj to je fakt. taky mě to stálo měsíc korespondence v angličtině. pak jsem 20 dnů šla poštou a celkem mě to vyšlo na 26tisíc. protože ten kluk jelikož je to unikát a v srbsku jsou na to háklivý vyřídit papíry k tomu. jinak jí mohli zabavit na hranici
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall