Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik »

radar vypada nadejne! (pidlikani od 7 minuty)

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Placka

Příspěvek od Placka »

Tak Aliexpress hlásí, že Radar je shipped, tož jsem zvědav, co dorazí, Po Hyenikově zkušenosti s nákupem na Aliexpressu z vedlejšího vlákna jsem radši opatrný...sice jsem zatím neměl problém, ale na druhou stranu to, že Radar nikde není k dostání já bych ho měl mít na cestě je podezřelý:-)
filo01

Příspěvek od filo01 »

od 2:44
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

furt sleduju kdy to vyvesi a stejne si byl rychlejsi :)
jestli to bude za 150 tak je všechny IR strasti jsou timhle vyreseny
(jasne uz to vlastne udelala Pangea, ale za 2x tolik)
torst

Příspěvek od torst »

Je to fakt pěkný. Vidim, že to není jen primitivní Loader, ale že má vlastní menu, soft, kterej impulsy třídí podle power ampů, mikráků a td. Docela mě zajímá, co řeknete na ty tovární. V ukázkách zněji dobře, ale to je tím Olou ....
Ten "footswitch" je legrační. Bude na něj někdo šlapat ??
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Placka

Příspěvek od Placka »

Doufám, že budu moct brzo posoudit na vlastní uši :). Na Aliexpress už mám Radar ve stavu shipped a čekám na tracking a pak jen aby doopravdy přišel Radar a ne krabička kvalitního čínskýho štěrku :)
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Vypadá to dobře.

Jen by mne zajímalo, jak docílili změny lamp, resp. koncáku a změny mikrofonů. Např. když Ola rozklikne menu k mikrákům, jsou tam 4 parametry "typ mikr., volume, center-edge, distance".
Tyhle "informace" už přece každý impuls kompletně obsahuje napevno, ne? Takže je tam extra impuls úplně od každé varianty, kterou lze nastavit?

Druhá věc - když Ola u svého importovaného impulsu rozklikne menu, svítí nějaké hodnoty všech mikrofonních parametrů, včetně modelu mikráku, což je trochu divné, čekal bych je nějak zhasnuté či prázdné. Koncák je automaticky OFF, ale taky tam jsou nějaké hodnoty. Jestli půjde zapnout, což Ola nezkusil, začne to být ještě divnější. :) Ale možná mi jen něco uniklo...(?)
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

cherreda: do urcite miry se daji impulzy interpolovat (na to psal bakalarku Moleek) a zaroven u konvoluce plati asociativita a distributivita, takze si to dost mozna nainterpoluje par impulzu, pak je to vsecky prozene pres sebe a nakonec pracuje s jednim finalnim impulzem :)
Hodně budem někde...
Placka

Příspěvek od Placka »

Možná je to prostě kombinace - impuls upraví základ a další úpravy jsou klasická digi simulace. Ostatně ekvalizér není nic jinýho. Takže třeba různý charakteristiky mikrofonu jsou varianty na EQ
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Placka píše:klasická digi simulace
...tedy impulz? :D
Hodně budem někde...
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Děkuju za vysvětlení... a popravdě - mně to takhle stačí :) , hlouběji bych to stejně nepochopil, na matematiku jsem 100% lama. :roll:
V podstatě věřím, že to mají udělané dobře a funkčně, líbí se mi to, je to lepší, než jsem čekal. 8)
torst

Příspěvek od torst »

Placka píše:Možná je to prostě kombinace - impuls upraví základ a další úpravy jsou klasická digi simulace. Ostatně ekvalizér není nic jinýho. Takže třeba různý charakteristiky mikrofonu jsou varianty na EQ
Varianty mikráků jsou s HODNĚ přimhouřeným okem + - EQ. Ale to ostatní ani náhodou !
Ty nabídky v menu (bedna/koncák/mikrák/poloha) doufám JSOU samostatné impulsy pro každou variantu, jinak všechno špatně!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Placka

Příspěvek od Placka »

Toť otázka... Myslím že jediný rozsouseni bude, když se stejnej impuls (vlastní) nahraje třeba do pangey a do Radaru a budeme posuzovat, jestli to se zvukem dělá stejný kejkle. Jestli mi ten radar z Číny opravdu přijde, tak ho rád na podobný testy zapůjčím.
torst

Příspěvek od torst »

Ono by stačilo porovnat nahrávkou impuls z Radaru a ve VSTčku v HDR.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a k čemu vlastně?
ono to není slyšet, že to hraje v pohodě?

kunec

Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od kunec »

No. To je zase takový to rýpani v hovně

Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil(a) kunec dne 28.10.2017 15:55, celkem upraveno 1 x.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ale někdo se do toho pustí. A výsledkem bude, že bude na detailní vědecké úrovni dokázáno, že radar hraje hůř než Kemper. To proto, aby mnoha lidem neshořelo ego, kdyby se náhodou dozvěděli, že vysypali tolik tisíc za něco co zvládnou dvě minikrabky :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
torst

Příspěvek od torst »

hyenik, kunec, demilich : 100% souhlas !
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

demilich: coz nemuze moc nastat, protoze Kemper neni tupy hardwarovy konvolucitko, ale pomerne komplexni stroj, kterej toho umi precejenom trosku vic no :D
Hodně budem někde...
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

presne tak, tupy hardwarovy konvolucitko..... na které jsme cekali asi deset let, nez ho někdo tupe vyrobi 8)

vzhledem k tomu ze to olavideo ma dramaticky vic views nez jeho soucasna ostatní, tak je to horke téma.
coz se hned predvadi v komentářích.... krome oslavných (a jinak bezobsažných) vykriku jako holy crap, awesome, must have atd, se samozrejme rozjely klasicke internetove ho*vna.
Neni to load box, nemá to XLR, je to "jenom" 24/44,1 :mrgreen:
Lidi dostavaji minikrabicku co nahradi 20kilovou bednu, nepreberne moznosti jak si to doladit podle svého gearu a chuti, a k tomu je ještě LEVNA...... ale pyc*ovat neprestanou.

tady jsou aspoň poradne komentare :lol: :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“