Obrázek má v názvu "mele-doubleneck", takže asi tady:kristynatrochtova píše:
Neví někdo, kde se tohle dá koupit?
http://www.meleukulele.com/shopexd.asp?id=263
(a dokonce mají poslední kus se slevou - "jen" US$1,499.00 místo US$1,999.00
Obrázek má v názvu "mele-doubleneck", takže asi tady:kristynatrochtova píše:
Neví někdo, kde se tohle dá koupit?

Kde jsi to sehnal?Atkins píše:Mám tohle:
Jasně, že můžešHejkal píše:Ahoj mam malinkou otázku a doufam ze nebude moc hloupa.
Mam doma ukulele a jakozto hrac-amater-uplny zacatecnik mam dilema. Hru na kytaru jsem celkem uspesne zvladl a rozhodl jsem se rozsirit obzory hrou na Uke. Jenze jakozto hudebni amater nevim jestli lze pouzit pisnicky s akordy na kytaru i pro hru na uke ? (chapejte mam proste nejake papiry s texty a akordy na kytaru a jestli podle nich muzu (samozdrejme s hmaty na uke atd.) hrat na to uke) doufam ze nekdo muj dotaz pochopil a odpovi
dik moc
AnoHru na kytaru jsem celkem uspesne zvladl
Ale ano, to půjde, i když značku Stagg zrovna nemusím.Duda258 píše:Dobrý den, už delší dobu uvažuju o koupi uke, ale až nyní jsem se dostal k tomu začít vůbec nějaké vybírat. Jsem naprostý hudební začátečník,
Přeji mnoho štěstí a dobrého hraní!Ale doporučuji každý nástroj, ať se jedná o jakoukoliv značku, kupovat osobně a vyzkoušet na místě. Jinak to může být šmejd!
Chce to hlavně vyzkoušet:
jestli je rovný krk (vrtule a luk ne!)
jestli ladí struny v oktávách(12 pole)
a potom projet všechny struny po jednotlivých polích (hlavně v nižších polohách) jestli to ladí.
Možná, že to někdo dělá jinak, ale já mám, např. při výběru kytary, těhle pár zásad.![]()
![]()