Metallica
Re: Metallica
Metallicu poslouchám už nějakou tu dobu a z tohoto stylu je to moje nejoblíbenější kapela.
Spousta lidí nadává na album St. Anger. Já ho ze začátku taky moc nemusel. Pak jsem se ovšem podíval na ten jejich film Some Kind of Monster a když jsem viděl, čim všim procházeli a jakym způsobem, oproti ostatním albům, tohle vymýšleli a nahrávali, tak jsem úplně změnil názor. Ty songy se mi okamžitě naposlouchaly a teď je to moje nejoblíbenější album.
Akorát moc nemusím Larse, přijde mi jako takovej trochu machýrek (ostatně to je vcelku i James, ale u toho mě to tolik neštve).
Udivuje mě, že spousta lidí nadává na Roberta. Např. hned v druhém příspěvku v této diskuzi byl označen jako, cituji, "mexikánský neandrtálec". Samozřejmě, že Cliffa nikdy nikdo nejspíš nepřekoná a že ten Metallice dal ze všech nejvíc. Robert je ale také skvělý basák a dokáže tu hudbu prožít a dát to i najevo.
Doufám, že po návratu z World Magnetic Tour vydají další album a z mé strany bych byl rád za hudbu typu St. Anger a když ne to, tak starou klasiku jako Kill 'em All.
Spousta lidí nadává na album St. Anger. Já ho ze začátku taky moc nemusel. Pak jsem se ovšem podíval na ten jejich film Some Kind of Monster a když jsem viděl, čim všim procházeli a jakym způsobem, oproti ostatním albům, tohle vymýšleli a nahrávali, tak jsem úplně změnil názor. Ty songy se mi okamžitě naposlouchaly a teď je to moje nejoblíbenější album.
Akorát moc nemusím Larse, přijde mi jako takovej trochu machýrek (ostatně to je vcelku i James, ale u toho mě to tolik neštve).
Udivuje mě, že spousta lidí nadává na Roberta. Např. hned v druhém příspěvku v této diskuzi byl označen jako, cituji, "mexikánský neandrtálec". Samozřejmě, že Cliffa nikdy nikdo nejspíš nepřekoná a že ten Metallice dal ze všech nejvíc. Robert je ale také skvělý basák a dokáže tu hudbu prožít a dát to i najevo.
Doufám, že po návratu z World Magnetic Tour vydají další album a z mé strany bych byl rád za hudbu typu St. Anger a když ne to, tak starou klasiku jako Kill 'em All.
-
dfleischer
Vydání novýho alba vidim tak na závěr roku 2012,hudebně by se měl podobat poslední placce...prostě to bude takový Death Magnetic II...schválně taky napiště o novym CD,pak se tomu po vydání můžem zasmát
....jo a doufam že už se nepokusej o další anforgivn
(ta 3ka je ucházejcí možná z alba,ale ještě sem neviděl live verzi kde by to zahráli pěkně
)
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jojo, tři roky staré posty, docela se za sebe stydímDurin píše: Např. hned v druhém příspěvku v této diskuzi byl označen jako, cituji, "mexikánský neandrtálec".
mimochodem jsem vždycky měl tak nějak nejradši Jasona co se týče basáků
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Já také, nejvíc mi k metallice sedl, možná tím, že s ní byl nejdýl, ale je to borec, jak chováním, tak možná i hrou 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Taky jsem očekával, že na Sonisphere u nás zahrajou 3 a ono nic.dfleischer píše:Vydání novýho alba vidim tak na závěr roku 2012,hudebně by se měl podobat poslední placce...prostě to bude takový Death Magnetic II...schválně taky napiště o novym CD,pak se tomu po vydání můžem zasmát....jo a doufam že už se nepokusej o další anforgivn
(ta 3ka je ucházejcí možná z alba,ale ještě sem neviděl live verzi kde by to zahráli pěkně
)
K novýmu albu si myslim to samé co ty, takový DM2. Ale dalšího Unforgivenu se podle mě nedočkáme. Abych pravdu řekl, tak jediné co mě na Unf3 naštvalo je to, že to nezačíná tim, čim začíná jednička a dvojka (to "troubení")
V pohodě, jen mě to, jako Robertova fanouška, trochu pobouřilojojo, tři roky staré posty, docela se za sebe stydím
mimochodem jsem vždycky měl tak nějak nejradši Jasona co se týče basáků
Jasona si díky tomu oblíbilo mnoho lidí a to jistě chápu. Robertovi to bude chvíli trvat, než si vydobyde popularitu. Co mi ale přijde veliká škoda, že spousta lidí si Metallicu spojuje na postu basáka s Jasonem a uplně opomíjejí Cliffa. Škoda, že odešel tak brzy. Dokázal by mnohem víc, než to mnoho, co za svůj krátký život stihl. Svět nám tak dobrýho basáka už asi nikdy nedá.
Já myslím, že Roberta absolutně někdo nehrotí, teda kromě lidí, co nemají co dělat, takže vysedávají na fórech a řeší opice vs. basák Metallicy 
...naštěstí těch lidí, co mají rádi Metallicu a řeší "toto a jiné kraviny" na bordech o Metallice je tak málo, že to nestojí ani za odplivnutí
...naštěstí těch lidí, co mají rádi Metallicu a řeší "toto a jiné kraviny" na bordech o Metallice je tak málo, že to nestojí ani za odplivnutí
-
dfleischer
tady se s tim kluci nesrali
Tempo ideální tak na roztrhání všech šlach od ramen po prsty 
I to intro hraje James altenrativně, i když standardní verze DH je s prstem v nose jenom dolů-trsací.... a to už značí sakra rychlost
I to intro hraje James altenrativně, i když standardní verze DH je s prstem v nose jenom dolů-trsací.... a to už značí sakra rychlost
- Prophet
- Bandzone: http://bandzone.cz/empathia
Jo taky mě to štvě. Znám fanoušky metallicy,kteří vůbec neví kdo to Cliff byl. Třeba včera jsem po škole chodil s tričkem na kterém byl Cliff a jeden fanoušek metallicy se u mě zastavil a říká: "Ukaž koho na tom tričku máš?...Toho neznám."Durin píše:Taky jsem očekával, že na Sonisphere u nás zahrajou 3 a ono nic.dfleischer píše:Vydání novýho alba vidim tak na závěr roku 2012,hudebně by se měl podobat poslední placce...prostě to bude takový Death Magnetic II...schválně taky napiště o novym CD,pak se tomu po vydání můžem zasmát....jo a doufam že už se nepokusej o další anforgivn
)
K novýmu albu si myslim to samé co ty, takový DM2. Ale dalšího Unforgivenu se podle mě nedočkáme. Abych pravdu řekl, tak jediné co mě na Unf3 naštvalo je to, že to nezačíná tim, čim začíná jednička a dvojka (to "troubení")Jinak je to skvělej song, výborný solo.
V pohodě, jen mě to, jako Robertova fanouška, trochu pobouřilojojo, tři roky staré posty, docela se za sebe stydím
mimochodem jsem vždycky měl tak nějak nejradši Jasona co se týče basáků![]()
Jasona si díky tomu oblíbilo mnoho lidí a to jistě chápu. Robertovi to bude chvíli trvat, než si vydobyde popularitu. Co mi ale přijde veliká škoda, že spousta lidí si Metallicu spojuje na postu basáka s Jasonem a uplně opomíjejí Cliffa. Škoda, že odešel tak brzy. Dokázal by mnohem víc, než to mnoho, co za svůj krátký život stihl. Svět nám tak dobrýho basáka už asi nikdy nedá.
myslim ze pan Steve Harris by mohol rozpravatDurin píše:...Svět nám tak dobrýho basáka už asi nikdy nedá.
btw.
Metallica, Megadeth, Slayer a Anthrax vydají společné DVD
Kód: Vybrat vše
Velká thrashmetalová čtyřka splnila letos svým fanouškům velké přání, když v rámci putovního festivalu Sonisphere stanula na jednom pódiu. Kdo ale neměl to štěstí a Metalliku, Megadeth, Slayer a Anthrax naživo neviděl, má šanci si 25. října koupit jejich show na DVD nebo Blu-ray disku. Ten den totiž vychází koncertní set "The Big Four Live From Sofia".
Dvoudiskový balíček přináší vystoupení každé formace a navíc spoustu zákulisního materiálu včetně rozhovorů. Jak název setu napovídá, záznam byl pořízen na koncertě v bulharském městě Sofie. Muzikanti zde vystoupili 22. června právě v rámci Sonisphere Festivalu, díky kterému zavítali 19. června i do Česka.
Bubeník z Metalliky Lars Ulrich živák okomentoval slovy: "Kdo by to byl řekl, že více jak pětadvacet let po svém založení bude 'Velká čtyřka' pořád existovat? A co víc, že bude populární víc než kdy dřív a kapely budou po svém boku brázdit evropská koncertní pódia..."
Kompletní tracklist čítá tyto skladby: Anthrax - Caught In A Mosh, Got The Time, Madhouse, Be All End All, Antisocial, Indians (H&H), Medusa, Only, Metal Thrashing Mad, I Am The Law. Megadeth - Holy Wars… The Punishment Due, Hangar 18, Wake Up Dead, Head Crusher, In My Darkest Hour, Skin O' My Teeth, A Tout Le Monde, Hook In Mouth, Trust, Sweating Bullets, Symphony Of Destruction, Peace Sells/Holy Wars Reprise. Slayer - World Painted Blood, Jihad, War Ensemble, Hate Worldwide, Seasons In The Abyss, Angel Of Death, Beauty Through Order, Disciple, Mandatory Suicide, Chemical Warfare, South Of Heaven, Raining Blood. Metallica - Creeping Death, For Whom The Bell Tolls, Fuel, Harvester Of Sorrow, Fade To Black, That Was Just Your Life, Cyanide, Sad But True, Welcome Home (Sanitarium), Nightmare, One, Master Of Puppets, Blackened, Nothing Else Matters, Enter Sandman, Am I Evil?, Hit The Lights, Seek And Destroy. Kód: Vybrat vše
http://musicserver.cz/clanek/31320/Metallica-Megadeth-Slayer-a-Anthrax-vydaji-spolecne-DVD/
ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
-
dfleischer
Tak jako maj veteráni občas flashback z boje,i mě občas probleskne hlavou jak paříme na motorbreath 
- Prophet
- Bandzone: http://bandzone.cz/empathia
Elmoore píše:Durin píše:...Svět nám tak dobrýho basáka už asi nikdy nedá.
Steve Harris hraje úplně jinak než hrál Cliff. Cliff měl nenapodobitelný styl hry a taky jeho zvuk. Jak Cliff sám řekl:"Nehraje něco, co by se mi líbilo."myslim ze pan Steve Harris by mohol rozpravat
-
dfleischer
docela pěkná písnička (cca od 1:05),škoda že jí na to DM nedali
-
dfleischer
Nene, takovýho člověka můžeš pouze vysmátProphet píše:Jo taky mě to štvě. Znám fanoušky metallicy,kteří vůbec neví kdo to Cliff byl. Třeba včera jsem po škole chodil s tričkem na kterém byl Cliff a jeden fanoušek metallicy se u mě zastavil a říká: "Ukaž koho na tom tričku máš?...Toho neznám."Durin píše:Taky jsem očekával, že na Sonisphere u nás zahrajou 3 a ono nic.dfleischer píše:Vydání novýho alba vidim tak na závěr roku 2012,hudebně by se měl podobat poslední placce...prostě to bude takový Death Magnetic II...schválně taky napiště o novym CD,pak se tomu po vydání můžem zasmát....jo a doufam že už se nepokusej o další anforgivn
)
K novýmu albu si myslim to samé co ty, takový DM2. Ale dalšího Unforgivenu se podle mě nedočkáme. Abych pravdu řekl, tak jediné co mě na Unf3 naštvalo je to, že to nezačíná tim, čim začíná jednička a dvojka (to "troubení")Jinak je to skvělej song, výborný solo.
mimochodem jsem vždycky měl tak nějak nejradši Jasona co se týče basáků![]()
Badass!
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
Dám sem trošičku svého flashbacku.... pamatuju si, jak jsem tendle song slyšel na tomdle koncertě poprvé...
...jo, když jsem šel na tendle koncert, znal jsem akorát Metallicu od '83 do '91, a pak až 2003 takže tak
...ale velice dobře si pamatuju, jak ze mě málem Lars na tomdle koncertě vymlátil duši, ten večer měl opravdovou formu...
...celkově kapela byla v suprovym rozpoložení, na konci jak se Jaymz loučí, tak si pamatuju jak jsem se na tom hrozně ujebával, fakt mě rozsekal na cucky...
...jo, když jsem šel na tendle koncert, znal jsem akorát Metallicu od '83 do '91, a pak až 2003 takže tak
...ale velice dobře si pamatuju, jak ze mě málem Lars na tomdle koncertě vymlátil duši, ten večer měl opravdovou formu...
...celkově kapela byla v suprovym rozpoložení, na konci jak se Jaymz loučí, tak si pamatuju jak jsem se na tom hrozně ujebával, fakt mě rozsekal na cucky...
...jo, Lars ze mě vybušil duši...
...a Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz mi utrhl vajca
...no a pak když přešli do Orionu, tak jsem se cítil jako v nebíčku... metalovém...
...víte, když to hráli, tak jsem z Jamese, Kirka a zejména Larse cítil ty emoce, bylo to vidět a cítit, jak mysleli na Cliffa. Hooodně emotivní...
Bylo to nezapomenutelné, přál bych každému fandovi Metallicy, aby tohle mohl zažít...
...a Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz mi utrhl vajca
...no a pak když přešli do Orionu, tak jsem se cítil jako v nebíčku... metalovém...
...víte, když to hráli, tak jsem z Jamese, Kirka a zejména Larse cítil ty emoce, bylo to vidět a cítit, jak mysleli na Cliffa. Hooodně emotivní...
Bylo to nezapomenutelné, přál bych každému fandovi Metallicy, aby tohle mohl zažít...
-
dfleischer
Pěknej koncert,perfektní atmosféra
jinak čekujte tady od 0:12
jinak čekujte tady od 0:12