Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
dfleischer

Re: Metallica

Příspěvek od dfleischer »

Six Feet Down Under (2010)
Obrázek
Doporučuju sehnat si tohle,je to fakt nářez :!:

EDIT: ještě doplnim tracklist
01 – Eye Of The Beholder – Recorded Live On May 4, 1989 At Festival Hall In Melbourne
02 – .And Justice For All – Recorded Live On May 4, 1989 At Festival Hall In Melbourne
03 – Through The Never – Recorded Live On April 8, 1993 At The Entertainment Centre In Perth
04 – The Unforgiven – Recorded Live On April 4, 1993 At The National Tennis Centre In Melbourne
05 – Low Man’s Lyric (Acoustic) – Recorded Live On April 11, 1998 At The Entertainment Centre In Perth
06 – Devil’s Dance – Recorded Live On April 12, 1998 At The Entertainment Centre In Perth
07 – Frantic – Recorded Live On January 21, 2004 At The Entertainment Centre In Sydney
08 – Fight Fire With Fire – Recorded Live On January 19, 2004 At The Entertainment Centre In Brisbane
dfleischer

btw tady je důkaz že Lars kouří :D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Už jenom kvůli kouření si udělám o lidech docela velkou část "obrázku", a to je třeba znát nemusím, jsem divný, jdu spát.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Spousta vrcholných horolezců ve vysokejch nadmořskejch výškách kouří, nikotin váže kyslík, je to dokázáno. Jestli je to video pořízený někde zatraceně vysoko, tak třeba kouří proto, že se mu líp dýchá..

COOL STORY, CÓÓ?
Durin

Příspěvek od Durin »

B.Mikey píše:Spousta vrcholných horolezců ve vysokejch nadmořskejch výškách kouří, nikotin váže kyslík, je to dokázáno. Jestli je to video pořízený někde zatraceně vysoko, tak třeba kouří proto, že se mu líp dýchá..

COOL STORY, CÓÓ?

Neřek bych, že amíci jsou tak chytrý a tohle vědi. Co víc bych neřek, že Larse nějaký takovýhle věci tankujou :D Sice je to Dán, ale vyrůstal v Americe
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše:Už jenom kvůli kouření si udělám o lidech docela velkou část "obrázku", a to je třeba znát nemusím, jsem divný, jdu spát.
A to je velice chytré...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

žebrák píše:
Joey01 píše:Už jenom kvůli kouření si udělám o lidech docela velkou část "obrázku", a to je třeba znát nemusím, jsem divný, jdu spát.
A to je velice chytré...
+1

A to je mi Metallica u řiti.
dfleischer

Já hulim & kouřim o 106 a ne kvůli metallice ani kvůli image,ale prostě proto že mi to chutná...nechápu jak můžeš někoho pozuzovat podle toho jestli kouří nebo ne nebo co... :D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Tato debata končí - nevztahuje se k tématu metallica, už do toho zase taháte hodnocení jeden druhého, takže zpět k tématu.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Durin

Příspěvek od Durin »

Tak nějaké nové téma:
Kdo jste byli na Sonisphere a jaké máte zážitky?

Muj osobní zážitek byl trošku zmatený, protože prvních pár songů bylo skvělých a pak se najednou cosi stalo se zvukem a kytary nebyly skoro slyšet a bicí byly hrozně nabasovaný. Údajně prý zvukaři nějak předělali ekvalizér a už nevěděli, jak to dát zpět.
Jinak koncert byl skvělý, akorát mi jich bylo líto za to, co jsme jim my Češi "udělali". Ani jsme nedozpívali Sad But True.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Durin píše:Tak nějaké nové téma:
Kdo jste byli na Sonisphere a jaké máte zážitky?

Muj osobní zážitek byl trošku zmatený, protože prvních pár songů bylo skvělých a pak se najednou cosi stalo se zvukem a kytary nebyly skoro slyšet a bicí byly hrozně nabasovaný. Údajně prý zvukaři nějak předělali ekvalizér a už nevěděli, jak to dát zpět.
Jinak koncert byl skvělý, akorát mi jich bylo líto za to, co jsme jim my Češi "udělali". Ani jsme nedozpívali Sad But True.
Si trochu zaspal hele...pár stránek zpátky se toho dočteš.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Žebrák má pravdu, stačí se podívat o pár stránek zpět. Nemusí tu být vše řečeno x krát.

Durin

Příspěvek od Durin »

Si trochu zaspal hele...pár stránek zpátky se toho dočteš.
Tak sorry že nemám čas na pročtení 147 stránek textu, abych zjistil, jestli to tu náhodou už nebylo
dfleischer

Sem rád že to někdo viděl podobně,mě taky přišlo že tam nikdo moc nespíval :(
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

stačí napsat do tady do vyhledávání Sonisphere, a uvidíš, kolik jsme se tu o tom bavili ;)
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Joey01 píše:stačí napsat do tady do vyhledávání Sonisphere, a uvidíš, kolik jsme se tu o tom bavili ;)
Najednus tranu myslím, že mu nejde jen o to pročíst si vaše diskuze. Je to forum a asi si o tom chce pokecat nemyslíte? Nevím ale podle mě jsou prostě věci, který se znovu a znovu diskutují a ne jako jaká je ta a ta kytara, tam si o tom přečte člověk a stačí mu to.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Durin

Příspěvek od Durin »

Wocass píše:
Joey01 píše:stačí napsat do tady do vyhledávání Sonisphere, a uvidíš, kolik jsme se tu o tom bavili ;)
Najednus tranu myslím, že mu nejde jen o to pročíst si vaše diskuze. Je to forum a asi si o tom chce pokecat nemyslíte? Nevím ale podle mě jsou prostě věci, který se znovu a znovu diskutují a ne jako jaká je ta a ta kytara, tam si o tom přečte člověk a stačí mu to.
Ano, děkuju
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Durin píše:Tak sorry že nemám čas na pročtení 147 stránek textu, abych zjistil, jestli to tu náhodou už nebylo
Jako sry, nechtěl sem to napsat jako dick, ale prostě sme se tu votom bavili skoro před tejdnem a né málo.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Durin píše:
Wocass píše:
Ano, děkuju
Vem to z druhé strany - někdo se prostě nechce opakovat k vystoupení metallicy už jednou řekl své a třeba nemá chuť se opakovat, když si chce teď zrovna někdo pokecat.

Durin

Příspěvek od Durin »

Dobrý, tak nic. Aspoň někdo začněte nějakou diskuzi. Já už vám to radši přenechám.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“