Metallica
Re: Metallica
Pro mě nic, ale tady se torrenty jaksi nemají rady 
Napíšou, "Nejsme warrez fórum"
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Proto link na google a ne na torrent portál 
Otázka: kde najdu taby?Flajtr píše:Jinak co je na tom tak těžkého to odposlouchat ? Taby já beru jen jako vodítko, kterým si ověřím co jak je a kolikrát zjistíš, že X tabů je stejně špatně.
Odpověď: co je na tom tak těžkého to odposlouchat ?
Jak u debilů
Taby sou libová věc pro líný lenochy který si chtěj brnknout svojí voblíbenou. Buď se to můžu snažit půl hodiny vodposlouchávat, nebo to za jednu vteřinu vědět. Co si asi vyberu...
Žebrák: já už měl link s tabem nachystanej, ale když jsem viděl, že už odpověd má prostě mi to nedalo...ja nevím, ale já na kytaru nehraju jak robot podle nějakýho předpisu a když mám něco vymyslet neba zaimprovizovat tak nevím kam šáhnout, napsal jsem to jako radu 
Díky...Akorát ten link na Sad but true jak mi psal Durin..Ten mi pude asi jen v guitar pro, zejo?
Jakej chceš nástroj? Já ti ho exportuju do PDFVarach píše:Díky...Akorát ten link na Sad but true jak mi psal Durin..Ten mi pude asi jen v guitar pro, zejo?
Kirkovu kytaru prosimtěDurin píše:Jakej chceš nástroj? Já ti ho exportuju do PDFVarach píše:Díky...Akorát ten link na Sad but true jak mi psal Durin..Ten mi pude asi jen v guitar pro, zejo?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Výsledek je ale stejný, proto i reakce moderátorů bude stejná. Nicméně co jsem slyšel, tak jste si to už s Bullem vyřešili, takže dál to netřeba rozebírat.Durin píše:Proto link na google a ne na torrent portál
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tady jeVarach píše:Kirkovu kytaru prosimtě
Ano, omluvil jsem se a přislíbil, že už to neudělám. Nevěděl jsem, že to bude vaditNero píše:Výsledek je ale stejný, proto i reakce moderátorů bude stejná. Nicméně co jsem slyšel, tak jste si to už s Bullem vyřešili, takže dál to netřeba rozebírat.
A když mu řeknu, že to najde na googlu, tak je to taky warez?Nero píše:Výsledek je ale stejný, proto i reakce moderátorů bude stejná. Nicméně co jsem slyšel, tak jste si to už s Bullem vyřešili, takže dál to netřeba rozebírat.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pica dyt torent neznamena automaticky warez. a copak taby jsou trestny???? at jdou doprdele.. delaji muziku pro penize nebo pro zabavu.. ? kreteni.žebrák píše:A když mu řeknu, že to najde na googlu, tak je to taky warez?Nero píše:Výsledek je ale stejný, proto i reakce moderátorů bude stejná. Nicméně co jsem slyšel, tak jste si to už s Bullem vyřešili, takže dál to netřeba rozebírat.
- Nero
- Rádce
Máte-li nějaký problém, reagujte sem - hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... t9256.html
V tomto threadu na podobné otázky, připomínky či rýpavé poznámky nebudu reagovat. Pokud se budou objevovat, thread bude zamčen.
V tomto threadu na podobné otázky, připomínky či rýpavé poznámky nebudu reagovat. Pokud se budou objevovat, thread bude zamčen.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Taková dlouhá kniha v tom threaduNero píše:Máte-li nějaký problém, reagujte sem - hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... t9256.html
Taky mi přijde trochu hloupost brát link na google jako warez, ale což, hlava mi kvuli tomu neupadne. Don't worry, be happy
- Nero
- Rádce
Zas tak zajímavé čtení to tam není - věř tomu
Každopádně dál se touto tematikou tady zabývat nebudu a byl bych rád, kdyby se tak zachovali i ostatní.
Každopádně dál se touto tematikou tady zabývat nebudu a byl bych rád, kdyby se tak zachovali i ostatní.
PetrPeter 1975 - 2008
Nejlepší music video
Tenhle song mám od nich z těch coverů nejradši. Dost se jim taky povedlo Sabbra Cadabra a Tuesday's Gone je skvělej ploužákVarach píše:Nejlepší music video![]()
-
dfleischer
Tuesday's Gone žeru hlavně na *CENZUROVÁNO*Durin píše:Tenhle song mám od nich z těch coverů nejradši. Dost se jim taky povedlo Sabbra Cadabra a Tuesday's Gone je skvělej ploužákVarach píše:Nejlepší music video![]()
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 3.10.2010 21:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: DA: nejsme warez fórum
Důvod: DA: nejsme warez fórum