Kytara pro začátečníka

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Uffon

Příspěvek od Uffon »

no stratovka sem mel namyslim tvar strat, s tim tremolem to nevysvetluj me, ja to vim, ale von si to nenecha rozmluvit... jinak dik za typ
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

trošku ot. to mi připomíná mýho kamaráda: prd tomu rozumí a když sem mu hledal kytaru tak pořád mi do toho kecal. tak sem ho v tom nechal. no přitáhl ten největší šunt co snad existuje. jmenovat nebudu. :D
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Uffon

Příspěvek od Uffon »

Tak ted jsem se dozvěděl že ta kytara nemusí být nová... chtěl bych se tedy zeptat, jestli někdo nepodááte, nebo neznáte někoho kdo prodává nějakou les paul kytaru předesílám ne od staggu, nejlepe od epiphone, do 5000 Kč... Děkuji za pomoc kdyžtak mužete psát přímo mému kámošovi na ICQ - 328145988 dik.
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

fokuse strata bys nechtěl?? :oops: za 1600kč?? to máš skoro zadarmo:-)
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
besip

Příspěvek od besip »

urcite ne do zacatku marshalla 15cd..toho jsem mel a overdrive je strasnej...pres pedal by to jeste slo...marshall je urcite skvela znacka ale v tomhle pripade bych do marshallu nesel :arrow:
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Uffon

Příspěvek od Uffon »

Milerinho píše:fokuse strata bys nechtěl?? :oops: za 1600kč?? to máš skoro zadarmo:-)
jn jaký to má snímače? jestli s-s-s tak to asi fakt ne. anavic tedka se mi povedlo ho premluit aby si koupil lp, takže strat asi ne...
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

no má to sss no ale jak chceš je to dobrá kytara :) jen prostě potřebuju prachy
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

taky sem s tim hrál punk:)
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

:lol: :lol: :lol: Tady prestava mit smysl radit...LP SSS... :D
Uffon

Příspěvek od Uffon »

pravděpodobně bude problém někdo u tebe, přečti si pořádně ještě jednou co sem napsal... Jestli si nedodělal zš tak to chápu, ale jinak fakt nevim... von mi nabízí fokuse strat, já se ptám jaký to má snímače, a že jestli sss tak že to nechci a že bych radši nějaký LP... a tytady začneš mlít něco o LP SSS... fakt nevim kdes to vzal

jinak ja vim že se to s 3x single coil da taky uhrát, ale přece jenom je lepší kombinace pro tvrdší styl třeba h-s-h nebo h-s-s, prostě aspoˇˇn jeden dvoucívkovej snímač to pro něco tvrdšího chce... A nehledě nato řikám že by byla lepší les paul...

Jo jinak máte někdo skušenosti s kytarou Ibanez GRG 170DX? Zatim sem na ní slyšel jenom chvalu...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Další chytrolín, divej, když už máš představu o tom co to ten strat nebo LP je, tak nechápu proč kemoša nevemeš do hudebnin ať si to ochmatá a místo toho tu rozmazáváš koniny... :roll:

A jestli to je tak, že si to chce koupit přes net, tak to je jak si koupit přes net auto...sorry ale IMHO pyčovina. :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Uffon

Příspěvek od Uffon »

já shánim vhodnou kytaru, samozřejmě se pak pojede vyzkoušet osobně, pokoušim se shromáždit informace, abysme pak s nim nejely zbytečně do obchodu a tam zkoušeli 100 kytar a nakonec si stejně ani jednu z nich nevybrali... Je to jenom takej předběžnej průzkum, a pak se až pojede, ale už najisto

Jako je fakt lepší si zjistit opředem informace, než pak jít do obchodu, koupit kytaru, a zjistit že je naprd, ten prodavač tam sice taky poradí, ale neřekne třeba podstatný informace, co je třeba zápor atak dále a to je lepší zjistit předem... Obzlášt u kytar pod 5000 což je certifikováno jako taiwan kvalita, a pak sám zjistit že mi tam nějaký veci nevyhovujou...
necross

Příspěvek od necross »

hele nic proti ale není lepší si tady přečíst rady pro koupi kytary. jsou tam uplně nahoře. I když témat je tu dost jiných a pak jít třeba na kytary.cz a těch kytar je tam k vyzkoušení dost. když už tě kamarád požádal abys mu vybral kytaru tak už musíš být zkušený kytarák ne? :D
Marshall
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No nevim kdo tady nedodelal ZŠ...to mne je celkem jedno kdo jo a kdo ne...ja jen vim, ze jsem v maturitnim rocniku na gymnaziu...takze ZŠ mam...Omlouvam se za svoje prehlednuti...vazne jsem cetl Fokus LP a ne strat...proto mi prsila tvoje odpoved SSS vtipna...budis moje chyba...i presto na me pusobis, ze zde nema smysl radit...drz se rad co ti tady davaji zkusenejsi...prsote na me pusobis ze v tomto oboru mas trochu zmatek a nejak se znasis pusobit tak, ze tomu rozumis a radis kamaradovi...kdyz neco nevim tak se zeptam...ale tady mi to pripada nejak zvlastni...no mozna dalsi moje chyba???
Uffon

Příspěvek od Uffon »

no v jednom máš pravdu, v levných kytarách se fakt moc nevyznám, páč sem ještě nikdy kytaru pod 10tisíc nekupoval...tudíš v tom mám trochu zmatek... nevím jak na tebe co působí, ale v dražších kytarách se vyznám každopádně lépe... to s tou zš měla bejt řečnická fráze

jo a 2 necross: ja to mám přečtený, chtěl jsem znát jenom nějakou konkrétní kytaru, která někomu vyhovuje / vyhovovala když začínal...
necross

Příspěvek od necross »

hele to je trochu nesmysl. každýmu vyhovuje jiná kejtra. stejně bude zkoušet a vyměnovat. mě to třeba trvalo 15 let než sem našel tu která mi vyhovuje po všech stránkách. takže navrhuju konec teorie a navštívit hudební nástroje a zkoušet. no psal si myslím kytaru do 5tisíc. tak tam moc kvalitu nehledej a ani nějaký rozdíly.
Marshall
besip

Příspěvek od besip »

necross píše:konec teorie a navštívit hudební nástroje a zkoušet..
souhlas..stejne ti tu muze radit milion lidi ale nejlepe musis sam..vis kolik chces utratit ..tak zajdi do shopu koukni co maj v te cenove relaci co chces a skousej!!!!...osobne jsem zatim byl v shopu jen jednou :lol: nedavno a sem ve fazi kdy chci 2 kejtu,ale bude to boj :twisted: ale osobne uprednostnuji 1 vec na kytare pokud budou v priblizne stejne cenove relaci a ja chci kolem 1000-1200$ uprednostnim to kdyz mne kejta sedne dobre do ruky nez to ze bude mit lepsi zvuk nebot zvuk se da menit at uz efekty nastaveni komba ci vymenou snimacu :wink:

Good luck :!: 8)

ps-jinak za tu cenu co chce koupit kejtu bych urcite vyradil kejtu s tremolem
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Uffon

Příspěvek od Uffon »

Ještě poslední příspěvek :) já sem chtěl vědět hlavně která kejtra se podle vás nejlíp hodí na ty styly metal a punk, je mi jasný že si budem zkoušet pár kytar, to si vyzkoušíš i když chceš koupit gibsonku, páč ti někdy prostě do ruky nepadne. Ale jinak dík za rady
necross

Příspěvek od necross »

jo to je jasný. já měl například ibanez rg prestige 2550z gk. Nádherný nástroj ale prostě ten wizzard krk nebyl pro moje ruce. tak jsem ji z těžkým srdcem prodal. já nevím na ten punk třeba visáči maj lp. dead kennedys zase měli straty. podle vkusu každého soudruha. já si na to pořídil jacksona pnáč to je kajtra do který řežu jak blázen a vydrží všechno :D
Marshall
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

TU grg170dx taky mam :D :D :D taky s tim hraju i punk:D:D:D pdle mě je to idealní kytara na punk a metal ....je to pro začatečníka i pokročilýho ale já sem si jí koupil z bazaru a už na sobě měla zašpalkovaný tremolo takže ladení drží.....nevim ale jak drží bez toho tremola. Každopadně za ty prachy paradní kytara.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“