Aria MAC57/7
Pravidla fóra
Stephen Carpenter a jeho model za přijatelné prachy SC207DirX píše:sakra já mám štestí zrovna chci koupit sedmu a zrovna Arii a ted na ni narazímale chci vyšší kategorii takže asi půjdu do LTD signature od kytaristy u Deftones už nevím jeho jméno...
OT: Nemám rád, když někdo nechce pochopit názor druhého, trocha empatie by neuškodila, ale to asi nikdo neví co je, když může být hulvát anonymně že?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Zdravím,
Tuhle kytaru mám cca. 4 roky, tehdy stála okolo 11.000 Kč. Rozhodoval jsem se mezi Arií, Ibanezem a Fokusem.
Ibanez byl hluchej jak poleno, Fokus měl opravdu krásnej zvuk, ale zbytečně silný snímače a hodně nekvalitní tremolo a mechaniku, tak jsem zvolil Arii a nelituju.
Je pravdou že si celý 4 roky slibuju že na ni dám lepší snímače protože tyto mají velké sklony ke zpětné vazbě a trochu to šumí. Přesto ten nástroj hraje krásně a v kapele s pětkou basou to opravdu šlape. Opracování pražců a kvalita tremola by určitě mohla být lepší ale za ty peníze to ujde. "důležitej je zvuk a ten tam je .
P.S.
( tu páku stejně potřebovat nebudeš )
Tuhle kytaru mám cca. 4 roky, tehdy stála okolo 11.000 Kč. Rozhodoval jsem se mezi Arií, Ibanezem a Fokusem.
Ibanez byl hluchej jak poleno, Fokus měl opravdu krásnej zvuk, ale zbytečně silný snímače a hodně nekvalitní tremolo a mechaniku, tak jsem zvolil Arii a nelituju.
Je pravdou že si celý 4 roky slibuju že na ni dám lepší snímače protože tyto mají velké sklony ke zpětné vazbě a trochu to šumí. Přesto ten nástroj hraje krásně a v kapele s pětkou basou to opravdu šlape. Opracování pražců a kvalita tremola by určitě mohla být lepší ale za ty peníze to ujde. "důležitej je zvuk a ten tam je .
P.S.
Nehral si náhodou v Asymmetricu?P4WELL píše:Zdravím,
P.S.
- selmer1967
za Ty peníze o.k.
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
ee, nehrálDirX píše:Nehral si náhodou v Asymmetricu?P4WELL píše:Zdravím,
P.S.
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
Disasterpiece ty si fakt debil, nikdo z nás by tu nikdy nedoporučil tremolo na kytaře za 7k, ale tvá snaha si tu vyhonit komplexy na jiném uživately fóra mě fakt pobavila 
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jo tak doufam ze ses zasmal poradne....Crowley píše:Disasterpiece ty si fakt debil, nikdo z nás by tu nikdy nedoporučil tremolo na kytaře za 7k, ale tvá snaha si tu vyhonit komplexy na jiném uživately fóra mě fakt pobavila
komplexy si tu nehonim, jen poukazuju na to ze rikat svuj nazor stylem "nehral jsem na to ale bude to sto procente sracka" je pod uroven... ja nastesti tam nepatrim nemam zapotrebi pomlouvat neco co jsem nezkusil.
bohužel jsem ještě nehrál na všechny kytary, efekty a aparáty což tady není asi nikdo a neříkej že se vyjadřuješ jenom k věcem na který jsi hrálDisasterpiece píše:jo tak doufam ze ses zasmal poradne....Crowley píše:Disasterpiece ty si fakt debil, nikdo z nás by tu nikdy nedoporučil tremolo na kytaře za 7k, ale tvá snaha si tu vyhonit komplexy na jiném uživately fóra mě fakt pobavila
komplexy si tu nehonim, jen poukazuju na to ze rikat svuj nazor stylem "nehral jsem na to ale bude to sto procente sracka" je pod uroven... ja nastesti tam nepatrim nemam zapotrebi pomlouvat neco co jsem nezkusil.
- selmer1967
NAPROSTO skvělý nástroj. PROFI. (Se všemi klady i zápory, holt se na ní musí umět, ale to není věc kytary, že...P4WELL píše:jj to je pravda, btw, koukám že hraješ na Carvina ... Spokojenost ?selmer1967 píše:za Ty peníze o.k.
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
No tak nejvetsi debil mi zatim pripadaz ty,poradis h***o,a odsuzujes druhy,takovyhle lidi fakt nesnasim.Jasny a hlavne se do me nezapomen postitCrowley píše:Disasterpiece ty si fakt debil, nikdo z nás by tu nikdy nedoporučil tremolo na kytaře za 7k, ale tvá snaha si tu vyhonit komplexy na jiném uživately fóra mě fakt pobavila
Jinak tu kytaru bych osobne bral,tremolo zaspalkujes,nebo das vice pruzin,rozhodne za ty prachy vypada pekne,mel jsem Arii a zpracovani je tam fakt obstojny
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
nauč se psát bez chyb a přečti si co jsem napsal:"nikdo z nás by tu nedoporučil tremolo na kytaře za 7K". Pokud to ani napodruhé nepochopíš, tak mi můžeš napsat do SZGuitarbob píše:No tak nejvetsi debil mi zatim pripadaz ty,poradis h***o,a odsuzujes druhy,takovyhle lidi fakt nesnasim.Jasny a hlavne se do me nezapomen postitCrowley píše:Disasterpiece ty si fakt debil, nikdo z nás by tu nikdy nedoporučil tremolo na kytaře za 7k, ale tvá snaha si tu vyhonit komplexy na jiném uživately fóra mě fakt pobavila![]()
![]()
Jinak tu kytaru bych osobne bral,tremolo zaspalkujes,nebo das vice pruzin,rozhodne za ty prachy vypada pekne,mel jsem Arii a zpracovani je tam fakt obstojnyaz sem fakt valil oci
Terror Incognita

Máš pravdu jsou skvělý, ja mam dvě, DC400C a starou DC127C jsou to ale strašný mrchy nic neodpustějselmer1967 píše:NAPROSTO skvělý nástroj. PROFI. (Se všemi klady i zápory, holt se na ní musí umět, ale to není věc kytary, že...P4WELL píše:jj to je pravda, btw, koukám že hraješ na Carvina ... Spokojenost ?selmer1967 píše:za Ty peníze o.k.). Jsem velmi spokojený
.
Ale když se snažíš, tak se ti odměněj zvukem který už nepotřebuje další efekty. Kabel, bedna a máš zvuk jakej je slyšet na deskách. pak už jen ty ruce...
Naposledy upravil(a) P4WELL dne 6.11.2008 10:36, celkem upraveno 1 x.
Hoši k tématu hádky řešte verbálně / neverbálně to už je na Vás , ale nesvinte thread ok ? A ted k věci , já měl možnost hrát na ariu mac 45 a za ty prachy to nebylo vubec špatný
až teda na to tremolo to je fakt , že tam se to trochu projevilo , že je to kytara pod 10k , mírné rozlazování , ale jak jsem řekl mírné
myslím , že nějakej špalek nebo to prostě jen na furt zadělat by to určitě vyřešilo .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- selmer1967
akorát mám problém s tremolem, je to Kahler a mám už poměrně zničené kameny. Z Floyd Rose nepasují, je tam jiné uchycení k tělu tremola. (Kahler má v tělu drážku, v kamenech je závit...). Potřebuji je vyměnit a nikdo je není schopen sehnat. Je to nástroj z roku 1988. Nemáš nějaký tip? pošli mi obrázek Tvých nástrojů, podíval bych se. Carvinů v republice moc není...pošlu Ti ten můj samozřejmě také, jestli budeš chtít...P4WELL píše:Máš pravdu jsou skvělý, ja mam dvě, DC400C a starou DC127C jsou to ale strašný mrchy nic neodpustějselmer1967 píše:NAPROSTO skvělý nástroj. PROFI. (Se všemi klady i zápory, holt se na ní musí umět, ale to není věc kytary, že...P4WELL píše: jj to je pravda, btw, koukám že hraješ na Carvina ... Spokojenost ?). Jsem velmi spokojený
.
![]()
Ale když se snažíš, tak se ti odměněj zvukem který už nepotřebuje další efekty. Kabel, bedna a máš zvuk jakej je slyšet na deskách. pak už jen ty ruce...
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
- selmer1967
Máš pravdu jsou skvělý, ja mam dvě, DC400C a starou DC127C jsou to ale strašný mrchy nic neodpustějP4WELL píše: NAPROSTO skvělý nástroj. PROFI. (Se všemi klady i zápory, holt se na ní musí umět, ale to není věc kytary, že...). Jsem velmi spokojený
.
jo, jsem rád, že se s nimi pere i někdo jiný, ne jen já...
Upraveny citace - Nero
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
Kytarista z Cocotte minute taky hraje na 7 arii. Mám ale pocit, že on má pevnou kobylu. Jinak lidi co maj arie si na ně většinou nestěžujou.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Teď si nás nachytal na švestkáchNuker píše:Ale ale , max jsou 3 citace
Jinak ke kauze ARIA : v době kdy jsem ji kupoval stála běžně v obchodech okolo 14.000 Kč což nebylo zase tak málo, těch jedenáct mě stála protože jsem v tom shopu v minulosti nechal dost peněz.
Doma jsem se díval na tremolo a je to takovej ten standard co je k vidění na kytarách 10 až 20.000 je to v černym eloxu a není tam patrný cementování plochy kde se břit tremola dotýká šroubů. Rozhodně bylo ale už na první pohled lepší, než to čím to tenkrát osazoval Focus...
Mně u ní tenkrát strašně nadchnul ten sytej čistej zvuk ale domnívám se že ty sedmy hrajou všechny trochu líp než šestky protože mají širší krk a hraje tam ten větší kus toho dřeva.
Naposledy upravil(a) P4WELL dne 7.11.2008 14:16, celkem upraveno 1 x.