Helloween
Re: Helloween
No koncert v Praze vydařený. Andi - čím je starší, tím je lepší. Ano Kai Hansen je Kai Hansen a album Walls of Jericho je prostě úžasné, nádherné, spanilé a já nevím co. Ale éra Andiho se mi také líbí, třeba více než Kiskeho. Pro mě Kiske zůstane takový (nevím jak to říct, abyste mě nepřiřadili k 4% ) "cukroušek" . Ale abych se vrátil ke koncertu v Praze. Byl jsem cca ve 3-4 řadě. Nazvučeno velmi slušně. Výkon Helloweenu taky super, zbytečně neprodlužovali medley, zahráli Ride the sky, Michael se často smál (u něj se divím) . Jediné, co bylo vyloženě špatné byla organizace. Myslím, že by se v pohodě vyprodala i větší hala, když se někomu chtělo na záchod, tak se neměl šanci dostat zpět. Někteří lidé se nedostali dovnitř, no hrůza. Dalším mínusem je, že dali jen 3 songy z nového (hodně dobrého) alba a to - Are you metal, When the sinner grow a you stupid mankind. Jinak jsem nadmíru spokojen. A Andiho si začínám vážit více a více, je to prostě showmna na svém místě. 
Re: Helloween
od 2:42
Nevi nekdo odkud pochazi tato melodie? Pokud se nepletu, ta se jedna o nejakou kompozici skladatele klasicke hudby. Predem diky
Nevi nekdo odkud pochazi tato melodie? Pokud se nepletu, ta se jedna o nejakou kompozici skladatele klasicke hudby. Predem diky