Gibson Dark Fire

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

dark fire

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

i kdeze, kobyla je fuj, verim ze ta co mas ty na customu vypada kafra lip, je to moc tlusty a vypada to hrozne humpolacky, no a snimace bych tam dal treba cerny,ale ne takhle blbe vzorovany...
nity

Příspěvek od nity »

citizen.one píše:i kdeze, kobyla je fuj, verim ze ta co mas ty na customu vypada kafra lip, je to moc tlusty a vypada to hrozne humpolacky, no a snimace bych tam dal treba cerny,ale ne takhle blbe vzorovany...
:wink:
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Finnegan

Příspěvek od Finnegan »

Vůbec se mi nelíbí ty snímače, kobyla,průhlednej pickguard a ty displeje fuj... připojuju se do klubu lidí co nemaji rádi když se z kytary dělá počítač. Snad jen ta barva je nádherná 8) .. Když to někomu vyhovuje proč ne, já bych si ale vždycky raději tu minutku na pódiu sám ladil než abych měl na kytaře jakejsi digitální poťák co vypadá jak ovladač k nějakýmu hypermodernímu sporáku
kubog

Příspěvek od kubog »

Finnegan píše:Vůbec se mi nelíbí ty snímače, kobyla,průhlednej pickguard a ty displeje fuj... připojuju se do klubu lidí co nemaji rádi když se z kytary dělá počítač. Snad jen ta barva je nádherná 8) .. Když to někomu vyhovuje proč ne, já bych si ale vždycky raději tu minutku na pódiu sám ladil než abych měl na kytaře jakejsi digitální poťák co vypadá jak ovladač k nějakýmu hypermodernímu sporáku
Nehovriac o tom, že kvoli tomu ladiacemu potaku, museli vyhodit tone potak, cize Tone je spolocny pre oba snímače, a to by som ja teda rozhodne nechcel, potrebujem zvlášť ovládanie pre každý
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

je fakt ze je to takovej pokus o vylepseni nevylepsitelneho, uz jim asi dochazi kvalitni drevo, tak to chtel dotahnout elektrikou :)
za chvili by tam mohli dat samplovaci procesor a lidi by hrali jen to, na co maj um...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

kubog píše:
Finnegan píše:Vůbec se mi nelíbí ty snímače, kobyla,průhlednej pickguard a ty displeje fuj... připojuju se do klubu lidí co nemaji rádi když se z kytary dělá počítač. Snad jen ta barva je nádherná 8) .. Když to někomu vyhovuje proč ne, já bych si ale vždycky raději tu minutku na pódiu sám ladil než abych měl na kytaře jakejsi digitální poťák co vypadá jak ovladač k nějakýmu hypermodernímu sporáku
Nehovriac o tom, že kvoli tomu ladiacemu potaku, museli vyhodit tone potak, cize Tone je spolocny pre oba snímače, a to by som ja teda rozhodne nechcel, potrebujem zvlášť ovládanie pre každý
Jo, tohle mi dost vadí na BFG, taky jen 1 Tone přitom každej snímač to potřebuje jinak (P90 víc, BB míň) .. takže při každym přepnutí měnit :x
I´m wheels... movin´wheels
kubog

Příspěvek od kubog »

Tonda píše:
Jo, tohle mi dost vadí na BFG, taky jen 1 Tone přitom každej snímač to potřebuje jinak (P90 víc, BB míň) .. takže při každym přepnutí měnit :x
Hej ale v BFG stačí vyhodiť (IMHO nepotrebný) killswitch a doletovať ďaľší tone poťák, čo nieje absolútne žiaden problém
Tonda

Příspěvek od Tonda »

jasně, místo killswitche dát přepínač snímačů, jak to lidi dělaj..
Já jsme ale línej, to udělám až tam budu dávat wolfetona a RS kit, tak přijdou všechny poty vyměnit.
I´m wheels... movin´wheels
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Lidi co to je ten killswitch?
Jsem strašně lýnej to hledat, kdyžtak mě neodpovídejte, já se naštvu a najdu si to sám :wink: ale jestli tu bude někdo tak hodnej, tak mu pošlu pěknýho smajlíka :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

RJ píše:Lidi co to je ten killswitch?
Jsem strašně línej to hledat, kdyžtak mě neodpovídejte, já se naštvu a najdu si to sám :wink: ale jestli tu bude někdo tak hodnej, tak mu pošlu pěknýho smajlíka :wink:
Takový tlačítko na kytaře, co když zmáčkneš, tak vypne zvuk, když ho pustíš, tak se zase zapne :P
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Nero píše:
RJ píše:Lidi co to je ten killswitch?
Jsem strašně línej to hledat, kdyžtak mě neodpovídejte, já se naštvu a najdu si to sám :wink: ale jestli tu bude někdo tak hodnej, tak mu pošlu pěknýho smajlíka :wink:
Takový tlačítko na kytaře, co když zmáčkneš, tak vypne zvuk, když ho pustíš, tak se zase zapne :P
kurna tak to je našlapaný. Tož tady to máš :arrow: :mrgreen:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Dany

Příspěvek od Dany »

Hodne zajimave...doba si zada pokroky...kazdemu se to nemusi líbit,ale uz v 60.letech se zacali delat mutace a to posudte sami je dost divne.....Nejsem pro vestavěné efekty:

http://www.grouseguitars.com.au/sold/godwin2.htm

http://www.weirdvintageguitars.com/misc ... t_044.html
Finnegan

Příspěvek od Finnegan »

ale fuj, vypadá to jak kdyby se pan Spock ze Startreku nudil a přidal si k ovládacímu pultu struny
OneXRoundTheSun

Příspěvek od OneXRoundTheSun »

vsechny tyhle elektronikou narvany zazraky sou divny ..
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

http://www.grouseguitars.com.au/sold/godwin2.htm

jenze tohle funguje trochu jinak... je to kytara a organ v jednom... dva nastroje v jednom. budu na to clovek muze hrat jako na kytaru a nebo to prepnout na organ a mit z toho organ...

tady je video podobneho nastroje.. myslim, ze je to mazec :)

( tu ultra zabavnou estradu nevnimejte )

http://www.youtube.com/watch?v=RtUrpzkfeuI
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Byt ta kytara normal se dvema tonovyma clonama a ja byt prachac tak ji beru z fleku , vypada nadherne a ze to ma automatické ladení? čert to vem aspon mi to trochu zkrati cas potrebny k naladeni a ja budu moct dl hrát...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“