Krank-Rev Jr pro head
Pravidla fóra
No objednal sem ji asi v pátek další týden v úterý volali že došla a že ji hned budou expedovat....byl už pátek a kytara nikde tak jim tam volám co se děje prej že ji asi zapoměnli odesla tak ji znovu chtěli odeslat asi cca za 40minut mivolala prodavač který to se mnou původně řešil že ji odeslal v to úterý.tak se podíval na ppl a tam měli napsané odmítnuto-vůbec k nám nedojeli.....urgoval je aby to dovezli ten den ale pořád na to srali tak sem tam poslal tatku a tomu řekli že to měli nachystané na rozvoz na pondělí.... 
-
OneXRoundTheSun
tyjo zajimavy, ja s nima nikdy problem nemel, vzdycky do druhyho dne ..akorat jednou mi dovezli neco trosku omlaceny, protoze to v dodavce vypadlo z krabiceDirX píše:No objednal sem ji asi v pátek další týden v úterý volali že došla a že ji hned budou expedovat....byl už pátek a kytara nikde tak jim tam volám co se dìje prej že ji asi zapomìnli odesla tak ji znovu chtìli odeslat asi cca za 40minut mivolala prodavaè který to se mnou pùvodnì øešil že ji odeslal v to úterý.tak se podíval na ppl a tam mìli napsané odmítnuto-vùbec k nám nedojeli.....urgoval je aby to dovezli ten den ale poøád na to srali tak sem tam poslal tatku a tomu øekli že to mìli nachystané na rozvoz na pondìlí....
U PPL je naprosto nemozny se s nima nejak rozumne domluvit ohledne casu predani. K nam vozili mezi 12. a 13. hodinou a to jsem vetsinou mival jeste skolu, vetsinou jsem to musel resit tak, ze jsem nesel na hodinu! Jindy to nebyli schopni dorucit - jina moznost byla jet do depa, do ktereho se MHD temer neda dostat a trva to tak hodinu a pul (tam a zpet).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
PPL zasadne uz neposilam, protoze u nas jezdi takovej mladej "parchant" a ten je schopnej mi v 6 rano zavolat, ze ma pro me balik a ze u nas bude okolo 12ty hodiny (proc mi kurna vola o sest hodin driv?) A chovani ma teda naprosto neskutecny....Wohma píše:U PPL je naprosto nemozny se s nima nejak rozumne domluvit ohledne casu predani. K nam vozili mezi 12. a 13. hodinou a to jsem vetsinou mival jeste skolu, vetsinou jsem to musel resit tak, ze jsem nesel na hodinu! Jindy to nebyli schopni dorucit - jina moznost byla jet do depa, do ktereho se MHD temer neda dostat a trva to tak hodinu a pul (tam a zpet).
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Bude nějakej report, video, nebo mp3DirX píše:už mi došel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratuluju.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Něco určitě pošlu ale nevím kdy mám málo času (pořád ta blbá práce)zajdu ke kámošovi do zkušebn a tam to vyzkouším s randallem a hodím report ale jak říkám asi kolem vánoc volno mám až na štedrý den....afektband píše:Bude nějakej report, video, nebo mp3DirX píše:už mi došel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
gratuluju.
chce to i fotkyDirX píše:dobře jestli mi to mikrák pobere tak tu večer něco bude
Nebo to postni na imageshack.us a tam budeš mít přímo kódy, který vložíš do příspěvku.DirX píše:no poznat to trošku jde ale jenom trošku jak su vkládají obráziky?:D
Čoveče, už by to opravdu chtělo, abys sem něco hodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s