Sonic Youth nej album

Vše o kapelách a hudebnících ...
holkoun

Re: Sonic Youth nej album

Příspěvek od holkoun »

kult Nirvany rozhodne v CR bezel uz v 91 (nikoliv 92, to uz to byla masovka)... to si pamatuju celkem presne....
krade

Příspěvek od krade »

ty jo...rozhodně jedna z mejch nejoblíbenějších kapel, takže těžká otázka. poslední 3 alba jsou naprosto výborný - sonic nurse, rather ripped a ethernal. vemte si, že těm lidem je tak přes padesát a pořád udávaj směr - jsou prostě v čele celýho toho "úmírněně" rozskřípanýho pelotonu. nebejt sonic youth, tak kde by dneska byla celá ta vlna kapel z New Yorku, nad kterejma onanujou vyhajpovaný a vystajlovaný redaktoři rock a popu...každopádně doporučuju obrátit pozornost i k těm ranejm,noisovejm deskám. confusion is sex nebo sister. moje oblíbená je i experimnetal jet set - výborný spojení hluku a popu...ps: a co říkáte na to, že konečně fender začal dělat modely jazzmasterů lee ranalda a t. moora? mě se teda upřímně moc nelíběj...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

holkoun píše:kult Nirvany rozhodne v CR bezel uz v 91 (nikoliv 92, to uz to byla masovka)... to si pamatuju celkem presne....
Nevermind vyšlo 24.9.1991. Opravdu to už bylo v roce 91 na kult? Já jsem to slyšel až cca v říjnu 91 a do té doby jsem nikdy o Nirvaně neslyšel. Ani nikdo z mých přátel. Ale možná jsem se nepohyboval v těch správných kruzích ...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Kult je docela silne slovo, resp. nevhodny vyraz... ten kult vznikl az po skonu zpevaka, rekl bych... :mrgreen:
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Jester píše:
holkoun píše:kult Nirvany rozhodne v CR bezel uz v 91 (nikoliv 92, to uz to byla masovka)... to si pamatuju celkem presne....
Nevermind vyšlo 24.9.1991. Opravdu to už bylo v roce 91 na kult? Já jsem to slyšel až cca v říjnu 91 a do té doby jsem nikdy o Nirvaně neslyšel. Ani nikdo z mých přátel. Ale možná jsem se nepohyboval v těch správných kruzích ...
Vidis, tak to ja asi jo:-)... Mas samozrejme pravdu v tom, ze ta masovka se naplno rozvinula az o trochu pozdeji.. (no po smrti kombajna do toho sly i desetilety holcicky)....Ale jinak v 91 ten kult uz naplno probihal. Tehdy se alba vydavali stejne rychle jako ted, ale prodavalo se jich nepomerne vic a rychlejc, takze popularita rostla geometrickou radou. Byl tu doslova hlad po zahranicni hudbe. Radio 1 frcelo na rocku, Nevermind frcel od pocatku skolniho roku....Jeste chvilku pred tim se zaclo prodavat Ten od Pearl Jam, takže grunge vlna uz nabirala obratky
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“