Kombo k elektroakustice
Pravidla fóra
Re: Kombo k elektroakustice
akustika + univerzál pro vše ostatní : http://hudebnibazar.cz/solton-chorus-50-fs/ID961286/
měl jsem roky a bez připomínek.
měl jsem roky a bez připomínek.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
...
Naposledy upravil(a) IvanB dne 20.07.2016 12:56, celkem upraveno 1 x.
Z levnějších by ti mohl dobře posloužit Kustom Sienna, na bazarech se celkem pravidelně objevují 30W i 65W varianty za rozumné ceny.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
dravím všechny případné čtenáře,
Podle mě nejlepčí volba je německé kombo AER alpha nebo compact 60. Hraju na něj a zpěvačka do něj také zpívá . Je to špička a pro akustickou kytru patrně není lepší volba ( v cenách do 30000kč). kromě to ho , že na tyhle komba hraju je také na bazaru prodávám. Nedělám si reklamu ale prostě Vám chci říct , že jsou fakt dobrý! Vyzkoušejte si je někde.
Podle mě nejlepčí volba je německé kombo AER alpha nebo compact 60. Hraju na něj a zpěvačka do něj také zpívá . Je to špička a pro akustickou kytru patrně není lepší volba ( v cenách do 30000kč). kromě to ho , že na tyhle komba hraju je také na bazaru prodávám. Nedělám si reklamu ale prostě Vám chci říct , že jsou fakt dobrý! Vyzkoušejte si je někde.
Tenhle tvůj spam patří na Tržiště, ne sem.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
OT:
Hleďme, konečně přiznaný prodavač - kde je Diogenes?
| Cruel YT | Cruel sptf
Kombo k elektroakustice
Taky hraju na AER, ale na zpěv bych tohle kombo nikomu nedoporučil. Na akustickou kytaru je tenhle aparátek fajn, ale cenově je to hodně přestřelené.
Informace pro cherredu: Protože každý z diskutérů má (doufám) svůj rozum, prodavači či neprodavači sem mohou psát cokoli a bude to stejně jedno, protože úsudek si udělá každý sám.
Informace pro cherredu: Protože každý z diskutérů má (doufám) svůj rozum, prodavači či neprodavači sem mohou psát cokoli a bude to stejně jedno, protože úsudek si udělá každý sám.
Titul, kterým mne obdařili místní nedůvěryhodní prodavači je spíše ukázkou jejich malosti a hlouposti. 
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby si každý dokázal udělat úsudek sám, tak by celý marketing se svou reklamní mašinérií mohl jít k šípku. Zdravý úsudek si dokáže udělat tak 5% lidí.
Mimochodem, když se před cca desti lety mrňavá AER Alpha s příruční brašnou v ceně začala šířit i Českem, tak si ji kamarád koupil ( z kapely Urband ) za těžké háky a měl jsem možnost si to dost dobře vychutnat. Určitě to je použitelné a oproti třeba Marshall AD 50 to jakž takž hraje. Ale to je tak všechno. Výhodou je hlavně snadná přenosnost i v MHD na místo činu.
Mimochodem, když se před cca desti lety mrňavá AER Alpha s příruční brašnou v ceně začala šířit i Českem, tak si ji kamarád koupil ( z kapely Urband ) za těžké háky a měl jsem možnost si to dost dobře vychutnat. Určitě to je použitelné a oproti třeba Marshall AD 50 to jakž takž hraje. Ale to je tak všechno. Výhodou je hlavně snadná přenosnost i v MHD na místo činu.
komba AER me bavi zvukem, velikosti i hlasitosti, ale mene uz cenou. Casem spis pujdu cestou nejake male slusne aktivky (treba RCF 310) a slusneho preampu / multaku, tam imho zpev i kytaru poridim v jednom baleni lip.
Já mám Rolanda AC60 a spokojenost. Třetinová cena oproti AER a na to moje brnkání....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poněvadž jsme s kolegou šli do hraní s impulsem, tak po přímém porovnání jsem 310A prodal a koupil 710A, protože hraje o level líp. Na samotnou aku je to samozřejmě předimenzovaný nesmyslKinx píše:komba AER me bavi zvukem, velikosti i hlasitosti, ale mene uz cenou. Casem spis pujdu cestou nejake male slusne aktivky (treba RCF 310) a slusneho preampu / multaku, tam imho zpev i kytaru poridim v jednom baleni lip.
Podle mých porovnávaček se ke zvuku těchhle aktivek přibližujou až drahá komba. Akorát bedny holt nemají tu vstupní prempovou výbavičku - ovšem je otázkou nakolik ty preampy potřebujou lidi s onboard preampy v lubu, že. Moje Takamína s Anthemem hraje rovnou do RCF luxusně.
| Cruel YT | Cruel sptf
Spíše než preampy jsou potřeba správné korekce, aby to "dobře hrálo". Srovnávat PA a kombo je jako srovnávat hrušky a jablka.cherreda píše: Podle mých porovnávaček se ke zvuku těchhle aktivek přibližujou až drahá komba. Akorát bedny holt nemají tu vstupní prempovou výbavičku - ovšem je otázkou nakolik ty preampy potřebujou lidi s onboard preampy v lubu, že. Moje Takamína s Anthemem hraje rovnou do RCF luxusně.
Doporučuji checknout setupy předních světových akustických kytaristů, případně se přijít podívat na živé vystoupení např. Adama Raffertyho, který bude příští měsíc v ČR na několika místech vystupovat.
PS: Malá ukázka komba AER v akci ...
Titul, kterým mne obdařili místní nedůvěryhodní prodavači je spíše ukázkou jejich malosti a hlouposti.