v PODx3 máš takových efektů (vím to mám XT) ...minimalne dva sustainery MXR danacomp a CS3 --- takze mi to prijde divneahomonicky píše:No možná jsem se šatně vyjádřil. Měl jsem na mysli něco na způsob sustaineru. Hrajeme do linky a imitace lampáků v mém efektu je sice slušná, ale zkrátka nestačí na to, co jsem chtěl. Jinak vlastním Line 6 Pod X3 live a kytaru Fender Stratocaster origoš USA s humbuckerem. Tedy asi ne úplný blbosti. Ale teď jsem zkrátka narauil na skladbu, kde potřebuji, aby mi tón zněl cca. 6 sec ve skoro původní síle po úhozu a nejsem schopen toho zatím nijak docílit
pokud ti nestaci boss cs3 ktery tam je jako klasicky sustainer a me teda funguje paradne
používám takový menší trick na nekonečný sustain pro písen With or without you (U2) kde je celý začátek defacto sustain
celý trik spočívá v nastavení reverbu a delaye ovsem take v tom jak mas sikovne prsty a jak se naucis mini pidi rychle vibrato
nastav si v POD toto:
stom box: autoswell ramp 14% depth 53%
mod: sine chorus
delay: analog s modulaci chorus (memory man) delay tam dle tempa pisne nastav na dotted 8 a modulaci chorusu dej kolem 30% rychlost davam na 75%)
reverb: large hall vsechno na 100% krome decay to staci vetsinou kolem 80%
pak uz si s tim jen hraj a vychytej si to dle libosti