Digitální piano do 30 000 Kč

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
PtJaa
Moderátor

Re: Digitální piano do 30 000 Kč

Příspěvek od PtJaa »

pavlii píše:Jen bych uvedl na pravou míru termín "B-stock". Nejedná se v žádném případě o definici "poškozeného kusu" (bráno obecně); jak je ostatně napsáno v nápovědě na Thomann webu, B-stock jsou plně funkční zařízení s možnými mírnými známkami používání, neboť se jedná o vrácené zboží v rámci 14-30 dnů od nákupu. Výrobky mají plnou záruku. Pokud by se mělo vyskytovat nějaké poškození, mělo by být správně vyjmenováno v popisu.
P.
Haha, já jsem si opravil svůj příspěvek, než jsi stihl zareagovat! 8)

Ano, máš pravdu, původně jsem chybně napsal "poškozený kus". Přesto - sleva 10 000 Kč je myslím na Thomanna dost, tak jsem chtěl zdůraznit opatrnost.
Kawai CA65 :: Galaxy Vintage D, Vienna Grand a Giant :: Pianoteq 5 Stage :: Kontakt :: Reaper
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:-D :-D to je švanda totok :-) jasnačka - opatrnosti není nikdy dost, ale jak píšu, na B-stock věci jsou standardní záruky, takže i kdyby se prodejce "uklepl" a něco důležitého by nanapsal do popisu, není problém standardně vrátit (čímž z toho opět vznikne B-stock).

OT: teď mi došel ten princip relativity zde popsaný: kdyby se pár lidí domluvilo, tak by mohli udělat tohle B-stock kolečko několikrát po sobě a výsledná cena by potom mohla být zatraceně zajímavá... 8) :-D

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Vzhledem k tomu, že z vráceného B-stocku bude vždy jen další B-stock a ne C-stock (D-stock, atd.) s cenou už by to asi moc nehnulo.
SRY za OT.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:twisted: :mrgreen:

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“