Jaký efekt - bude to takhle mít dobrý zvuk?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

pupack píše: Zoom je jako Hyundai a Line6 jako BMW ;) asi tak...
Hele pupack je nezadržitelnej optimista, který je schopen spoustu lidí tím svým optimismem nakazit. Takže doporučuju jeho názory filtrovat nějakým pesimistou - třeba mnou. Dostaneš pak slušný vážený průměr :-). Za mě multiefekt určitě ne. Jinak bych si minimálně vše pořádně vyzkoušel. Ten Zoom má výhodu v tom, že to má aspoň jednu elektronku (nějak jsem vyhodnotil, že co nemá aspoň jednu elektronku, tak mi nesmí do bytu - to je samozřejmě nadsázka), tak by z toho nemusel lézt úplně šitózní zvuk. Možná by taky nemusel být špatný Vox Tonelab LE, ten má taky jednu elektronku v sobě. Takže doporučuji vyzkoušet.
BTW to, že něco má tisíce možných nastavení (u Boss GT10 jsi si mohl volit mikrofon, který snímá zvuk, jeho vzdálenost v cm od repra, typ repra, zpoždění mezi komby v ms, ...), ještě neznamená, že z toho poleze trochu slušný zvuk.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

snad jen poopravit že sou tam ty lampičky dvě, ale to snad podle mě taky není kritérium pro to jak bude dobrý a ucházející zvuk. za mě multiefektům rozhodně ano. jednouduché přepínání, stovky různých kombinací... a ty dva wahy, a ten expression... ale tím podem bych taky nepohrdnul. myslím že by bylo nejlepší kdyby sis to mohl zkusit... u nákupu za 10 litrů, učritě doporučuju skusit
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pro mě je také ale celkem dost podstatné kriterium to, že POD používá spouty kapel, kytaristů a studií... čili to asi o něčem svědčí žejo :)) kdežo o zoomovi nevim že ho měl Hammet v pedalboardu :D a ta lampa je tam asi tak platná jako u hybridního komba...
Naposledy upravil(a) pupack dne 9.02.2009 20:18, celkem upraveno 2 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

brazdil.radek píše:heej tedkom se shlídl tohle videjko:
http://www.youtube.com/watch?v=-ctXyNS0u3Y
a teda čumim... ten zvuk je uzasnej... ae to asi dela hodne to tele co? z toho strata neco podobnyho asi moc nevytahnu ze...
tenhle zvuk dostaneš ze strata v pohodě, je to čistě simulace komba Fenderu Blackface Lux 1964 která je po Vox ac30tb z těch simulací v PODu zrovna nejpovedenější
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

pupack píše:pro mě je také ale celkem dost podstatné kriterium to, že POD používá spouty kapel, kytaristů a studií... čili to asi o něčem svědčí žejo :)) kdežo o zoomovi nevim že ho měl Hammet v pedalboardu :D
V tom případě tedy multiefekt ano, G System, používá ho můj oblíbenec S. Wilson. No a potom ještě pár PRSek k tomu, Bad Cat a kruci, hlavně jeho talent. :D
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“