Cubase SX 3
Pravidla fóra
Re: Cubase SX 3
MIDI podporoval uz stary Cool Edit myslim.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ano? (U prvních verzí o tom rozhodně nejsem přesvědčen) Otázkou je, jak? Nechtěl bych aby to tady opět bylo o tom "egu" - Oba víme, že Audition není Cool Edit, i když z něj ze značné části vychází.
A ano souhlasím, že Audition už je v jistých ohledech s Cubase srovnatelný.
A ano souhlasím, že Audition už je v jistých ohledech s Cubase srovnatelný.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Ja myslim, ze pri nahravani kapel clovek maximalne vyuzije nahravani MIDI z klaves a potom zaveseni nakych VSTi, maximalne kvantizaci. Uz nevim jiste, jestli to Audition umi, ale jsem o tom presvedcen.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
když seš studen a rozhoduješ se, že si software koupíš (koupit neznamená tahat z torrentů!), tak máš dvě možnosti:Atkins píše:Cubase vs. Cool Edit? - No co se tady člověk nedoví? Taky dobrý.
a) koupit na to, na co bys mohl mít..
b) pokusit se sehnat nějak levněji to co chceš mít..
Ano cool edit je proti cubase děcká hračka. Midi rozhraní má udajně už 2.0 ikdyž teda nevím jak to tam chodí. Nicméně neumí VST, který sem zvyklej používat.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Zalevno je Reaper a umi vetsinu funkci, co ma minimalne SX3, nektery dokonce i navic. Rozhodne stoji za zkousku a licence za 60 dolaru je skoro vtip
Zvlast v porovnani s cenou Cubase (neosekane verze).
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jjj, tak tak
P.
P.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
sakra díky, du to očíhnout..Wohma píše:Zalevno je Reaper a umi vetsinu funkci, co ma minimalne SX3, nektery dokonce i navic. Rozhodne stoji za zkousku a licence za 60 dolaru je skoro vtipZvlast v porovnani s cenou Cubase (neosekane verze).
Než si ten Reaper koupíš,možu poskytnout na studijní účely jeho portable verzi.
Když tak SZ
Když tak SZ
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
neodolal sem a hned sem si v tom něco zkusil. Na první pihled okleštěnější než cubase, ale zdání klame... 6ádnej problém s drivrama, s konfigurací...ovládání jednoduchý, vše co potřebuju to umí.. Myslím, že o cubase už ani přemejšlet nebudu...
Na 30 dni muzes zkouset plnou verzi, neni nijak oklestenaLachim píše:Než si ten Reaper koupíš,možu poskytnout na studijní účely jeho portable verzi.
Když tak SZ
turbo: Jediny, co nema a co mi "vadi" je absence warpingu (ale s tim jsem se stejne nikdy nenaucil poradne pracovat) a integrovanych VST a VSTi, ktery ale stejne lze snadno nahradit freeware pluginama.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ta portable verze by neměla být okleštěná ani po 31 dni 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Tak tomu se ale rika warez a to tady nabizet nemuzes. A dej si na to bacha, tohle je v pravidlech a zrovna u tohoto pravidla hlidame velmi pozorne a nekompromisne jeho dodrzovani.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No sorry Lachime, ale krást soft za 60 babek je teda vyloženě pod úroveň....
P.
P.
Ja to nabizel na studijní účely a přez SZ. Ale klidně to všechno smažte.
A nic jsem neukrad. Někde jsem na to náhodou narazil a tak to mám na disku v sekci "co kdyby náhodou"
A nic jsem neukrad. Někde jsem na to náhodou narazil a tak to mám na disku v sekci "co kdyby náhodou"
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
- jimiripper
- Kontaktovat uživatele:
potřeboval bych poradit mám cubase 4 a naraval sem do něj kytaru přes guitar rig a importoval jsem wav s bicima ale když chci exportovat celou nahravku do wavu či mp3 tak soubor se oběví a přehrávase ale není nic slyšet nevíte čim to je prosím?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se říká psaní jedním dechem a ještě k tomu docela šílenou češtinou
No nic. Předpokládám, že ostatní WAV a MP3 věci se přehrávají normálně. Máš při exportu z Cubase správně nastavené lokátory (L a R)? Máš v exportním dialogu vybranou správnou výstupní sběrnici (myslím, že už 4-ka umí vyexportovat podle sběrnic)?
P.
No nic. Předpokládám, že ostatní WAV a MP3 věci se přehrávají normálně. Máš při exportu z Cubase správně nastavené lokátory (L a R)? Máš v exportním dialogu vybranou správnou výstupní sběrnici (myslím, že už 4-ka umí vyexportovat podle sběrnic)?
P.
- jimiripper
- Kontaktovat uživatele:
Nu psal jsem to v práci tak to byla taková rychlovka
vůbec právě nevím jak se tam nastavují ty lokatory nastavují a to stejný ta sběrnice. Já jsem předtím používal audacity nebo jak se to jmenovalo tady je na mě moc čudlíku:D
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A teď už píšeš z "domova"?nevím jak se tam nastavují ty lokatory nastavují
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2jimmi: mno tak lokátory se nastavují třebas klikáním levým a pravým tlačítkem na pravítku časové osy tuším, ale já bych ti nejdřív doporučil nastudovat aspoň Getting Started manuál (je hubenější)
holt moc čudlíků vyžaduje moc studia, s tím se musíš smířit
P.
P.
Ahoj. Připravuju v SX3 nějaký podklady do hudby a mám problém... nemám MIDI keyboard, tak hudbu naklikám v guitar pro, MIDI soubor vložím do Cubase, aplikuju VSTi (V mém případě MinimogueVA) synťák, ale ať už nastavím jakoukoliv předvolbu, tak při začátku midi stopy se přepne zpět do původní.. Jak to mám udělat aby šla bez problémů ta předvolba co chci?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek