Les paul Od staggu

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Pak ho nafoť :) celkem by mě to zajímalo... hned vedle bachů máme garáž, kde zkoušíme, tak mě zajímá jestli tam dokážou udělat i pořádného strata, protože jsem zatím měl v ruce jen jejich LPčka..
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

to klidně udělám ale fakt nevíma asi sem blbej ale nějak se mi sem nedaří dát fotky.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

imageshack.us uploadneš -> dostaneš link -> [img]link[/img]
necross

Příspěvek od necross »

můžeš naprosto polopaticky pro naprostý blbce? co je to uploudnout? já nejsem moc přes pc
Marshall
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

http://imageshack.us tam dáš browse, najdeš si tu fotku z PC, hodíš ji tam, počkáš chvíli, až se to tam uploadne (odešlou data na ten server) a pak ti to hodí ty linky (odkazy) , které sem můžeš hodit...
necross

Příspěvek od necross »

Aha. tak sem to nějak udělal a hodil jsem fotku na topic jackson js30. ale je to nějaký velký :shock:
Marshall
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

necross píše:Aha. tak sem to nějak udělal a hodil jsem fotku na topic jackson js30. ale je to nějaký velký :shock:
joo ještě než to hodíš na imageshack, tak to třeba v malování zmenši.. (v malování dáš Obrázek->Roztáhnout či zkosit a tam to zmenšíš..)
necross

Příspěvek od necross »

ano už se učím. podařilo se mi to ve fotkách našich kytar. díky
Marshall
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

brutal OT :-D
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

charliealpha píše:brutal OT :-D
no kytary Stagg si off topic zaslouží, co řikáte na počasí, už aby bylo konečně sluníčko 8)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Ja jsem z pocasi uplne nemocny uz. Jsem bily jak stena, uz bych potreboval trochu zdravejsiho pigmentu. Takhle vypadam jako vezen, co byl 4 mesice na samotce bez oken! :lol:
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

wikxzen píše:Ja jsem z pocasi uplne nemocny uz. Jsem bily jak stena, uz bych potreboval trochu zdravejsiho pigmentu. Takhle vypadam jako vezen, co byl 4 mesice na samotce bez oken! :lol:
ja sem si řikal, podle fotky :P ale ne .. ja sem taky bělásek, už se těšim až budu rudej :DDD
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Poslední věc k těm Staggům: Jestli někdo myslí,že sou v klidu,tak prosim,ať si to koupí.já jen říkám svůj názor a to sice,že na BaCHa,Fokuse a Vintage rozhodně nemá... To moje SGčko mě stálo 5ku a hraje to jen silou vůle...Musim se neuvěřitelně snažit,abych z toho vytáh v pohodě tón...Nemluvě o ladění a to především u oktávy,která mi na Gčku třeba nejde vůbec naladit,protože mám kámen na konci.
Stagg SG + Guitar Rig 3
Flappie
Kontaktovat uživatele:

Z vlastní zkušenosti

Příspěvek od Flappie »

Z vlastní zkušenosti mohu říct - Stagg ne! Sice to jakože hraje, ale zvuk je neslaný nemastný, pokud navíc nechytneš kus s nějakým defektem a pod...neriskuj zbytečně :idea: :!:
Hard as a Rock
PARMEN

Příspěvek od PARMEN »

Ty vole .. Stagg ne :D:D .. sestrenka ma nejakyho asi za 4500 a poradne ani nedrzi struny .. kazdych 5 minut je to rozlazený, závity po pár použití vyvyklaný .. jak říkali v jedný recenzi .. s touhle kytarou se v kapele neztratíte :D A prej je to se včema staggama stejný ...
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Venca

Příspěvek od Venca »

Od Staggu se mi dostala do ruky akorát jedna basa, a musim říct že je to naposled co sem na takovou značku hrál; naladit to nejde ani s ladičkou, zvuk špatnej, snímače špatný. Za ty prachy co seženeš nějakýho Stagga si mužeš sehat o moc lepšího Ibaneze nebo Corta.
Banhof

Příspěvek od Banhof »

Stagg to je adrenalinová kytara :lol:
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

Banhof píše:Stagg to je adrenalinová kytara :lol:
To sakra...A když se chceš zabavit na dlouhou dobu,stačí si zapojit ladičku,brnknout a počkat,až se ručička ustálí. :lol: Zpravidla zůstává na jednom místě jen v jednu chvílí - když dozní struna. :lol:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Otis píše:
To sakra...A když se chceš zabavit na dlouhou dobu,stačí si zapojit ladičku,brnknout a počkat,až se ručička ustálí. :lol: Zpravidla zůstává na jednom místě jen v jednu chvílí - když dozní struna. :lol:
vyhoda staggu, struny nezni dlouho
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Otis píše:
To vypadá, že by mohla taková kytara být dobrým předmětem ke zkoumání fyzikálních anomálií. :lol:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“