Pak ho nafoť celkem by mě to zajímalo... hned vedle bachů máme garáž, kde zkoušíme, tak mě zajímá jestli tam dokážou udělat i pořádného strata, protože jsem zatím měl v ruce jen jejich LPčka..
http://imageshack.us tam dáš browse, najdeš si tu fotku z PC, hodíš ji tam, počkáš chvíli, až se to tam uploadne (odešlou data na ten server) a pak ti to hodí ty linky (odkazy) , které sem můžeš hodit...
Ja jsem z pocasi uplne nemocny uz. Jsem bily jak stena, uz bych potreboval trochu zdravejsiho pigmentu. Takhle vypadam jako vezen, co byl 4 mesice na samotce bez oken!
wikxzen píše:Ja jsem z pocasi uplne nemocny uz. Jsem bily jak stena, uz bych potreboval trochu zdravejsiho pigmentu. Takhle vypadam jako vezen, co byl 4 mesice na samotce bez oken!
ja sem si řikal, podle fotky ale ne .. ja sem taky bělásek, už se těšim až budu rudej :DDD
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Poslední věc k těm Staggům: Jestli někdo myslí,že sou v klidu,tak prosim,ať si to koupí.já jen říkám svůj názor a to sice,že na BaCHa,Fokuse a Vintage rozhodně nemá... To moje SGčko mě stálo 5ku a hraje to jen silou vůle...Musim se neuvěřitelně snažit,abych z toho vytáh v pohodě tón...Nemluvě o ladění a to především u oktávy,která mi na Gčku třeba nejde vůbec naladit,protože mám kámen na konci.
Z vlastní zkušenosti mohu říct - Stagg ne! Sice to jakože hraje, ale zvuk je neslaný nemastný, pokud navíc nechytneš kus s nějakým defektem a pod...neriskuj zbytečně
Ty vole .. Stagg ne :D .. sestrenka ma nejakyho asi za 4500 a poradne ani nedrzi struny .. kazdych 5 minut je to rozlazený, závity po pár použití vyvyklaný .. jak říkali v jedný recenzi .. s touhle kytarou se v kapele neztratíte A prej je to se včema staggama stejný ...
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Od Staggu se mi dostala do ruky akorát jedna basa, a musim říct že je to naposled co sem na takovou značku hrál; naladit to nejde ani s ladičkou, zvuk špatnej, snímače špatný. Za ty prachy co seženeš nějakýho Stagga si mužeš sehat o moc lepšího Ibaneze nebo Corta.
To sakra...A když se chceš zabavit na dlouhou dobu,stačí si zapojit ladičku,brnknout a počkat,až se ručička ustálí. Zpravidla zůstává na jednom místě jen v jednu chvílí - když dozní struna.
To sakra...A když se chceš zabavit na dlouhou dobu,stačí si zapojit ladičku,brnknout a počkat,až se ručička ustálí. Zpravidla zůstává na jednom místě jen v jednu chvílí - když dozní struna.
To vypadá, že by mohla taková kytara být dobrým předmětem ke zkoumání fyzikálních anomálií.