Jimator píše:Stargate, aha takze ty me dokonce znas! No pani Tomu se rika pamatovak, vim ze sem tam s nekym ten salam dlabal, ale omlouvame se, nevybavim si ani tvar, ani jmeno. Tech lidi je kolem strasne moc. Tak aspon vis, ze nejsem prudic, kterymu jde o to nekoho nastvat. Ja tu hodlam do vsech ryt pro zvyseni kvality tohohle fora. Ad topic Co vas v posledni dobe nastvalo, zklamalo
Jasně v pohodě.Právě proto že tě znám.Setkali jsme se 2x a pokaždé jsme vyhráli salám.Ha.
Jen tak na okraj co říkáš na řadu Furch Bluegrass Vintage?
No divej se, sou to krasne zpracovany kytary, maji takovej ten spravnej bruglasovej tah na branu ... ale neni to muj salek kavy. Ciste subjektivne, ty kytary hrajou krasne a na BG hooodne dobry nastroje. Ale osobne bych si to neporidil, ciste z duvodu toho, ze BG ani kaantry nehraju
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Jimator píše:No divej se, sou to krasne zpracovany kytary, maji takovej ten spravnej bruglasovej tah na branu ... ale neni to muj salek kavy. Ciste subjektivne, ty kytary hrajou krasne a na BG hooodne dobry nastroje. Ale osobne bych si to neporidil, ciste z duvodu toho, ze BG ani kaantry nehraju
Díky za info.Taky se mi líbí ten zvuk.Snad se mi povede na některou ušetřit.Mám zálusk na D-34SR.
Tyjo, to ti nepovim, pac jednak sem dlouhodobe ve Frankfurtu a jednak prehled o jejich skladu nemam. Nicmene, neni nic jednodussiho nez jim zavolat - cislo najdes na www.furch.cz - a zeptat se. Kluci ti to radi reknou.
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
V tom pripadku to bude jenom kosmeticka "vada" na krase. Aspon je videt, ze je pouzivana a ne na okrasu Kdybys videl ty moje nastroje. Jedinej netknutej je mandoska, ale tu sme od kluku dostali loni v cervnu, a jeste poradne nebyla prilezitost ji potrapit. Ale to uz zabiha do OT.
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini