Diky za info! Jeste se zeptam, to vrchni je taky kapsa? A jak je to tezky? Nechci vahu, spis srovnani s klasickym obalem, ne ty uzky sacky za 200, ale jaky to je v porovnani treba s tema rockbagama atd.
Takhle se mi to celkem zamlova, vzhled je sice otresnej, ale to neresim, hlavne kdyz to bude mit hodne uloznyho prostoru na nejaky ty kabely a par krabek se zdrojem - sem linej furt tahat kytaru a batoh s vecma
libil by se mi nejaky mekky a zaroven tvrdy obal mel jsem pred par lety na strata futral ktery byl jakoby mekky a pritom byl vevnitr vystuzeny, mel popruh na zada a dal se v pohode vsude tahat. bohuzel to byl nejaky noname a behem pul roku se rozpadl. od warvicku si po zkusenostech s rockbagem ktery se mi taktez po pul roce rozpadl a vypadla mi z nej pri behu na autobus kytara uz nic nekoupim (mimo stojanu na vic kytar ktere jsou super), tak hledam nejakou alternativu. idealni by bylo aby do nej pasovalo PRS a mel popruh na zada aby se s nim dalo jezdit na kole.
muj sen je vyztuzeny "mekky" futral na zada pro dve kytary (strat a prs) ale to asi nikdo zatim nedela.
Kinx: Chces hodne vyplacanej mekkej obal, nebo lehkej kufr? Lehkej kufr ma nejakej skorepinovej nebo polystyrenovej skelet, kterej je pevnej, ale zaroven dostatecne lehkej. Ty polystyrenovy ale zabiraji dost mista (v podstate vypadaji a chovaji se jako normalni kufry), skorepinovych jsem moc nevidel a budou urcite drahy.
Jinak furtal pro dve kytary jsem uz videl, dokonce mozna i u Tribal Planetu, mrkni na ty jejich stranky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
ha, na to mono jsem nedavno koukal v ramci reklamy v jednom zahranicnim casaku, ale nevedel jsem ze je takhle vystuzeny. super )
jinak by mi vlastne ve finale ani nevadilo kdyby ten futral byl pevnej, jde o to aby mel popruhy na zada, dalo se s nim dost pohjodlne cestovat na kole a nebyl to velky obdelnik.
Ty Mono jsou dost solidní, už jsem je okouknul i na živo. Ale teda abych řekl pravdu, když do toho duálního narveš dvě kytary, tak to je už docela slušně objemný a těžký batoh. Docela bych se bál s tím jezdit na kole, když v tom vezeš PRSo. Přece jen bych nedal ruku do ohně za to, že to ten futrál zvládne, když sebou sekneš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Ty Mono jsou dost solidní, už jsem je okouknul i na živo. Ale teda abych řekl pravdu, když do toho duálního narveš dvě kytary, tak to je už docela slušně objemný a těžký batoh. Docela bych se bál s tím jezdit na kole, když v tom vezeš PRSo. Přece jen bych nedal ruku do ohně za to, že to ten futrál zvládne, když sebou sekneš.
tak jasne kdybych se hardcore vysekal na kole tak by to asi tak tak prezil i ten origo prs kufr (i kdyz to je snad nejlepsi kufr na kytaru jakej jsem kdy videl) ale i tak by se mi libil futral na dve kytary.
asi to spis vyresim casem tim ze poridim nejakyho strata na doma a na kalby (prs vozim porad) a mono futral na jednu kytaru.
OT gratulace k PRS uz jsi ho zkousel v tom mono obalu? zatim mi prijde jako takova nejrozumejsi varianta (bohuzel taky nejdrazsi)-
Hele, ten kufr by to snad vydržel, vypadá dost solidně! V tom mono futrálu jsem to nezkoušel, za prvý jsem to mono zkoušel dřív, než PRS došlo, navíc na kytary.cz běžně nechodím s vlastní kytarou v ruce Nicméně možná že časem to vyzkoušet budu, přece jen ne vždy se mi bude chtít tahat s kufrem v ruce.
A díky za gratulaci
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
mno nevim kolik vazi ta tvoje, ale pro me je cesta vic jak 500m s tim kufrem docela zahul hlavne me na nem stve to ucho, mimo vahy.
jinak odkud sis ji nechal poslat? dorazila v pohode? ja uvazoval ze si ji necham poslat z nejaky zeme EU ale nakonec jsem si pro ni zajel osobne, mel jsem strach co mi prijde za kus.
Ještě jsem ji nikam daleko netahal, to teprve příjde... A asi to dopadne tak, že si řeknu, že kufr nechám na "nošení" autem a na chození budu přenášet v tom, co mám od Tribal Planet a v čem ted nosím SZ. A pak případně časem budu řešit mono nebo tak něco...
Více po SZ, ať tu nesviníme off-topicem...
ja mam pouze rozpadly rockbag a prijde mi zlocin v tom nosit cokoliv, i svoji nahradni kytaru (cort strat za 5k) pro kterou bohuzel nemam jiny obal. musim pockat na to mono