Zavěšování tomů 14" a větších

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Když "kotel" tak raději s nožičkami a nebo zavěšený??

14" a víc jedině na podlahu
8
47%
jakýkoliv rozměr jedině zavěsit na pevný stojan či rampu
4
24%
neřeším, je mi to buřt
5
29%

Celkem hlasů: 17

MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Zavěšování tomů 14" a větších

Příspěvek od MáraZ »

Monikad píše:
JackLemon píše:Myslím že dobré..Jinak ty jsi dělal přez photo a nebo je na to snad nějakej program ? :D
Typla bych si oficiální web DW a tam prográmek "Kitbuilder" :))))
Přesně, http://www.dwdrums.com/kitbuilder/kitbuilder.asp + nějaký pomocný práce v malování jako třeba ten metronom co tam je,nebo ty popisy na činelech a kruh na chině a je to hezký :-)
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

Monikad píše: Hezký. Mýma očima, teda dle toho co jsem zvyklá mít kolem sebe já, je to trochu "ekonomy" no miniaturizace vládne!§ taky dokážu zahrát na takovouhle sadu, ale komfort je komfort... hlavně že ti to vyhovuje.
Já se třeba nikdy nenaučila používat kotel vlaevo vedle hajtky. je to poměrně často k vidění, no já tomu nikdy na chuť nepřišla. 22" ride už je docela nářez, to jediný mi přijde přehnaně velké.
Jinak mě by chyběl nějaký ten splashík no a jak nemám alespoň 2 18" crashe (k dalším menším) jsem docela nesvá.... :roll:
Tak jasný,každýmu co vyhovuje.A ten ride je Anatolian Expression 22" Power ride,je to kovadlinka a mě se líbí :-) S tim splashem nevim,spousta bubeníků ho v tom mojom stylu co hraju nemá a mě se do něj taky nějak nechce,slyšel sem že splashe moc dlouho nevydržej.Ale teď v neděli jedu k jedný metloš skupině,tak kdo ví do čeho pudu dál.Tak až budu mít hotovo s rozestavením,tak sem hodim fotku,mělo by to být okolo druhý poloviny druhého měsíce prázdnin.Ještě se na to naučit trochu hrát a byla by to jízda :)
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

No Máro držím palce. Že ten ride musí být fakt hutný nářez, tomu věřím :wink:

jakej hraješ vlastně styl?? Já rock, hardrock, poprock,... a tam těch splashů využiju až až :) Myslím ale, že nejde o styl muziky, ale o styl hry. Splashe, nebo více rozměrů crashů, to vše dodává při vhodném používání jakékoliv muzice trochu barvitosti a nenudí.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

taky držím palec k přestavbě a gratuluji k volbě Anatolianů - čeká tě výborný zboží za slušnej peníz. Já mám tyhle Anatoliany:
TS 14 RHHT, NS 20 RDE, EMS 18 LCRH, EMS 16 LCRH a TS 08 SPL. Čínu později.
Absolutní spokojenost, hraji lehčí styly.
Kotel u hajtky taky nemusím ale proti gustu...dokážu si na tom představit nový riffy a supr kombinace.
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

Monikad píše:No Máro držím palce. Že ten ride musí být fakt hutný nářez, tomu věřím :wink:

jakej hraješ vlastně styl?? Já rock, hardrock, poprock,... a tam těch splashů využiju až až :) Myslím ale, že nejde o styl muziky, ale o styl hry. Splashe, nebo více rozměrů crashů, to vše dodává při vhodném používání jakékoliv muzice trochu barvitosti a nenudí.
No hraju po-punk viz : http://bandzone.cz/riotintheair ,na bicí tam nejsem já,je to dělaný v programu,v dobu,kdy já tam ještě nehrál a zpěv je jenom u prvního a druhého songu,byl bych rád za nějaký názor ohledně :) Chystáme se do studia o prázdninách do studia,tak tu pak taky nechám nějakou ukázku :)
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

pehve píše:taky držím palec k přestavbě a gratuluji k volbě Anatolianů - čeká tě výborný zboží za slušnej peníz. Já mám tyhle Anatoliany:
TS 14 RHHT, NS 20 RDE, EMS 18 LCRH, EMS 16 LCRH a TS 08 SPL. Čínu později.
Absolutní spokojenost, hraji lehčí styly.
Kotel u hajtky taky nemusím ale proti gustu...dokážu si na tom představit nový riffy a supr kombinace.
Já zas bez kotle u hajtky ani ránu :) i na koncerty si vozim floor toma :) A nevim jestli si mě pochopil,všechny činely,který jsou na plánku už mám.Takže bych měl kupovat jenom floor tom 16X16,metronom a tom holder http://www.gretsch.cz/grafik/9813DP.jpg
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

To Mára: Poslechla jsem si ty 2 songy z BandZonu a je to hodně dobrý. nejsem sice pravověrná punkerka, dokonce ani nefandím moc trendu českých kapel zpívat nečesky, no je to vaše věc a v rámci stylu se mi to líbí!! Líbilo by se mi to víc, kdybych znala i text, protože ten (a u punku o dost víc než kde jinde) je hodně důležitou součástí skladby, ale fakt dobrý. Netušila jsem že za kopcem od nás (jsem z Kolína) se děje takovýhle šrumec!! :)
přeju ti, abys nekopíroval dokonale ten kompúterový part bubnů, ale abys tomu nandal víc rebelie a barvitosti, jen ten drajf , kterým to ten komp tlačí tam určitě nech!!
Tolik můj názor.. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

Monikad píše:To Mára: Poslechla jsem si ty 2 songy z BandZonu a je to hodně dobrý. nejsem sice pravověrná punkerka, dokonce ani nefandím moc trendu českých kapel zpívat nečesky, no je to vaše věc a v rámci stylu se mi to líbí!! Líbilo by se mi to víc, kdybych znala i text, protože ten (a u punku o dost víc než kde jinde) je hodně důležitou součástí skladby, ale fakt dobrý. Netušila jsem že za kopcem od nás (jsem z Kolína) se děje takovýhle šrumec!! :)
přeju ti, abys nekopíroval dokonale ten kompúterový part bubnů, ale abys tomu nandal víc rebelie a barvitosti, jen ten drajf , kterým to ten komp tlačí tam určitě nech!!
Tolik můj názor.. :wink:
Díky za názor :) On je to takovej punk ne punk,je to spíš ten pop-punk a nebo k tý Americe se to blíží.Já nemám rád ty tvrdý punky s čírama a řetězama a hlavně co zpívaj o hovně a najednou o koze.Mě se líbí právě tenhle typ punku :) Nejsou to žádný texty o hovně,kluci to uměj udělat :)
Jasně že to nekopíruju,nějaký ty nápady se mi tam líběj,tak je tam nechám,ale jinak to dělám podle sebe.Tak díky moc za názor.A nechceš takle náhodou se přiject podivat na nějakej náš koncert ? Myslim že nás čeká 1 výbornej a druhej ještě lepší :) Buď teď do Miřetic 19.6. na fest,kde hrajem od 20:30 a nebo 3.10. do Benešova společně s Rybičkama 48 a Civilní obranou,ale ten je už dost pozdě no.
pehve

Příspěvek od pehve »

MáraZ píše:..Já zas bez kotle u hajtky ani ránu :) i na koncerty si vozim floor toma :) A nevim jestli si mě pochopil,všechny činely,který jsou na plánku už mám.Takže bych měl kupovat jenom floor tom 16X16,metronom a tom holder http://www.gretsch.cz/grafik/9813DP.jpg
jj, tak to máš za "pár" peněz, já myslel že chystáš komplet přestavbu :)
ten kotel u hajtry je fakt dobrej :!:
jakej metronom máš v plánu?
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

pehve píše:jj, tak to máš za "pár" peněz, já myslel že chystáš komplet přestavbu :)
ten kotel u hajtry je fakt dobrej :!:
jakej metronom máš v plánu?
No mělo by mě vyjít na nějakejch 10 litrů.
Po pravdě do metrů moc nevidim,doma mám Matrix MR-550,ale ten je fakt na doma.Myslim že klasika je Tama RW105,tak asi ten.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

MáraZ píše:.....Tak díky moc za názor.A nechceš takle náhodou se přiject podivat na nějakej náš koncert ? Myslim že nás čeká 1 výbornej a druhej ještě lepší :) Buď teď do Miřetic 19.6. na fest,kde hrajem od 20:30 a nebo 3.10. do Benešova společně s Rybičkama 48 a Civilní obranou,ale ten je už dost pozdě no.
Určitě bych to někdy ráda slyšela:) problém je v tom, že se na kšeft, kde nehraju já dostanu hoooodně málo kdy. Chybí ČAS!!! Mám docela nacvaklý diář... na BandZoneCZ si najeď moji stránku (fanoušek LadyDevil17) a tam v blogu je můj rozpis zatím do konce léta.
19.6. hraju zrovna v Dědové u Hlinska od osmi tak do dvou do rána tancovačku..... mimochodem v tom mém diáři na léto najdeš i ty Miřetice!! :wink: Dle nápovědy z diářku vidím, že to bude 29.8 tancovačka s PROFILem, ale protože tomu bude předcházet ještě odpolední 2-3 ho´dky hraní s RED GUITARS na Chrudimských Slavnostech piva... no bude to masakr na logistiku a timing mého dne.... nemluvě o fyzičnu, protože ten den ráno mi končí turnus 3 po sobě jdoucích nočních směn v továrně....

Co bude v tom říjnu zatím nevím... to mají v rukou manažeři co mi kšefty bookují. :roll:
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

Jo,v pohodě.Jen jestli myslíme ty samý Miřetice,protože v ČR sou troje. :D Tak třeba budem hrát někdy v Kolíně.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

MáraZ píše:Jo,v pohodě.Jen jestli myslíme ty samý Miřetice,protože v ČR sou troje. :D Tak třeba budem hrát někdy v Kolíně.
V Kolíně bydlím, ale víkendy tu netrávím a po místních štacích kvůli jednomu mafiánovi prostě už roky nechodím.

No Miřetice co myslím já jsou na Chrudimsku...
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Monikad píše:
MáraZ píše:Jo,v pohodě.Jen jestli myslíme ty samý Miřetice,protože v ČR sou troje. :D Tak třeba budem hrát někdy v Kolíně.
V Kolíně bydlím, ale víkendy tu netrávím a po místních štacích kvůli jednomu mafiánovi prostě už roky nechodím.

To já znám jenom jedny, a ty jsou kousek od Vlašimi
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

DJmanasek píše:
Monikad píše:

To já znám jenom jedny, a ty jsou kousek od Vlašimi
Jo,tak tam to je http://www.mapy.cz/#x=134346174@y=13443 ... _149882753
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“