Ibanez SA 120EX

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

absolute__ píše:Já si koupil Ibanez GRG 170DX a jsem spokojený. Je asi o 2tácy levnější....jediná rozdíl v těch dvou verzích jsou snad snímače....no, jaký jsou vaše názory?
Ono tam jsou vcelku rozdíly - snímače, tremolo a hlavně dřevo. GRG se ted dělají z lípy, SA je mahagonové. Pominu takové věci, jako že RG tvar je zcela odlišný od SA tvaru. Jsou o dvě zcela jiné kytary.

Navíc SA je kvalitativně výš než Gio RG.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Já bych se té kytary rozhodně nebál. Náš kapelník měl jako úplně první kytaru starší typ GSA myslím že 120 tvarově úplně stejná, stejné dřevo, jen konektor z boku ne ze předu a měl tam snímače PSND a já jsem mu ten hutný zvuk s mým tehdy Squierem záviděl. Tahle má ještě lepší snímače. Možná jediný problém je v ladědí, a tremolu. Na to se moc sahat nedalo, jinak se to komplet celé rozjelo. Ale pokus s tím nehodláš dělat nějaké prasečiny tak vřele doporučuju. Myslím že pokud koupíš, neuděláš rozhodně žádnou chybu. Jen si ji nech ještě seřídit po koupi a bude to O.K. Náš kapelník to měl made in Indonesia a bylo to seřízené dost na divoko.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“