vyber komba mzi 6 a 8 000
Pravidla fóra
Re: vyber komba mzi 6 a 8 000
jsem koupil nakonec VT30 a jsem spokojenej 
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Super, já se chystám příští týden - jaký hraješ styl hudby? Které modely aparatur nejvíc používáš?
Díky
Díky
Takze ze zacatku jsem z toho byl docela nestastnej kombo samo o sobe je hodne slozity na obsluhu, ale casem jak jsem je zacal objevovat jsem byl ohromen na ty preseaty se tam vykasli a natoc si tam manualne toto http://www.valvetronix.net/valvetronix/ ... s_611.html jinak na ty strance jde najit hodne presentu jak natocit presne potaky aby ses priblizil zvuku tveho oblibence Jinak toto je takovej univerzal na tohle hraji casto vsechno, pokud chci neco tvrdsiho tak dam cali metal, na cistej tweed 2x12 kazdej si tam nejde to svy 
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Řekl bych, že jsi si vybral dobře - teď budeš drahný čas experimentovat se zvuky a presety a časem asi stejně půjdeš do nějaké plnohodnotné lampy a budeš mít alespoň jasno - co k ní budeš potřebovat, resp. co si nekupovat (stran pastiček ...).
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....