Buldokill píše:Ty prachy bych určitě drcnul do kytary. Tohle kombo nehraje nejhůř a časem pořídíš něco silnějšího. Efekty v něm máš taky, tak na co krabky? Ale jestli chceš experimentovat se zvukem a nemáš jasno co konkrétně bys chtěl za krabku, kup si pro začátek nějaký starší mulťák. Na něm se vyřádíš a časem zjistíš, co by ti nejvíc vyhovovalo a pak koupíš krabky.
právě ale delay je an kombech dost nešťastně řešený.....
Ten delay asi jo, to máš pravdu ale určitě zastávám názor, že základ je dobrá kytara. Když budeš mít mizernej nástroj s bídným zvukem, kvalitním aparátem a efektem to moc nevylepšíš.
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual, Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo Vysílačka: Line 6 Relay g30
jasný no... ten efekt jen pracuje s tím, co už je... Ale jak vidíš, tak mu ty prachy zbudou, tak proč nedat šanci i efektu...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
jestli by si opravdu chtěl tele tak ti můžu jedno doporučit. Měl sem ho před týdnem v ruce a na to že je to Squier to má vážně slušnej zvuk... Za ty peníze je to skoro nedostižný... Chybějo málo a odvezl bych si ho domů...
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
Jak dlouho hraješ na kytaru? Já kdybych zacinal, tak si kytaru za 10k nekoupim...ja koupil ibanu grg 170dx za 5.6k. Sem s ni spokojeny, ale vic krat bych do takovyho risku nesel. Ja ji totiz koupil (pres net), ze se mi libila a par lidi ji pochvalilo
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Ahoj. Podívej se na značku cort .... Včera jsem byl zase po nějaký době v hudebninách a ty epiphone kejtry mi prostě neseděj. Jsou takový divný a podle mě ne moc dobře zpacovaný.. měl jsem v ruce ep custom za 12000 a pak jsem vzal do ruky cortku za 6 ..... cortka vedla I ZVUKOVĚ a to za poloviční cenu myslim že za 10 000 seženeš kytaru značky cort,co bude mnohem lepší než epi ... ale je to jen můj názor,někomu zase nesednou cortíci
jindrak píše:Ahoj. Podívej se na značku cort .... Včera jsem byl zase po nějaký době v hudebninách a ty epiphone kejtry mi prostě neseděj. Jsou takový divný a podle mě ne moc dobře zpacovaný.. měl jsem v ruce ep custom za 12000 a pak jsem vzal do ruky cortku za 6 ..... cortka vedla I ZVUKOVĚ a to za poloviční cenu myslim že za 10 000 seženeš kytaru značky cort,co bude mnohem lepší než epi ... ale je to jen můj názor,někomu zase nesednou cortíci
nebyl si náhodou v hradišti v musiccenter?
i epiny tooho mají spoustu do sebe, určitě bych nerikal ze je cort za 6 lepší než epi za 12... jen ti to možná nesedne
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Určitě vybírej kytaru ne podle toho jak vypadá, ale podle toho, jak ti sedí v ruce a jak je těžka. Je to o ničem hrát na něco co ti nepadne. A až ji budeš kupovat, ošáhni si i tvary který se ti nelíbí. Stoprocentně se ti pak bude líp hodnotit.
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual, Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo Vysílačka: Line 6 Relay g30
Buldokill píše:Určitě vybírej kytaru ne podle toho jak vypadá, ale podle toho, jak ti sedí v ruce a jak je těžka. Je to o ničem hrát na něco co ti nepadne. A až ji budeš kupovat, ošáhni si i tvary který se ti nelíbí. Stoprocentně se ti pak bude líp hodnotit.
tak s tím naprosto souhlasím. znám z vlastní zkušenosti, že oči nejsou všechno. Jel sem si pro gibson explorer protože je podle mě dokonalá kytara. Vyzkoušel sem jí a docela mi seděla, ale nebyl sem si jistej tim na mě nezvykle úzkym krkem. Ale pak sem vzal do ruky ještě gibson BFG(moc se mi ze začátku nelíbila) a bylo to úplně něco jinýho. Silnej krk tak akorát a zvuk tý P-90 tomu se prostě nedalo odolat. Očima se nedá vybírat....
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!