M/B DC5 nebo M/B caliber .50+

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
citizen.one

Re: M/B DC5 nebo M/B caliber .50+

Příspěvek od citizen.one »

gratuluju, obvykle si to s EMG rozumi dobre, to spis kamarad ma nejakou plecku nebo proste nahoda no :)
dz a krup krup jde i bez nakopnuti, ten aparat zahraje cokoli bez pomoci efektu atp...
gothic voodoo by mela bejt fajn volba, obecne to ma rado gibsony...
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

No, Marku, víš, že to moje EMG není ještě vyladěné, nemám tam správné poťáky a tak ^^' Musím to dát dokupy, jinak Caliber fakt hraje hustě, i když ten tvůj solohead jsem měl radši, je fakt, že jsem na něj hrál docela dlouho ^^'
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
xmarox

Příspěvek od xmarox »

Není to voodoo ale gibson sg special gothic ...takže levná plečka.. voodoo je můj tajný sen :( :( ...ten LP od nich mě naprosto dostal
xmarox

Příspěvek od xmarox »

první zkouška Calibera s kapelou....zůstává doma a asi dlouho z domů nepůjde :D:D je to příšera neskutečná a to křoupání mě bere čím dál tím víc :D:D dokonce na tom hrál pekelně i SD SH4, který jinak moc nemusím :D doufám že dojde to SG co nejdřív :D:D
Dzouzef

Příspěvek od Dzouzef »

Chtěl sem se optat jestli vám brumí repro když máte box připojenej k hlavě a hlava je pouze zapojená do sítě? Teď o víkendu jsem se stal majitelem jednoho calibra .50+ ale když jsem si ho zkoušel před koupí tak jsem si ničeho takového nevšiml (ani mě nenapadlo se na to nějak zaměřit a zas nějak výrazný to taky neni a věřím že v tý zkušebně to mohlo i zaniknout) nebo jestli by se něco s tou hlavou mohlo stát při převozu? Bohužel při těch najetejch skoro 200km jsme nějakou díru nechtěně trefili a odnesla to jedna lampa v konci (ty už měli stejně svý odehráno a potřebovali vyměnit).
Cort KX1Q BC (SD-SH6, EMH-HZ); Randall RD5CE; Boss DS1 Japan; futrál; kabely; stojany; trsátka; zámky; metronom ...
citizen.one

me treba docela jo, ale otazka jestli to nejni jen tim, ze brumi trafo - nemame zemeni site a vubec je v siti hodne bordelu, v klubech jsem vzdycky prekvapenej jak ciste mi to hraje :D
Dzouzef

Příspěvek od Dzouzef »

Jo trafo malinko brumí, ale z repráku leze ten brum docela velkej. No ono se to doma zdá všechno vždycky hlasitější. Pamatuju si jak jsem měl doma kombo a říkal jsem si že to je hrůza jak to šumí no a ve zkušebně jsem si toho skoro nevšiml :) jak se to ztratilo. Každopádně seženu nějakýho známýho co jezdí často do Prahy a jsem domluvenej s ESH že to tam hodim na servis a přelampování.
Cort KX1Q BC (SD-SH6, EMH-HZ); Randall RD5CE; Boss DS1 Japan; futrál; kabely; stojany; trsátka; zámky; metronom ...
citizen.one

jj, nebo zkus honzu vladyku - rockwell, tam to vozim ja a celkem mi z s tim udelal divy, pravda uz je to cely znova rucne dvojite prodratovany a kdeco...kazdopadne se v tomhle modelu hodne vyzna...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“