gratuluju, obvykle si to s EMG rozumi dobre, to spis kamarad ma nejakou plecku nebo proste nahoda no
dz a krup krup jde i bez nakopnuti, ten aparat zahraje cokoli bez pomoci efektu atp...
gothic voodoo by mela bejt fajn volba, obecne to ma rado gibsony...
No, Marku, víš, že to moje EMG není ještě vyladěné, nemám tam správné poťáky a tak ^^' Musím to dát dokupy, jinak Caliber fakt hraje hustě, i když ten tvůj solohead jsem měl radši, je fakt, že jsem na něj hrál docela dlouho ^^'
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson Basa: Squier Precision Bass modded Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb Box: Marshall 1936 Hlava:Randall RH 50T Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock http://bandzone.cz/kofein
první zkouška Calibera s kapelou....zůstává doma a asi dlouho z domů nepůjde :D je to příšera neskutečná a to křoupání mě bere čím dál tím víc :D dokonce na tom hrál pekelně i SD SH4, který jinak moc nemusím doufám že dojde to SG co nejdřív :D
Chtěl sem se optat jestli vám brumí repro když máte box připojenej k hlavě a hlava je pouze zapojená do sítě? Teď o víkendu jsem se stal majitelem jednoho calibra .50+ ale když jsem si ho zkoušel před koupí tak jsem si ničeho takového nevšiml (ani mě nenapadlo se na to nějak zaměřit a zas nějak výrazný to taky neni a věřím že v tý zkušebně to mohlo i zaniknout) nebo jestli by se něco s tou hlavou mohlo stát při převozu? Bohužel při těch najetejch skoro 200km jsme nějakou díru nechtěně trefili a odnesla to jedna lampa v konci (ty už měli stejně svý odehráno a potřebovali vyměnit).
Cort KX1Q BC (SD-SH6, EMH-HZ); Randall RD5CE; Boss DS1 Japan; futrál; kabely; stojany; trsátka; zámky; metronom ...
me treba docela jo, ale otazka jestli to nejni jen tim, ze brumi trafo - nemame zemeni site a vubec je v siti hodne bordelu, v klubech jsem vzdycky prekvapenej jak ciste mi to hraje
Jo trafo malinko brumí, ale z repráku leze ten brum docela velkej. No ono se to doma zdá všechno vždycky hlasitější. Pamatuju si jak jsem měl doma kombo a říkal jsem si že to je hrůza jak to šumí no a ve zkušebně jsem si toho skoro nevšiml jak se to ztratilo. Každopádně seženu nějakýho známýho co jezdí často do Prahy a jsem domluvenej s ESH že to tam hodim na servis a přelampování.
Cort KX1Q BC (SD-SH6, EMH-HZ); Randall RD5CE; Boss DS1 Japan; futrál; kabely; stojany; trsátka; zámky; metronom ...
jj, nebo zkus honzu vladyku - rockwell, tam to vozim ja a celkem mi z s tim udelal divy, pravda uz je to cely znova rucne dvojite prodratovany a kdeco...kazdopadne se v tomhle modelu hodne vyzna...