kytary Stagg-pomoc!

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Trick

Re: kytary Stagg-pomoc!

Příspěvek od Trick »

změnil by se nějak zvuk,kdyby k tomu kombu Crate,které jsem poslala v minulém příspěvku,připojil kvalitní reproduktory? má kvalitní reprobedny,tak nás zajímá,jestli by se tím třeba nezlepšila kvalita zvuku..anebo nezhoršila popřípadě..
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Trick píše:změnil by se nějak zvuk,kdyby k tomu kombu Crate,které jsem poslala v minulém příspěvku,připojil kvalitní reproduktory? má kvalitní reprobedny,tak nás zajímá,jestli by se tím třeba nezlepšila kvalita zvuku..anebo nezhoršila popřípadě..
ke kytarovemu kombu musis pripojit kytarove repro...
jinak ti z toho pujde vzdycky jenom neidentifikovatelnej bordel...

at koupi tohle: http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 92:0:0:1:0
je to prakticky totez akorad s lepsim reprem a nestoji to o tolik vic...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
micafica

Příspěvek od micafica »

Proboha! Všechno na světě ... jenom ne Stagg - není nic horšího - nehraje to. Když jsem viděl název fora, tak mě první napadlo, že když si někdo Stagg koupí, tak mu NENÍ P O M O C I !!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Dark Fender

Příspěvek od Dark Fender »

Nebudu psát dlouho, ale pár postřehů. Prve jsi psala, že nechce moc investovat. Dobře. Myslím, že se tu lidi snažili velice seriozně poradit. Pak přišla rána. Tedy alespoň pro mě SEYMOUR DUNCAN na Squiera v ceně do 3.000,-. No to si ze mě děláš srandu. To už by snad bylo lepší si koupit Squiera kolem 5 - 6.000,- a při troše štěstí budeš mít kytaru i na pozdější dobu. Uvažuj ty dáš do kytary za 3.000,- snímač pomalu za 2.500,- to rovnou kup celej set tak za 8 - 9.000,- a jsem zvědav co to v týhle levný kytaře udělá. Pak dej vědět. Navíc předpokládám, že nejste žádný odborníci a tak tě asi ani nenapadne to vyměňovat sama, takže pro tvojí orientaci výměna snímačů + seřízení počítám u slušného mistra 1.000,- - 2.000,-, což po celkové sumarizaci je fakt kšeft jak blázen. Až to sundáš ty původní snímače, dej vědět, já je koupím. Zase by mě zajímalo jak můj Strat za 40.000,- bude znít se squieráckéjma snímačema. Experimentum zdar. Né nic ve zlým, jenom jsi mě fakt pobavila. Hezký den :D :D :D :? 8)
Gibson Les Paul Custom Wine Red GHW, Fender Stratocaster Deluxe Fat Strat HSS Black Rosewood, VHT Classic 6, Peavey ValveKing 212
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

micafica píše:Proboha! Všechno na světě ... jenom ne Stagg - není nic horšího - nehraje to. Když jsem viděl název fora, tak mě první napadlo, že když si někdo Stagg koupí, tak mu NENÍ P O M O C I !!!!
Ale jo Hraje :D stačí se podívat na you tube kde nejmenovaný kytarista říká že jo a že kupoval dřív kytaru za víc která takhle nehrála. akorát si myslím že už diamantka tenkrát hrála líp. Nechápu jak někdo kdo si potrpí na kvalitní nástroj vypustí takový bláboly. No výměna snímačů a seřízení mě osobně stála 400kč u mistra Kobrleho takže ne 1000 ani 2000kč . A když lidi prostě si nedají říct a koupí stagg tak prostě dobře jim tak. Byl sem toho svědkem v plusu kde měli set clifton a to bylo tak maximálně vyhodit a ty lidi to stejně vzali i když sem je varoval
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Trick

Příspěvek od Trick »

2DarkFender:
No,on to má trochu složitější. Je mu 14,takže ještě nedostane brigádu,aby si na to vydělal,a tak musel dlouho šetřit. myslim že dal do kupy nějak 5100kč a za to musí koupit kytaru+kabel+kombo. :) Rodiče mu to odmítli financovat,protože si pry myslí,že to je zbytečnost. Takže si vybral toho strata a komba ještě pozkouší v hudebninách.No, a s tím snímačem mi to vysvětlil tak,že kdyby se po čase rodiče přesvědčili,že to není až taková zbytečnost,jak si původně mysleli,a viděli by,že ho to baví a něco fakt umí, tak by mu to mohli pořídit třeba na narozky nebo vanoce anebo aspon přispět.. :D ono je to celkem drsné,jak počítá s těma vanocema a tak,ale moc se mu nedivim.když neni kde sehnat prachy.. :)
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

A co tuhle kytaru:
http://kytary.cz/axl-elektricka-kytara- ... 48:0:0:1:0
všem začátečníkům se véčka líbí, nemá tremolo, je ve slevě a rozhodně to imho budel lepší než nějaký Stagg nebo Bullet od Squiera a zbývalo by mu asi +-1500 na kombo a kabel (a za další kapesné by si koupil stojan aby se kytara doma neopírala jen o krk).
Trick

Příspěvek od Trick »

no, kytara by to asi byla dobrá,ale ten tvar se mu moc nelíbí,o tom se mi zmiňoval už dříve.myslím,že by raději
strata anebo les paula,ale ucházející LP se v téhle cenové kategorii asi tezko najde. :( myslíš,že by se dalo sehnat za 1500 kombo? co jsme se koukali,tak to byla celkem bída..jedině z bazaru a to je celkem risk kupovat na slepo a v okolí ostravy to asi moc lidí neprodává..teda moc jsme toho nenašli.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

kdyby prihodil 500 tak za 2000 mu prodam epi regent 50R (50w takze kdyby chtel hrat pozdejs v kapele staci to...)
klidne bych ji poslal dobirkou
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Dark Fender

For Trick
Tak to se moc omlouvám. Nevěděl jsem, že je to mladej klučina. Každopádně neřeknu nic novýho, když konstatuju, že není dobrý kupovat něco za každou cenu. V případě 14-letýho kluka bych rozhodně viděl na 100% vzít někoho sebou. Důvody jistě víme všichni. Jenom se zeptám ten kamarád je odkud? Jestli je z Prahy a okolí, tak by se pro něj dalo něco udělat. Já mám pro tyhle lidi slabost. Nevykládej si to proboha nějak špatně, ale já jsem jako dítě zažil něco podobnýho a nikomu to nepřeju. :cry: Když jsem dones domů první kytaru, vydržela přesně do vysvědčení. Ne, že bych byl až takový pako na učení, ale znáte asi ti starší z vás poměry před rokem 89. Naši, stejně jako všichni ostatní chtěli samý jedničky. Já měl na vysvědčení 3 dvojky a tatík rázný muž po hádce a pubertálním vzdoru vzal španělku a letěla ze sedmýho patra na asfaltový hřiště. Naštěstí tam nikdo nebyl. Let to byl epesní, ten závěr už byl horší. To jen tak z historie pro zasmání. Jestli ještě nic nemá, tak napiš a můžeme něco vymyslet. Mám po Praze pár dobrých známých a možná, že i s cenou by se potom dalo něco udělat. Jinak přeju všem hezký víkend. :)
Gibson Les Paul Custom Wine Red GHW, Fender Stratocaster Deluxe Fat Strat HSS Black Rosewood, VHT Classic 6, Peavey ValveKing 212
Trick

Příspěvek od Trick »

MrB14ck: no, možná by se to nějak dalo..v kapele by později chtěl hrát určitě.:) ale asi ty peníze nesežene tak rychle..on odjíždí ještě pryč,takže tak v půlce až ke konci srpna si pojede pro tu kytaru. nabídka to je pěkná,ale záleží na tom,jestli by jsi byl ochotný počkat tak dlouho.. :( Je z Třince..tj. blízko Ostravy..
A je tady druhá věc. Ne,že by ti nevěřil nebo tě z něčeho podezíral.To rozhodně ne. Ale je to blbé kupovat na slepo..vidět tak jak to kombo zní, tak by to asi bral..

DarkFender:
No, je z Třince, jak už jsem psala výš. Takže půjde do hudebnin v Ostravě. Byl by rád,kdyby si to vybral teď a tam si to jen zkontroloval a převzal. Asi bude muset poprosit prodavače, aby mu na to něco zahrál, pač elektriku v ruce v životě nedržel..:) Jinak si to zkontroluje vizuálně,jestli to nemá nějaké požkození nebo tak..to zas on už si o tom pěkně početl..:)

No,ještě jsme si pohrávali s myšlenkou, že kdyby hrál v té kapele, mohl by ji napojit přes mixák do notebooku,kde by měl nějaký ten program,který by simuloval kombo a zvuk pak vedl do beden..Jen ještě nevíme,jaké kabely by k tomu propojení kytary s kompem byly třeba...S tím právě nemáme žádné zkušenosti.:)
A tim by se par věcí vyřešilo a na doma by si koupil nějaké levnější kombo jen na cvičení.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

hm tak to asi nepujde ja jsem z plzne...
to s tema bednama na pc neni spatny napad ale chtelo by to aspon nejaky DI box (predzesilovac - obcas se simulaci repro) - od behrigeru na bazaru otazka 500
aby ten zvuk mel i s integrovanou zvukovkou nejakou uroven
navic musi brat ze jestli ma doma repro 2x60W genius tak v kapele slyset nebude
protoze tech 2x60 neni "pravy" vykon
navic sou ty repra mizerne citlivy (rozumej ze se nedaji moc hlasite rozehrat)
www.black-audio.net
Trick

Příspěvek od Trick »

Jo a ještě tak pro zajímavost. Hledali jsme něco s humbuckerem a našli toto:

http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -61402.php

Hráli jste na to někdo? vůbec nemám tušení,jestli ta firma vyrábí dobré kytary anebo to je něco jako druhý Stagg. Každopádně vzhledově vypadá celkem netradičně. Alespon podle mě,protože jsem moc kytar s potiskem neviděla. Tak by nás docela zajímalo,jestli by to třeba do začátku nestačilo. Cena je to +- jako za Squier Bullet.
Ale nevypadá to moc kvalitně...

V kombinaci s tímhle:
http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 92:0:0:1:0
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

to kombo urcite ber
ale tu kejtru neznam (hral sem jenom na fokus LP a SG (ten druhej fokus))
www.black-audio.net
Trick

Příspěvek od Trick »

jeden dotaz: na muzikant.cz jsou např.u komb menší ceny než na kytary.cz
tak by mě zajímalo,jestli je výhodnější cena jen u kupování přes internet anebo se cena zvětší,když to koupíš rovnou v tom kamenném obchodě v ostrave..jestli mi rozumíte.. :D
tedy jestli je nějaký rozdíl v ceně na internetu a v k.obchodě anebo jsou stejné
Dark Fender

For Trick

Zdravim. Nezlob se, že jsem přehlédl, že je z Třince. I tak bych možná volil i variantu toho, najít inzerát, že někdo něco v rozumné cenové relaci prodává. Dalo by se sehnat něco slušného a přitom za cenu nové řekněme horší kytary. Ne každý, kdo prodává, prodává proto, že by se chtěl zbavit něčeho špatného. Já například jsem dostal celou výbavu od bráchy, ale bohužel až potom, když jsem si sehnal svojí. Logicky to teď prodávám a není to proto, že by tomu něco bylo, nebo že by to byla špatná kytara. jak jsem tu už někde psal, vybíral mi kytaru kámoš, a to hlavně podle zvuku a pak osazení atd. Je to klasický tvar strat, mahagonový tělo, javor krk a palisandr hmatník. Osazení samozřejmě 2xsingl 1xhumbucker. Třinec není za rohem, ale věci jsou od toho, aby se řešily. Podle toho, co jsi psala má tak kole pěti tisíc. Do toho by se vlezl. Sice by to bylo hodně pod cenou, ale zase si ríkám, že já jsem dostal výbavu zadarmo, a tak to až tak neřeším. Jestli budeš chtít pošlu ti foto. Je k ní kufr Warwick se silnou výstelkou 6m kabel se zlacenejma paticema a 15W kombo s efektama a možností nastavení vlastních. Kytaru si můžeš prohlédnout na kytarách je to Vintage VP6 a kombo taky LINE 6 SPIDER III. Omlouvám se adminovi, nechci, aby to vypadalo jako inzerce, ale je to nabídka pomoci.
Hezký den :P
Trick

Příspěvek od Trick »

DarkFender: no,kytaru už jsme sehnali od jednoho kamaráda.Zní fat dost slušně,takže tohle už je vyřešené. Ted už jen potřebujeme kombo a to jsme se rozhodli pro ten kousek od Crate. :) Takže tohlé téma už můžeme uzavřít. Ale děkujem za pomoc.:)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“