Michael Jackson (R.I.P.)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Pumlitch

Re: Michael Jackson (R.I.P.)

Příspěvek od Pumlitch »

Jaguar master píše:Prostě Jackson neumřel :D šel za Elvisem :D a elvis se ještě vrátí!
No tak to si pokecaj. Jackson přes tu roušku bude patrně mluvit jak Keny.
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Docela jsem se těšil na jeho comeback, bylo by zajímavý vidět ho znova na pódiu. Ale prostě to nezvlád, škoda.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
James.v6

Příspěvek od James.v6 »

..ou to je mi líto :( Když sem byl malej měl sem ho rád,fest ...! To mě vzalo
RIP frajere..!!!
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Rád bych uctil památku na Michaela... Vážně odešla velká osobnost....na jeho hitový pecky, spolupráce s jinými hvězdami, taneční pohyby důrazněji jeho moonwalk... Na to se nikdy nezapomene. Tak snad už jen ať najde klid... Sbohem Michaele

a komu se to nelíbí....
"You feel alright then you hear a music ring"
weselow

Příspěvek od weselow »

Tak jako malej kluk, když ještě Michael vypadal jako člověk, jsem ho měl fakt asi docela rád, musim se zeptat mámy :) No ale časem, jak se o člověku víc mluví, než je jeho význam (pro současnost), tak mi to moc neimponuje. Ty jeho plastiky a změna barvy kůže (pochopitelně byl asi i hodně nemocnej) mi moc ve vztahu k němu nepomohli. Bohužel byl dítě šoubiznisu už odnějakých dvanáti let a to pak člověk snad ani nemůže být normální. Pro mě byl mrtvej už deset let. Nicméně pořád ho obdivuju minimálně kvůli Thrilleru, na začátku devadesátek za nějaký jeho sociální texty, byl hodně populární, ale myslím si, že pořád existují desítky mnohem významnějších interpretů a je hodně přeceňovanej.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Endet

Příspěvek od Endet »

Byl to jeden z největších muzikantů vůbec a může být pro nás čest že žil v naší době.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

weselow píše:...a je hodně přeceňovanej.
Nesouhlasím, ale což, 100 lidí, 100 názorů..

Ale řekněte mi, proč vám vadí že si nechal udělat xy plastik? Je to myslím jen jeho věc, když se nechtěl smířit se svou pletí, tak si prostě pomohl, prachy na to měl.
Kai

Příspěvek od Kai »

B.Mikey píše: Ale řekněte mi, proč vám vadí že si nechal udělat xy plastik? Je to myslím jen jeho věc, když se nechtěl smířit se svou pletí, tak si prostě pomohl, prachy na to měl.
Laskave si o nem neco precti a neplacej porad neskutecny hovadiny. To same plati pro ostatni, tady jde krasne videt, ze media vymyvaj mozky dokonale.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

no některý songy byli fakt dobrý. Hlavně se dokázal obklopit dobrejma muzikantama. Viz Slash , Jenifer Batten apod.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Jaguar master píše:Prostě Jackson neumřel :D šel za Elvisem :D a elvis se ještě vrátí!
Elvis pořád žije, ty pako. :D

Docela mě překvapilo, kolik lidí Jacksona oplakává - před jeho smrtí jsem měl dojem, že to je jen taková karikatura, z které si každý dělá akorát legraci. I na Facebooku vidim u každýho "rip mj" a tak... Já sám 'sem ho nikdy extra neposlouchal (nebylo kdy - v devadestých letech jsem jiné věci na práci, třeba Lego a Čtyřlístek), ale například Thriller 'sem viděl a poměrně se mi to líbilo.

Byla to ikona - dobrý muzikant, fantastický tanečník (přinesl světu moonwalk!). Měl tu smůlu (nebo štěstí..?), že ho rodiče nutili do kariéry, čímž mu "uteklo" dětství a očividně se to na něm v dospělosti podepsalo...

Za jeho hudební kariéru má můj respekt.
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Kamahl píše:
Elvis pořád žije, ty pako. :D

Docela mě překvapilo, kolik lidí Jacksona oplakává - před jeho smrtí jsem měl dojem, že to je jen taková karikatura, z které si každý dělá akorát legraci. I na Facebooku vidim u každýho "rip mj" a tak... Já sám 'sem ho nikdy extra neposlouchal (nebylo kdy - v devadestých letech jsem jiné věci na práci, třeba Lego a Čtyřlístek), ale například Thriller 'sem viděl a poměrně se mi to líbilo.

Byla to ikona - dobrý muzikant, fantastický tanečník (přinesl světu moonwalk!). Měl tu smůlu (nebo štěstí..?), že ho rodiče nutili do kariéry, čímž mu "uteklo" dětství a očividně se to na něm v dospělosti podepsalo...

Za jeho hudební kariéru má můj respekt.
Tak to ohraný RIP a omílání toho, jak to byl všech nejoblíbenější umělec , to je prostě tak, když umře někdo slavnej. Umřel Matuška a všichni se mohli po****. Promintě, že jsem takovej cynik, já jsem ho samozřejmě taky jako malej poslouchal(v rámci toho, jak ho hráli v televizi) a chtěl jsem umět moonwalk, ale pro mě je úsměvný, jak se najednou každej snaží najít něco hezkýho, co by o něm řekl a jak jsi říkal že i na Facebooku ho všichni omílaj, to je prostě typický, no. Smrt prostě tak nějak popularizuje... :lol: ...teda pardon :|
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
weselow

Příspěvek od weselow »

Kamahl píše:Docela mě překvapilo, kolik lidí Jacksona oplakává - před jeho smrtí jsem měl dojem, že to je jen taková karikatura, z které si každý dělá akorát legraci. I na Facebooku vidim u každýho "rip mj" a tak...
Palec nahoru. Posledních deset let po něm nikdo ani neštěk, nikdo by neřek, že poslouchá Majkla... a najednou je to větší plakání jak smrt princezny Diany pomalu.

S tím přeceněnním jsem to myslel tak, že jsou mnohem inspirativnější interpreti, který se takovýho humbuku nikdy nedočkají... Beatles, Jimi, Velvet Underground, Bowie, BB King, Metallica, Iron Maiden, Bob Marley, Weather Report... pro kolik lidí jsou vzor a hrají muziku jimi ovlivněnou, učí se jejich písničky na hudební nástroje? A kolik lidí tancuje jako pošuk a řekne, že je to kvůli Majklovi... neřikám, že jeho život nebyl významnej, minimálně v těch dvou věcech udělal revoluci... přivedl černošskou muziku do MTV a do mainstreamu enviromentální/ekologický texty. To je záslužný, ale ve finále je to jenom figurka, kterou každej zná, aniž by ho někdo musel brát vážně. Ty interpreti, co jsem vypisoval, maj sice mnohem míň fanoušků, ale ve svým oboru obrovskej vliv. Majkl nemá žádnej nebo minimální...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Kai píše:
B.Mikey píše: Ale řekněte mi, proč vám vadí že si nechal udělat xy plastik? Je to myslím jen jeho věc, když se nechtěl smířit se svou pletí, tak si prostě pomohl, prachy na to měl.
Laskave si o nem neco precti a neplacej porad neskutecny hovadiny. To same plati pro ostatni, tady jde krasne videt, ze media vymyvaj mozky dokonale.
Rofl, takže když si myslíš že měl tu nemoc ztráty pigmentu, tak že to tak bude? Prosímtě...každý má svou verzi, tak nám tady necpi tu svou, to by se tady nesměl vyjádřit asi nikdo. Neříkám že to není pravda, možná to tak je, ale prosím trochu tolerance, pochybuju že někdo ví jak to s ním skutečně bylo...
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Zrovna poslední dobou jsem mu došel na chuť a on si zdechne.. pch.. no k Van Halenovi mi dost seděl :) tož RIPuj Majkle...
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

no otevřu noviny Jackson, pustím televizi Jackson, pustím radio Jackson. Dneska sem si koupil konzervy tak doufám že tam ty párky budou. Jsem zvědav kdo první si dá R.I.P majkl do podpisu
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
bjjz

Příspěvek od bjjz »

ten kluk si zaslouzi byt ve vsech mediich .) jinak borec, ac sem ho neposlouchal tak ten jeho tanec me dostal do kolen.. maj se tam dobre majkel
Kai

Příspěvek od Kai »

B.Mikey píše:
Kai píše:
Rofl, takže když si myslíš že měl tu nemoc ztráty pigmentu, tak že to tak bude? Prosímtě...každý má svou verzi, tak nám tady necpi tu svou, to by se tady nesměl vyjádřit asi nikdo. Neříkám že to není pravda, možná to tak je, ale prosím trochu tolerance, pochybuju že někdo ví jak to s ním skutečně bylo...
Podivej se na to video co postoval Wohma, je to docela jasne a prukazne.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

hm to jsem nevěděl že měl nějakou takovou nemoc, každopádně vymívání mozků médii je to asi těžko když tuhle informaci prostě vynechali :wink: krom toho když už si 20x předělá nos tak co si má pak člověk myslet když i mění barvu :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

to že ho nikdo neposlouchal bych nesouhlasil, třeba já sem si ho čas od času poslechl, zrovna sme se o něm s kamarádkou bavili asi 9 hodin před tím co údajně pošel...Co už..Podle mě má každej svoje stinný a světlý stránky, a myslím si že ten člověk nikdy nikomu neublížil, ba naopak snažil se pomoct planetě Zemi a takový srandy, za to mu patří můj obdiv...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“