kytara pro zacatecnika? jaka? a za kolik?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
...EDGE...

Re: kytara pro zacatecnika? jaka? a za kolik?

Příspěvek od ...EDGE... »

NA doma staci i ty nejmensi aparaty treba s peti wattama, ale tady jde hodne o to, jak velky to ma reprak ;)
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

:D:Dttj... ne tk ja mam na koncert casu dost:D jeste sem ani zadnou elektriku v ruce nedrzela :oops: takze toto zatim nemusim resit:D
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

Red Bull píše:Takhle ona může být ta Ibanez opravdu super, ale prostě ve variantách do 5 tis se mi zdají i vhodnější kytary - ještě pohledej na bazaru a dávej nám to k posouzení. Pokud Ibnez ta RG321

EDIT:
Ibanez RG 321 MH WK
Prodám tuto kytaru. Co k ní říci? 2 a půl roku stará, málo hraná. V dobrém stavu. Je podepsána Paulem Gilbertem. V této cenové relaci super kytara.

cena 5000

předání nejlépe Praha, nebo střední čechy. Jinak možná dobírka. fotky pošlu případně mailem

Cena: 5000,- CZK

Uživatel Saul ze zdejšího fóra.

Tak to vypada dobre;) popremyslim o tom... tedka jsem byla v hudebninach a domluvila jsem se s nema, ze se mi kouknou po tech Ibanezkach. Ze by mi nejakou mohli sehnat;) (samozrejme nejakou levnejsi, asi bazarovou). Takze po dovolene tam znova zabehnu a uvidim;) Ale videla jsem tam kraasnou kytaru Cort M 200 za 6000kc... ta by se mi libila... ale pro me je to moc... takze se chci podivat po bazarech... nevideli jste ji nekdo levneji? a co na ni rikate?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Na bazaru se dá sehnat Cort M200 za velmi slušné peníz, chce to jen hledat. Kytary Cort si drží standard dobře zpracovaných kytar - nemají obrovské výkyvy, ale stejně je potřeba pořádně zkoušet, jako u všech značek. Dovolím si, ale tvrdit že zvukově a kvalitou na tom bude bazarová Ibanez RG321.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

Red Bull píše:Na bazaru se dá sehnat Cort M200 za velmi slušné peníz, chce to jen hledat. Kytary Cort si drží standard dobře zpracovaných kytar - nemají obrovské výkyvy, ale stejně je potřeba pořádně zkoušet, jako u všech značek. Dovolím si, ale tvrdit že zvukově a kvalitou na tom bude bazarová Ibanez RG321.

Jeste se po ni podivam. ;) ale mam tedka docela dobrou nabidku.
kytaru:
http://kytary.cz/stagg-elektricka-kytar ... 27:0:0:1:0
a kombo se zabudovanym efektem:
http://kytary.cz/stagg-dvoukanalove-kom ... 09:0:0:1:0
a prislusenstvi... jako je kabel... trsatka... a vsecko za 4 500kc i s dovozem... co myslite? Kytara je pry rok stara... a nez bych ji koupila tak ji necham prohlednout... je to za ty penize vyhodne?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Není to dobrá nabídka - kytary stagg mají problém s kvalitou, a to jak materiálu, tak zpracování - objevují se na nich spousta chyb, ale zase se nevylučuje, že některé kusy jsou bez problémů - je to vše jen o vyzkoušení. U této firmy je mnohem horší poměr Dobrý:Špatný - občas pouští do prodeje docela zvěrstva.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Přesně tak, já měl Stagg 2 roky odkzoušel jsem si ji v Kytarách a byl jsem spokojený. Pokud se narazí na dobrý kus, tak se to dá. Za 4500 Kč jak posíláš tak to nemusí být špatné, však vyzkoušej a uvidíš.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

Joey01 píše:Přesně tak, já měl Stagg 2 roky odkzoušel jsem si ji v Kytarách a byl jsem spokojený. Pokud se narazí na dobrý kus, tak se to dá. Za 4500 Kč jak posíláš tak to nemusí být špatné, však vyzkoušej a uvidíš.

no... ta kytara stala puvodne 5 000 a tedka i s kombem a prislusenstvim (je 1 rok stara) stoji 4 500kc... Mela bych to vzit? ja tomu moc nerozumim
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jestli to vážne stojí 4500 Kč, tak proč si to neodzkoušet? Když nebudeš spokojená tak řekni že si to nevezmeš, prostě to zkus a uvidíš :wink:. Jinak ta cena není špatná

Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

Joey01 píše:Jestli to vážne stojí 4500 Kč, tak proč si to neodzkoušet? Když nebudeš spokojená tak řekni že si to nevezmeš, prostě to zkus a uvidíš :wink:. Jinak ta cena není špatná
ok;) super... dekuju za radu... ale problem je,... ze ja nepoznam dobrej zvuk... protoze ja jsem uplny zacatecnik... ale ten kluk co mi to prodava o tom asi neco vi;) ta snad poradi:)
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Ten kluk co ti to prodava udela vsechno pro to, aby se toho zbavil...
Janny

Příspěvek od Janny »

mycountry píše:Ten kluk co ti to prodava udela vsechno pro to, aby se toho zbavil...
líp bych to neřekla :D
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

...JA nevim, mne se to zda jako dobra nabidka... A tak nevite o necem lepsim?
Janny

Příspěvek od Janny »

Vsak bež a vyzkoušej si ji, uvidíš :) A víš důvod prodeje ?? Tady de o to, že on (jako naprostá většina prodávajících) udělá téměř cokoliv aby ji prodal. Už třeba jen proto, že mu kytara nevyhovuje nebo potřebuje peníze ...
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jak říka Janny, za vyzkoušení nic nedáš.

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

kasli na to, stagg je lisovany papir, jako neco se na tom naucis ale stejne bys za par mesicu chtela neco lepsiho, ja bych sel do te ibany rg 321 za tech 5k a na kombo by sis este trosku prisetrila a myslim ze bys byla spokojena jako zelva, zalezi na tobe a tvych prijmech a na tom jestli to bez toho komba chvilku vydrzis...ja treba doma kombo nemam, ale sehnal sem si na pc program guitar rig3, a hraju pres komp do sluchatek a na cviceni je to paradni a strochoú usili se ztoho da vyloudit docela pekny a poslouchatelny zvuk, ten program ma strasne moc simulaci znamych aparatu a efektu...
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Občas se objevují názory, že i mezi staggy lze najít dobrý kus, ale upřímně: ještě sem takovej neviděl. Jdu v obchodě kolem staggů a vidím: z prvního kusu trčí pražce, druheýmu trčí krk úplně do šoufl, a všechny sou úplně mrtvý zvukem...
Zkus tu od Saula, možná tu ode mě, a zkus se podívat na Corty M řady (ne X řady), a pak na fat straty od squieru (možná fokus, vintage, bach, ale to by chtělo s někým kdo na to hraje navštívit velkosklady), a ty se dají sehnat tak levně, že bys pak mohla mít i na kombo... nic jinýho nemá moc cenu
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no ani ty x-kove rady bych nezatracoval..z moji kytary prazce netrci, krk neni souflem a cela kytara pekne vibruje, zadna mrtvola
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

McKozias píše:kasli na to, stagg je lisovany papir, jako neco se na tom naucis ale stejne bys za par mesicu chtela neco lepsiho, ja bych sel do te ibany rg 321 za tech 5k a na kombo by sis este trosku prisetrila a myslim ze bys byla spokojena jako zelva, zalezi na tobe a tvych prijmech a na tom jestli to bez toho komba chvilku vydrzis...ja treba doma kombo nemam, ale sehnal sem si na pc program guitar rig3, a hraju pres komp do sluchatek a na cviceni je to paradni a strochoú usili se ztoho da vyloudit docela pekny a poslouchatelny zvuk, ten program ma strasne moc simulaci znamych aparatu a efektu...

prave v tom je problem... ze ja zadny prijmy nemam:D chodim do skoly... ale nasla jsem na internetu dalsi kytaru, kterou jsem videla i v hudebninach, moc pekna, Cort N 200 za 3 500kc.. to se mi zda jako slusna nabidka... u nas v obchode to maji za 6 000kc. A slysela jsem ze ty Cort jsou kvalitni;) Jo a jeste se chci zeptat... bude mi n domaci hrani stacit 10 W kombo?
Bettty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bettty »

Janny píše:Vsak bež a vyzkoušej si ji, uvidíš :) A víš důvod prodeje ?? Tady de o to, že on (jako naprostá většina prodávajících) udělá téměř cokoliv aby ji prodal. Už třeba jen proto, že mu kytara nevyhovuje nebo potřebuje peníze ...

Uz ma totiz novou kytaru, tk tady tuto ma jako druhou. Tak se ji chce zbavit asi... Ale je to blby s tim zkousenim ze on je z novyho jicina a ja ze sternberka... Tak to je tak asi hodina cesty... a kdyby to privezli a ja bych to zkusila a nebrala to, tak by to byl asi docela blby... ale asi to brat nebudu. Vetsina to tady odsuzuje... Podivam se jeste dal... A co rikate tady na tento inzerat?

Cort M200 WS
Prodám tuto elektrickou kytaru [Odkaz]
Kytara byla zakoupena 10.11.2008, byla hraná pouze několikrát, je ve vynikajícím stavu, k nerozeznání od nové! Možnost vyzkoušení je samozřejmostí. Doklad o koupi doložím.
Pro uvedené věci již nemám využití, proto je prodávám.

Cena: 3500,- CZK

A k tomu bych si koupila kombo 10W za 400...

A k tmu abych to mohla zapojit a hrat potrebuju jeste co vsecko? A za kolik se to asi prodava?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“