Filcaster 2009

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Stardust

Re: Filcaster 2009

Příspěvek od Stardust »

Moleek píše:Předpokládám, že lomený jack tam nejde že?
lomenej jack tam jde - pod podmínkou, že se použije patent ala Bruce Springsteen :)

Obrázek
mockrát jsem ho na telecasterech, esquirech, thinlinech apod. neviděl. Většina kytaristů používá klasiku. Záleží hodně na použitý dózičce, ale u originálu je asi nejlepší používat rovnej - vyvaruješ se vypadávání a nemusíš si kupovat tuny izolepy "B. Springsteen signature" ;-)
ten na to po letech taky přišel... ;-)
Obrázek
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

nevím co tu řešíte lomenej jack, mě se právě nejvíc líbí, když je rovný jack, nejlíp to vypadá na SG
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

nevím, co používáte za kapely.... každopádně tam lomenej jack de i normálně. lomenej jack má 1cm dlouhej zapustnej krček za samotnýma kontaktama... ta miska de do kytary asi půl cenťáku hluboko... měl sem ve spoustě těchto konektroů svůj fender kábl.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

turbo_MaCk píše:nevím, co používáte za kapely.... každopádně tam lomenej jack de i normálně. lomenej jack má 1cm dlouhej zapustnej krček za samotnýma kontaktama... ta miska de do kytary asi půl cenťáku hluboko... měl sem ve spoustě těchto konektroů svůj fender kábl.
já mám tenhle neutrik (mono samozřejmě) a ten má rezervu jen 3 mm
Obrázek
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

i tak bych to zkusil, podle mě to tam jít musí.... kámoš má tanto konktor a rve do to lomenej PW jack...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
ksandy

Příspěvek od ksandy »

nice work, fakt povedený, nemam dalších slov, možná sand- jen tak dál :arrow:
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Odkud máš krk? Já bych asi risknul od Bacha nebo tak, ale vůbec ty levnější nejsou nikde na skladě a u kytaráře by to asi vyšlo draho
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

nevím, co používáte za kapely....
Třeba Jethro Tull :?: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Stardust

Příspěvek od Stardust »

Moleek píše:Odkud máš krk? Já bych asi risknul od Bacha nebo tak, ale vůbec ty levnější nejsou nikde na skladě a u kytaráře by to asi vyšlo draho
krk mam dr.díla, musel jsem ho trochu přelakovat, jinak s nim nejsou žádný problémy
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“