O. Liška - Nástroje, Praha
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: O. Liška - Nástroje, Praha
No, je to prostě Liškova vizitka. Kopie poskládaná z koupených komponentů. Opravdu vrchol umění skvělého řemeslníka a designéra.
-
Teorge
Podle toho jak mluví ten p. z Wohnoutů mi to připadá, že občas ani neví jestli drží v ruce svoji nebo cizí kytaru.
Hmm, to už je teď v podstatě historickej kus, protože na Spořilově už dávno není...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Hm, tak to je divný, protože jsem u něj minulý týden byl a nevypadalo to, že by se stěhovalimpact píše:Hmm, to už je teď v podstatě historickej kus, protože na Spořilově už dávno není...
Tvé informace jsou "špatné"
Nechal jsem si u něj setavit kytarový projekt na který jsem si nakonec netroufnul + jsem si nechal seřídit druhou kytaru.
Naprostá spokojenost, kvalita a dobrá cena, navíc mi sám od sebe dutinu pro poťáky vystříkal polovodivým lakem, aby kytara byla opravdu OK.
Nedávno jsem taky viděl jeho tele - čistý dřevo s krásnou kresbou- nádhera, hraje super.
Taky más nový super kombo od WOW - tranďák ale hraje skoro jako lampa....
Naprostá spokojenost, kvalita a dobrá cena, navíc mi sám od sebe dutinu pro poťáky vystříkal polovodivým lakem, aby kytara byla opravdu OK.
Nedávno jsem taky viděl jeho tele - čistý dřevo s krásnou kresbou- nádhera, hraje super.
Taky más nový super kombo od WOW - tranďák ale hraje skoro jako lampa....