Lampy ve tmě!
Pravidla fóra
Re: Lampy ve tmě!
ten aparát je patrně vadný. Jedna lampa nesvítí a druhá září jak kladno
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
chce to prelampovat [/ot]eugeene píše:ten aparát je patrně vadný. Jedna lampa nesvítí a druhá září jak kladno
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ta červená záře je ze žhavení. Když zapnete power na zesáku, mělo by se tam takto rozžhnout vlákno. Při zapnutí stand by se připojí anodový přepětí. Tím by se měla elektronka z
rozžhnout lehce do modra. Můe to být různě viditelní, ale zpravidla to nesvéítí jak lampička v pokoji. Pokud jo, tak tam tečou špatný proudy. ZAruščenëj způsob, jak můžete být oslněni tímto modrým zábleskem je vyndat zátěž
rozžhnout lehce do modra. Můe to být různě viditelní, ale zpravidla to nesvéítí jak lampička v pokoji. Pokud jo, tak tam tečou špatný proudy. ZAruščenëj způsob, jak můžete být oslněni tímto modrým zábleskem je vyndat zátěž
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mam Engl E-840 a svítí krásně - jsou tam totiž fikaně nainstalované červené diody za lampama 
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyvetlí to niekto idotovi cez foťáky ako to odfotiť?
Tipujem že telefónom to nepôjde, a potom mám doma taký starší Olympus Mju tuším rada 700 alebo tak nejak. Dík 
Ptřebuješ buďto manuální čas expozice, nebo mód na focení hvězd, kde je ta expozice delší (15-30 vteřin)kubog píše:Vyvetlí to niekto idotovi cez foťáky ako to odfotiť?Tipujem že telefónom to nepôjde, a potom mám doma taký starší Olympus Mju tuším rada 700 alebo tak nejak. Dík
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nebo stačí nastavování clony a dat ji na nejvíc... čím větší clona, tím bude delší čas (to už měří expozimetr. Pomáhá stejně tak tma (málo světla > delší doba osvětlování. U té clony myslet taky na hloubku ostrosti, protože se právě clonou reguluje.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Já lampu bohužel nemám, ale mám fotky z mobilu, kámošova komba Marshal JCM 800 myslím... sice přes den, ale taky to pěkně svítí, ale bohužel blbá kvalita 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Mjkl - fialová?
já jsem rád že mi svítí oranžově
žádnou modrou jsem tam vživotě neviděl
a bohužel nemám foťák, ani na mobilu, takže... I am worthless without pics
já jsem rád že mi svítí oranžově
a bohužel nemám foťák, ani na mobilu, takže... I am worthless without pics
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
spíš červená, bo foták na mobilu shitazz... navíc tam nebylo moc světla bo to kombo je u zdi a na noční režim to moc nepomohlo...
btw Hughes and kettner dělaj pěkně modře! zářící hlavy ale mam dojem že to není lampama ale nějakejma diodama... 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Heej 14 dní jsem pryč a o co nepřijdu.) Super topic, hned pak něco sesmolim, pokud to bude joo dobrý, hodím si to i na Flickr, kam se pokouším smažit umělecký fotky.) dík
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, fotit s tím moc neumím takže je to takova z nouze ctnost.
Bohužel mi foťák ostří na mřížku takže je to lehce jeté.
Bohužel mi foťák ostří na mřížku takže je to lehce jeté.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Mřížku jsem z Juniora vykuchal hned, jak jsem si ho přivezl domů:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MĚ! nemyslím, že by to bylo toliká na přítěž, ale dřív prostě žádný pitomý mřížky na lampy neexistovaly, to jen kvůli "bezpečnostním" předpisům:) Ale přeci jen je pak lepší cirkulace vzduchu, mín rezonování, líp to vypadá (a líp se to fotí:)) Taky je pak lepší přístup k lampám, když experimentuješ s 12AX7, stačí jen vyměňovat.)
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aha, a jak je to tam přidělané? jen ty 4 šrouby vzadu?
Ještě chvilku počkám protože jsem v záruce tak se mi v tom nechce rýpat. Už jsem o tom ale přemýšlel.
Ještě chvilku počkám protože jsem v záruce tak se mi v tom nechce rýpat. Už jsem o tom ale přemýšlel.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Jo v záruce:)to já kombo "v záruce" měl jen jednou a ještě ten den jsem ho musel jít vrátit, hned se podělalo:) Myslím, že zrovna u toho Juniora se musí oddělat celá zadní deska, ale já jak mám nový kombo, hned ho rozeberu a koukám se dovnitř, jak je to všecko udělaný:)
abych nebyl jen OT, až bude tma, tak taky něco nafotím:)
abych nebyl jen OT, až bude tma, tak taky něco nafotím:)
Hell Yeah a je tu pár jugoslávských Ei elektronek z blues juniora.) příště se vrhnu na 6L6, ale ted toho mám plný zuby:D tu jsou:
Sáfra, nevím, jestli je to tím, že mám Maca, ale nepodařilo se mi to hodit rovnou sem, dávám na flickr, tak prominte, že vás musím odkazovat jinam.)
http://www.flickr.com/photos/matejpleskac
Sáfra, nevím, jestli je to tím, že mám Maca, ale nepodařilo se mi to hodit rovnou sem, dávám na flickr, tak prominte, že vás musím odkazovat jinam.)
http://www.flickr.com/photos/matejpleskac