Kvalitní bezdrátový systém

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
ahomonicky

Re: Kvalitní bezdrát

Příspěvek od ahomonicky »

Ted jsem prinesl domu G 50, zitra hrajeme, vyzkousim a dam vedet. Ales
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
real_dead_one

Příspěvek od real_dead_one »

cerfotoc píše:ono to vypadá hrozně lákavě, ale až si spočítáš dopravu, DPH, případně clo, tak se ti ta cena pěkně zvedne, samozřejmě to ale bude furt výhodný než to kupovat u nás...

jinak ty vysílačky jsem nezkoušel, mám zkušenost jenom s levnějšíma(který sou imho na prd), ale tyhle už by nemusely být špatný :wink:
jen tak pro info. do hodnoty 100 EUR si toho celníci nevšímaj :-) takže bez cla a dph.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To je moc hezky (mimochodem bezcelni limit je 150 EUR), ale za tyhle penize nesezenes slusnej bezdrat ani z Ameriky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
ahomonicky

Příspěvek od ahomonicky »

Tak jsem též zakoupil Line 6 G50, normální verzi a potvrzuji. Perfektní kvalita, super zvuk. Dlouho jsem s vysílačkami laboroval a nyní mám konečně pocit, že je to ok. Hraju zatím bez simulace a zvuk mi přijde super. Ještě jsem si s tím nehrál tolik, tak simulace ještě vyzkouším, ale zatím bomba...
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
pepafranta

Příspěvek od pepafranta »

Zdravim, otvaram trosku starsiu temu. Rozohodol som sa ze kupim vysilacku line 6 relay, len teraz neviem ci mi postaci G30 alebo mam radsej pridat a kupit G50. Je tych 30m malo?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak snad víš, na jak velkých pódiích hraješ, ne? :wink: 30 metrů mi přijde jako docela dost pro běžné použití.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pepafranta

Ja nemam absolutne predstavivot co sa tyce dlzky :oops: Ja si osobne myslim ze na koncerty v baroch a kluboch by to malo stacit. Len venkovni podia mavaju viac ako 30m na dlzku... :?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zas tolik jich neni, navic aparat nemas uplne na kraji a nepotrebujes lezt na druhej, kraj, ne? Pokud mas vysilacku uprostred, mas radius 60m, takze v idealnim pripade to pokryje 60m podium (ano, vim, ze zanedbavam hloubku podia, ale myslim, ze to tady neni podstatny)
Somnus Aeternus
pepafranta

Ale tych 30m je tusim maximum dosazitelne iba v idealnych podmienkach ked signalu nic nezavadza, ziadny predmet.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Nevím no, většina kytaristů má kabel, který bývá maximálně 5 až 6 metrů (ve většině případech) a stačí jim to. Podle mě u vysílačky stejně těch 30m nevyužiješ.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jak jsou na tom ty 2.4ghz vysilacky s latenci? vzhledem k prevodu tam a zpet tam zakonite nejaka musi bejt, ale na netu se o tom neda moc docist. zatim jsem jeste nemel moznost ji vyzkouset tak me to docela zajima, ten brace DWG1000 vidim celkem jako realistickou vysilacku pro me (rad bych neco levnejsiho).
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

pepafranta píše:Ale tych 30m je tusim maximum dosazitelne iba v idealnych podmienkach ked signalu nic nezavadza, ziadny predmet.
A co ti zavazi na podiu? Clovek nebo mikrofonni stojan ten dosah rozhodne vyrazne nezhorsi. I kdyby to spadlo na 20m, tak teoreticky obslouzis 40m podium...

Kinx: Oficialni cisla mluvi o (necelych) 4ms:
http://line6.com/community/thread/33898

Teoreticky by mohl byt problem v kombinaci s nejakym starsim digitalnim procesorem, s analogem nebo bez efektu IMHO problem nebude.
Somnus Aeternus
nity

Příspěvek od nity »

tak snad se najde nekdo kdo bude mit v jedny ruce line6 vysilacku a v druhy planet waves, porad nejsem ochoten si koupit neco co hraje hur nez kabl, zas tak mi pri hre nevadi...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
stope

Příspěvek od stope »

Bezdráty od LINE6 mají jednu nepříjemnou nevýhodu, a to, že se prakticky nedají sehnat doplňkové beltpacky... Vzhledem k tomu, že se chystám na druhý nástroj do stejného aparátu, LINE6 si pořídím asi těžko :(
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

http://www.thomann.de/cz/line6_tbp_06.htm

TBP12 se moc sehnat neda. Je to z toho duvodu, ze nestihaji vyrabet kompletni sety, natozpak jednotlivy komponenty.
Somnus Aeternus
stope

Příspěvek od stope »

No teoreticky bude ta nižší řada s G90 spolupracovat v pohodě, pokud se trefí stejný kanál/frekvence... Ale stejně mě spíš láká Sennheiser...
bassman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bassman »

Kinx píše:jak jsou na tom ty 2.4ghz vysilacky s latenci? vzhledem k prevodu tam a zpet tam zakonite nejaka musi bejt, ale na netu se o tom neda moc docist. zatim jsem jeste nemel moznost ji vyzkouset tak me to docela zajima, ten brace DWG1000 vidim celkem jako realistickou vysilacku pro me (rad bych neco levnejsiho).
Brace DWG1000 již používám asi čtyři měsíce a nemůžu říci špatné slovo. Kvalita je super, oproti kabelu nepociťuji rozdíl, reakce rychlé, dosah jsem nějak extrémně nezkoušel (myslím tím volné prostranství) ale na běžném pódiu jsem problém neměl. Výpadky neeviduji a to doma chytám asi čtyři wifi sítě. Jediným problémem je indikace vybité baterie, která přichází pozdě. Na baterie vysílač vydrží asi čtyři hodiny, příjmač napájím adaptérem.
Basa: Dělaná na zakázku
Zesilovač: dělaný 4x EL34
Bedna: 1x15 Celestion
Ostatní: Brace DWG-1000 wireless, EHX Neo clone
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Ty výdrž bych viděl jako problém... Alespoň u mě.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Máte někdo srovnání s Line6 G30 a Brace DWG1000? Docela by mě to zajímalo, protože bych si chtěl jednou pořídit bezdrát :)
tady hraju teď KOSMONOPOL
jedla

Bezdrátový systém

Příspěvek od jedla »

Zdravím,

uvažuji o bezdrátu na kytaru ale rozhodně nechci nic co mi ořeže zvuk jak noise gate. Máte někdo zkušenosti s tímto: http://www.muzikmanie.cz/p/Sennheiser-E ... ovy-system po případě nějaké alternativy? Díky
Naposledy upravil(a) MilanT dne 3.12.2012 17:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vlákno sloučeno se starším tématem. Příště prosím hledej, řešilo se to tady mnohokrát. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“