Hudební fórum sraz
Re: Hudební fórum sraz
Jejky, ono je to daleko, co takhle radši na rovinu říct, že se Vám nechce.... je to jednodušší a ušetříte čas 
Mě se nechce = 10písmen
Je to daleko = 10písmen
-> řekni mi, v čem je jednodušší a jak ušetřím čas, když napíšu "mě se nechce"
a mimochodem, Praha je ze Šumperka celkem daleko, a nejsem tak bohatej abych kvuli jednomu odpoledni/večeru platil přes 2 stovky za vlak, tak tady nedělej chytrýho, když nevíš jak to doopravdy je
Je to daleko = 10písmen
-> řekni mi, v čem je jednodušší a jak ušetřím čas, když napíšu "mě se nechce"
a mimochodem, Praha je ze Šumperka celkem daleko, a nejsem tak bohatej abych kvuli jednomu odpoledni/večeru platil přes 2 stovky za vlak, tak tady nedělej chytrýho, když nevíš jak to doopravdy je
Nepustí mne tak daleko. Odsuď je to ještě dražší do Prahy. A pak... trávit tak dlouhou dobu v buse?
S Čertofočem souhlasím. Ale není problém v tom, že se nechce.
S Čertofočem souhlasím. Ale není problém v tom, že se nechce.
V Praze bych se klidně něčeho zúčastnil. 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No tak napřímo řečeno. Praha je promě dost z ruky. Přijel bych rád ale přecijen nejsem ve věkové kategorii kdy by mi to naši dovolili 
- ...EDGE...
Me by snad maminka mohla pustit, kdyz uz v te Praze bydlim 
Tak kdyby byla Praha tak bych se asi přidal.....ale teda nevim kdo je vítanej a kdo ne
Vím o jedné příjemné hospůdce zvané Puerto Rico a je někde mezi Florou a Jiřiho z Poděbrad , chodím tam často a ptal jsem se číšníka jeslti se to dá zarezervovat pro více lidí a říkal , že dalo za nějakou menší cenu , ale už si nevzpomenu jakou , poptám se ho až tam zas zajdu , tímto vyzívám božského Nera aby šel na pivo 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Penize za rezervaci? Co je to za podnik? 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Rezervaci , myslel jsem to tak , že dostanem polovinu hospody pro sebe popřípadě celou.Wohma píše:Penize za rezervaci? Co je to za podnik?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
no však jo, ale proč za to chcou platit, hospoda by měla být ráda, že tam přijde hodně lidí a hodně toho prodaj 
u nas se to dela tak ze se spocita kolik se za vecer prochlastalo na ty privatni akci a kolik se prochlastalo prumerne v treba patek za posledni ctvrt rok a doplaci se aby vydelali na ten prumer, pokud prechlastame prumer tak neplatime nic.... zlatej venkov 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Jako to určitě jo, ale když ti někdo naslibuje, že zaplní celou hospodu, ta dá na to zavíračku, rezervačku a ve finále tam přijdou 3 lidi, co daj jeden škopek za pů hodiny, tak se nezlob, ale do toho rozumná hospoda bez záruky nepůjde.cerfotoc píše:no však jo, ale proč za to chcou platit, hospoda by měla být ráda, že tam přijde hodně lidí a hodně toho prodaj
Cort X-TH, Engl Ritchie Blackmore Sign., Engl 2x12 V30, Korg AX1500
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no.. nevim jesi je rozmny objednavat knajpu, 90 procentum ucastniku zajezdu stejne nenalijou.. 
-
thomaswos
Obama wins nobel prize
Obama wins nobel peace prize. Why?
Hard to believe that a U.S. President can win a peace prize while engaged in two wars.
Can some one please inform me as to why Obama has gotten a Nobel Peace Prize when he has yet to do what he has gotten the prize for?
Hard to believe that a U.S. President can win a peace prize while engaged in two wars.
Can some one please inform me as to why Obama has gotten a Nobel Peace Prize when he has yet to do what he has gotten the prize for?
- ...EDGE...
Re: Obama wins nobel prize
This isn't a forum about this...thomaswos píše:Obama wins nobel peace prize. Why?
If you need any help, fire a few rounds in the ceiling...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Malej dotaz, co má Obama společnýho se srazem? Chce taky přijet? 
Jestli jo, tak mne snad rodiče pustí 
Jestli pojede obama tak jedu taky